Top Big Jobs de date

Posted on

Top Big Jobs de date

Organizațiile din cele mai multe sectoare ale economiei au început să colecteze, să organizeze, să stocheze și să interpreteze cantități masive de date legate de operațiunile lor. Intr-un studiu recent de NewVantage Partners, 91,6% dintre directori interogate au spus că au fost în creștere investițiile lor în Big Data. 91,7% dintre acești respondenți au declarat că au considerat că investițiile lor au fost necesare pentru a transforma operațiunile lor în întreprinderi mai agilă și mai competitive.

Aceasta este o veste mare pentru candidații de locuri de muncă care caută locuri de muncă într-unul dintre domeniile de vârf mare de locuri de muncă de date.

În cazul în care Big locuri de muncă sunt date

Datorită expansiunii rapide a cererilor mari de date, cererea de muncitori a crescut dramatic în ultimii ani. LinkedIn raportează un deficit semnificativ de lucrători de știință de date la nivel național și în marile orașe din forța de muncă Raport de 2018: „ La nivel național, avem un deficit de 151,717 de persoane cu abilități de știință de date, cu lipsa acută în special în New York City (34,032 persoane), San Francisco Bay Area (31,798 persoane), și Los Angeles (12,251 persoane).“
Top 7 locuri de muncă Big Data

1. Date Scientist

Potrivit PayScale, există oportunități bogate în resurse talentat tehnologia informației (IT) oameni de știință de date capabile de minerit și interpretarea datelor complexe pentru marile corporații. Parteneriat cu echipele IT eco-funcționale, acestea compila și de a crea diverse modele de date statistice pentru a informa dezvoltarea recomandărilor legate de sisteme și planuri de acțiune.

Calificări preferate – oamenii de știință de date IT ar trebui să aibă cunoștințe avansate de diferite tehnici de exploatare a datelor , cum ar fi gruparea, analiza de regresie, arbori de decizie, și mașini de vector de sprijin. Un grad mai avansat (cum ar fi un master sau doctorat) în informatică este de obicei necesară pentru acest tip de poziție, în plus față de anii anteriori de experiență de lucru într – un domeniu.

Salariu : Citat de Glassdoor ca # 1 în cele 50 Cele mai bune locuri de muncă în America 2019 lista, oamenii de știință de date pot solicita un salariu mediu de $ 108.000. Un loc de muncă scor general de satisfacție de 4.3 / 5 a fost un factor cheie în acest rating de top.

2. Inginer de date

ingineri de date, după cum PayScale arată, utilizează știință și inginerie punctele lor forte de calculator pentru a cumula, analiza și manipula seturi de date masive. sarcini comune includ crearea și traducerea algoritmi de calculator în cod prototip, dezvoltarea proceselor tehnice pentru a îmbunătăți accesibilitatea datelor, precum și crearea de rapoarte, tablouri de bord, și instrumente pentru utilizatorii finali.

Calificări preferate – Angajatori necesită în mod obișnuit că candidații de locuri de muncă pentru posturi de inginerie de date au finalizat cu succes un grad de colegiu în informatică, inginerie, sau un domeniu legat. Ei prefera , de asemenea , candidații care au experiență de trei până la cinci ani în domeniu. Proficiencies tehnice preferate includ sisteme Linux cunoștințe, competență în proiectarea de baze de date SQL, precum și o comandă solidă de limbi de codificare , cum ar fi Java, Python, Kafka, Hive, sau Storm. Soft skills includ excelente scrise și verbale capabilități de comunicare, precum și capacitatea de a lucra atât independent , cât și pe echipe.

Salariu : Glassdoor lui 50 Cele mai bune locuri de muncă în America 2019 clasat ingineri de date în poziția 8 , cu un salariu mediu de $ 106,000 de scor și de satisfacție de locuri de muncă de 3.9 / 5.

3. Analist de date

PayScale descrie modul în care analiștii de date a aduna informații concrete despre diverse teme prin conceperea și punerea în aplicare a studiilor pe scară largă. Este treaba lor de a recruta participanții la sondaj, compilarea și interpretarea datelor prezentate, și releu concluziile lor în diagrame și rapoarte tradiționale, precum și formate digitale.

Calificări preferate – Persoanele care caută locuri de muncă analist de date trebuie să aibă cunoștințe în programe de calculator , cum ar fi Microsoft Excel, Microsoft Access, SharePoint, și baze de date SQL. Analiști au nevoie , de asemenea , bune abilități de comunicare și de prezentare, cu capacitatea de a traduce în mod eficient de informații adesea complicate pentru părțile interesate companiei.

Salariu : Analistii de date, pe locul 31 pe 50 Cele mai bune locuri de muncă în America 2019, să ia acasă un salariu mediu de $ 60.000 și au un scor de satisfacție profesională de 3.9 / 5.

Inginer 4. Securitate

Inginerii de securitate joacă un rol vital în IT planificarea în caz de dezastre, aversiunea, și de atenuare. Ei reduce expunerea la risc corporative prin crearea de firewall-uri de calculator, detectarea și răspunsul la intruziuni și forensically pentru identificarea problemelor de securitate a sistemelor. De asemenea, acestea creează și să implementeze planuri de testare pentru software-ul noi sau actualizate și hardware și de a stabili protocoale de apărare multistratificate pentru rețele de calculatoare. (Sursa: PayScale).

Calificări preferate – O diplomă de licență în inginerie, informatică sau un domeniu conex este necesar pentru această poziție, împreună cu mai mulți ani de experiență relevantă de muncă și, în mod ideal, certificari de securitate industrie. În plus față de înțelegerea lor tehnică a limbilor de calculator și sisteme de operare, inginerii de securitate ar trebui să aibă , de asemenea , solide de rezolvare a problemelor și abilități matematice și capacitatea de a lucra independent.

Salariu : ingineri de securitate pe locul al 17 – lea pe 50 Cele mai bune locuri de muncă în America 2019, cu un salariu mediu de $ 102.000 și un scor de satisfacție de locuri de muncă de 3.8 / 5.

5. Manager de baze de date

Managementul bazelor de date, instruiți și cu înaltă calificare în managementul de proiect și de a efectua multitasking, diagnosticare si reparare de baze de date sofisticate. Ei revizui, de asemenea, cereri de afaceri pentru date și utilizarea datelor, evaluarea surselor de date pentru a îmbunătăți fluxurile de date și de ajutor pentru a proiecta și instala hardware-ul de stocare. (Sursa: PayScale)

Calificări preferate – anunțuri de locuri de muncă pentru manageri de baze de date listă , în general , o diplomă de licență în domeniul tehnologiei informației și un minim de cinci ani într – o poziție de conducere bază de date ca titlurile preferate. Candidați de locuri de muncă pentru roluri de management al bazei de date ar trebui să fie , de asemenea , bine versat în software – ul de baze de date diferite , cum ar fi MySQL și Oracle.

Salariu : Managementul bazelor de date a câștigat o medie de $ 73545 , conform Glassdoor.

6. Arhitect de date

arhitectii de date folosesc cunoștințele lor de date orientate spre limbaje de programare pentru a organiza și menține date în bazele de date relaționale și arhive corporative, dezvoltarea de strategii de arhitectura de date pentru fiecare domeniu subiect al modelului de date de întreprindere. (Sursa: PayScale)

Calificări preferate – competențe profesionale comune și atribute de cuvinte cheie care angajatorii caută în arhitecți includ date de competență tehnică avansată ( în special în limbi , cum ar fi SQL și XML), perspicacitatea analitice excelente, vizualizare creativă și abilități de rezolvare a problemelor, și puternică orientare detaliu. Cei mai mulți arhitecți de date au obținut cel puțin o diplomă de licență (și, de multe ori, un grad avansat) într – un domeniu legat de informatică.

Salariu : arhitecți de date a câștigat unele dintre cele mai mari salarii din sectorul de date de mare, o medie de $ 113,078 , conform PayScale.

7. Recruiter tehnică

recrutorii tehnice specializati in sourcing si de screening de date mari talentați, IT și alți profesioniști tehnice pentru piscine candidate. Ei lucrează în strânsă colaborare cu corporațiile pentru a evalua nevoile lor de angajare, și apoi de căutare pe piață pentru cei mai puternici candidați pentru deschideri de locuri de muncă specifice. Ele sprijină, de asemenea, candidații profesioniști recrutezi pe tot parcursul cererii de locuri de muncă, intervievarea, angajarea, și a proceselor de înscriere. (Sursa: PayScale).

Calificări preferate – recruiterii tehnice trebuie să aibă cunoștințe avansate de calificări tehnice pe care angajatorii caută în potențialii lor personal. Bune „abilități de oameni“ sunt , de asemenea , esențială, deoarece recruiterii tehnice de succes au nevoie pentru a construi o relație pozitivă cu candidații de locuri de muncă în timpul etapelor de screening și de intervievare.

Salariu : Glassdoor clasat recrutorii tehnice ca # 28 pe lista lor de 50 bune locuri de muncă în America, cu un scor de satisfacție profesională 4.1 / 5 și un salariu mediu de $ 48.000 de .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *