Cum să utilizați cuvinte cheie în scrisorile de intentie

Posted on

Cum să utilizați cuvinte cheie în scrisorile de intentie


Când scrieți o scrisoare de intentie pentru a însoți CV-ul, ca parte a unei cereri de angajare, este important să ne asigurăm că fiecare cuvânt contează. Scrisoarea de intentie ar trebui să consolideze punctul de vedere al angajatorului calificărilor dumneavoastră, astfel încât să puteți muta de la a fi un solicitant la un intervievat.

Tipuri de cuvinte cheie

Cuvintele cheie sunt un element vital al unei scrisori de intentie convingătoare, deoarece acestea sunt capabile de a portretizarea unui candidat ca un solicitant de înaltă calificare pentru un loc de muncă. Aceste cuvinte se împart în trei categorii generale: cuvinte de calificare, cuvinte orientate spre rezultate, și cuvinte care arată o recunoaștere pentru realizările.

Cuvintele cheie funcționează în câteva moduri diferite. În primul rând, cuvintele cheie pe care le includeți în CV-ul și scrisoarea de intenție va fi utilizată pentru a se potrivi aplicația cu abilitățile cerute de angajator în anunțul de locuri de muncă.

Acest proces de corelare este adesea realizată prin sisteme automate de urmărire a solicitantului (ATSS), programate pentru a identifica anumite cuvinte cheie și să clasifice toate CV-uri în mod corespunzător înainte de a ajunge chiar și un manager de angajare. În cazul în care scrisoarea de intentie si / sau CV-ul lipsesc aceste cuvinte cheie, ele pot fi tăiate în mod automat din luarea în considerare în această etapă a evaluării.

În al doilea rând, cuvintele cheie care sunt încorporate într-o scrisoare de intentie va arăta managerul de angajare cum și de ce sunteți cu înaltă calificare pentru locul de muncă, permițându-le să vă rang în raport cu concurenții și, în mod ideal, pentru a oferi unul dintre sloturile lor interviu pentru tine.

îndemânare Cuvinte cheie

Solicitanții de locuri de muncă ar trebui să analizeze cu atenție abilitățile necesare pentru a excela în munca lor țintă și să le includă în scrisoarea lor de acoperire. Aceste cuvinte cheie ar trebui să fie, de asemenea, incluse în CV-ul tau. Acesta va fi mai original dacă parafraza abilitățile menționate în anunțurile de locuri de muncă, spre deosebire de enumerarea lor textual. Cuvintele de calificare sunt cele mai eficiente atunci când este conectat la un rol sau un proiect specific în care competențele au fost cruciale pentru succesul.

Exemple de cuvinte cheie de calificare includ:  scris, analizate, cuantificate, planificat, programat, proiectat, creat, construit, a învățat, și instruit.

De exemplu, în loc de a spune „Analiza cantitativă de stoc este un avantaj pe care l-ar aduce la firma ta,“ ai putea spune:

  • Am folosit tehnici cantitative de evaluare de stoc pentru a crea un portofoliu de clienti cu venituri mari, care a învins pe piață timp de trei ani consecutivi.

Cuvintele cheie de competențe incluse în scrisorile de intentie (si CV-ul) va ajuta la aplicația selectată obține de software-ul angajatori utilizați pentru a selecta candidați pentru examinare suplimentară. Ei vor arăta, de asemenea, managerul de angajare, la prima vedere, ce aptitudini ai, care sunt legate de locul de muncă, pentru care el sau ea este angajarea.

Orientat către rezultate Cuvinte cheie

Toți angajatorii caută angajați care vor adăuga valoare și pentru a genera rezultate pozitive pentru organizațiile lor. De aceea, este foarte important să se integreze orientată spre rezultate limbă în scrisorile de intentie. Gândiți-vă la linia de jos pentru fiecare loc de muncă pe CV-ul și modul în care s-ar fi făcut lucrurile mai bine în rolul tău.

Scrisoarea ta de intentie ar trebui să prezinte realizările tale, nu doar abilitățile sau calități personale. Furnizarea acestor detalii va ajuta la stabilirea scrisoarea dumneavoastră în afară de cele ale altor candidați care nu scot în evidență realizările profesionale.

Exemple de cuvinte cheie orientate spre rezultate includ: a  crescut, a redus, reproiectat, modernizate, a inițiat, implementat, reformulate, a generat, și produse.

Orientate spre rezultate cuvinte sunt cele mai eficiente atunci când sunt cuplate cu unele numere care să cuantifice impactul dvs., la fel ca în:

  • Am redus cifra de afaceri, printre angajari primul an cu 20%, prin implementarea unui sistem de mentorat.

Prin utilizarea acestor tipuri de cuvinte cheie, sunt afișate în mod clar ceea ce ai realizat în rolurile anterioare.

recunoaştere Cuvinte cheie

managerii vor fi mult mai probabil să creadă că va fi un interpret remarcabil dacă este clar că angajatorii anteriori ai văzut în acest fel. O modalitate de a face acest lucru este de a încorpora limbaj care demonstrează că angajatorii au recunoscut contribuțiile dumneavoastră.

Exemple de cuvinte cheie legate de recunoaștere  includ: onorat, premiat, promovat, selectat, laudat pentru, a primit un bonus pentru, a recunoscut, ales, și creditat.

În mod ideal, fraze de recunoaștere va include tipul de individ care a menționat realizarea și baza recunoașterii dumneavoastră. De exemplu, s-ar putea spune:

  • Am fost desemnat ca lider de echipa pentru grupul operativ de reducere a bugetului de către divizia mea Vice President, bazat pe rezultatele mele anterioare de a acumula economii de costuri.

cuvinte cheie de recunoaștere atestă modul în care au excelat în locurile de muncă anterioare și modul în care ați realizat mai mult decât era necesar.

Ia timp pentru a face un meci

Atunci când alegeți cuvinte cheie pentru a include in scrisoarea de intentie, o modalitate ușoară de a găsi cele mai bune cuvinte pentru a utiliza este de a se potrivi calificările celor enumerate în lista de locuri de muncă. Evidențiați activele dvs. mai puternice, astfel încât să puteți arăta angajatorului de ce esti bine calificat pentru locuri de muncă și merită un interviu.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *