Diferenta dintre internau la o mică companie vs. companie mare

Posted on

 Diferenta dintre internau la o mică companie vs. companie mare

Cand incepe sezonul stagiu de vara, mulți candidați tineri trebuie să decidă ce companie de dimensiune pe care doresc să lucreze pentru-un start-up, o companie de dimensiuni medii, sau o firmă mare. Deși stagii tind să aibă anumite similitudini, indiferent de dimensiunea companiei, rolul dumneavoastră, experiențe și oportunități pot varia pe măsură ce trece de la o companie mai mare la una mai mică. Neștiind diferenta poate fi stresant atunci când încercați să decideți care stagiu este potrivit pentru tine.

Când aterizezi un stagiu, indiferent dacă societatea este mare sau mic, veți obține o mare experiență hands-on, un constructor de CV, oportunități de networking, și o oportunitate de a decide cu adevărat, dacă doriți să urmeze acest domeniu după absolvire.

Nume de brand de recunoaștere

Unii oameni castiga experienta practica la companii mari , cum ar fi Fox sau NBC , de exemplu. A, brand-name stagiu mare companie de pe CV – ul poate ajuta să teren un loc de muncă la o companie de la egal la egal după absolvire.

Nume mari contează mai mult în domenii cum ar fi legea, și atunci când personalul de resurse umane a scana CV-uri, nume importante companii ies în evidență. Dacă studiați de marketing, veți adăuga mai mult pentru a influenta CV-ul dacă aveți intern pentru Disney, mai degrabă decât o firmă de tip boutique.

O firmă de dimensiuni medii de Relații Publice poate oferi o experiență mare în moduri diferite și pot avea nume de recunoastere la nivel local, care poate ajuta la perspectivele dvs. post-colegiu. Companiile mici au propriile lor beneficii, dar nu va primi beneficii de recunoaștere a numelor. S-ar putea, de asemenea, un timp mai greu de a găsi mentori nume mari din cadrul companiilor mici și au mai puțin acces la veterani din industrie care au fost prin pisa și a trăit să povestească despre asta.

Într-o lume perfectă, ar avea avantajul de a se confrunta cu mai multe întreprinderi de dimensiuni diferite și avantajele care merg împreună cu fiecare tip specific de stagiu.

La companiile mai mari, de fapt, asigurarea internship poate fi un proces mult mai în profunzime. Te-ar întâlni probabil cu Departamentul de Resurse Umane în primul rând pentru a afla despre termene de aplicare specifice, datele de începere și datele de încheiere. S-ar putea fi, de asemenea, dat marfa promotionale corporate, cum ar fi portofolii, pixuri și alte bunătăți care transporta logo-ul companiei.

În funcție de mărimea companiei și modul în care a stabilit programul lor de internship este, firma s-ar putea trata Stagiarii la mese gratuite, vorbitori executive de prânz serie, evenimente amestecării interne și multe altele. La companiile mari, au existat mai multe persoane în jur, dar este posibil să nu aveți neapărat posibilitatea de a se întâlni cu ei.

Castigarea Work Experience

Când intern cu companiile smaller- și mijlocii, va fi, probabil, capabil să creeze relații mai puternice cu oamenii cu care lucrezi sub, pentru că există mai puține dintre ele și mai puțini stagiari.

Este posibil să aveți, de asemenea, mai multe oportunități reale de a ajuta pe alții pe diverse proiecte. Sarcinile tipice vei efectua ca un lucru intern administrativ, de cercetare, luarea de notițe, și observarea întâlnirilor, nu sunt neapărat diferite de munca pe care o va face la companii mari. Singura diferență este că veți avea mai multe oportunități de a avea mai multe responsabilități și o mai mare varietate de sarcini.

Dacă aveți în vedere un stagiu cu o companie care face lucruri interesante, dar nimeni nu a auzit de ei, e în regulă. Face stagiu, face o impresie de durată, face tot posibilul să se implice în muncă semnificativă, de rețea, și de a ajuta cu cât mai multe sarcini diferite posibile. La o companie mai mare, s-ar putea obține în continuare o experiență mare, dar ai putea sfârși prin a juca jocuri pe calculator la un birou gol toată ziua.

Mediul

S-ar putea găsi că internau pentru o companie mai mare se simte ca o experiență generică, impersonală în unele moduri. Companiile mai mici au un timp mult mai ușor crearea unui simt personal, și pentru că personalul nu va fi la fel de mare, poți cu adevărat de obligațiuni și de a cunoaște colegii de serviciu.

În companiile mai mici, veți avea probabil acces la angajații care sunt destul de ridicate în companie, pe care le poate expune la contacte de lucru și mai influente mai interesante. In schimb, Stagiari la companiile mai mari, se pot găsi face copii și hapsân de cafea pentru angajații de nivel inferior.

Aceste zile, cei mai mulți studenți vor intern cu mai multe companii pe parcursul carierei lor colegiu. După ce ați finalizat stagiu cu o companie mai mică, să urmărească un stagiu cu o firmă de brand-nume de recunoscut.

Experiența dumneavoastră anterioară intern ar trebui să ajute să teren un nume destul de mare. Având în ambele aceste oportunități vor echilibra CV-ul și vă va oferi o experiență utilă la două companii de dimensiuni diferite. Să sperăm că, până la sfârșitul stagiilor tale, vei avea un simt mai bine pentru dimensiunea și tipul de companie pe care doriți să lucreze în după colegiu.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *