Ușor de locuri de muncă online care necesită puțină experiență sau nu

Posted on

Ușor de locuri de muncă online care necesită puțină experiență sau nu

Nu toată lumea care vrea să lucreze la domiciliu caută opțiuni de carieră pe termen lung. Uneori vrei doar ceva relativ ușor în cazul în care puteți face unele rapid suplimentar de numerar. Dacă acesta este obiectivul dvs., următoarele locuri de muncă on-line ar putea fi de interes.

Procesul de aplicare on-line este simplă și directă, cu foarte puțin necesar de candidați. Unele oportunități pot fi început în aceeași zi în care se aplică pentru ei. Ele necesită, de asemenea, foarte puțin angajament și se poate face de obicei pe programul.

Rețineți că aceste locuri de muncă nu plătesc mult, și ei nu sunt de gând să ofere o referință pentru CV-ul tau. Este posibil, prin urmare, trebuie să aibă mai mult de un loc de muncă on-line pentru a face venitul dorit. De asemenea, pe măsură ce sortare prin alte oportunități, știu cum să recunoască și să evite munca-at-home escrocherii.

Micro loc de muncă

Un loc de muncă micro este, de obicei, o sarcină mică online, pentru care primiți o taxă la fel de mici, de obicei câțiva cenți sau dolari. Ele sunt numite uneori sarcini scurte.

Aceste locuri de muncă sunt efectuate de logare pe site-ul sarcinilor și selectarea unei companii, uneori, pur și simplu făcând clic pe un link. Amazon Mechanical Turk, Clickworker și ySense oferă aceste tipuri de sarcini.

Locuri de munca pot fi găsite și în piețe de servicii online. Aici lucrătorilor oferă servicii mici, de obicei, pentru o anumita taxa, iar cumpărătorii naviga pe piață pentru a găsi oameni care se oferă serviciile de care au nevoie.

oportunități de locuri de muncă includ proiecte crowdsourcing, care sunt similare cu introducere de date, în cazul în care companiile se angajeze o armată de muncitori virtuale pentru a efectua o mică parte dintr-un proiect mai mare. Lucrătorii pot profita de asemenea de programe și studii de recompensa, care sunt, probabil, cele mai originale de muncă-at-home micro-locuri de muncă.

Deoarece taxa este atât de mică, iar sarcina durează atât de puțin timp, scopul este de a face cât mai multe sarcini posibile. Cu toate acestea, ar trebui să înțeleagă politica de remunerare, deoarece multe dintre aceste companii au o plată minimă, ceea ce înseamnă că, dacă veți câștiga $ 8,55 faci 20 de locuri de muncă micro, va trebui să aștepte până când ați câștigat la fel de mult ca 50 $ pentru a primi efectiv banii.

Juratul online

Avocații se pregătesc pentru proces de multe ori crea un juriu bate joc pentru a obține un feedback de la persoane similare celor care pot sta în cele din urmă pe un juriu. Deoarece poate fi costisitoare pentru a avea un juriu bate joc în persoană, juratilor on-line sunt mai ieftine alternative logice. Ei ar putea asculta prezentări audio și video de vizualizare, sau de a citi materiale și să răspundă la întrebări.

Deoarece avocații caută oameni care se potrivesc profilului potentialilor jurati viata reala, companiile juriu online , pune întrebări detaliate ale solicitanților. Rețineți că trebuie să nu dezvăluie numărul cardului de credit sau dvs. de asigurări sociale sau informații bancare. Companiile plătească de obicei , $ 10 la $ 60 la jurați on – line. Ca cele mai multe companii juriu online nu va avea nevoie de o mulțime de jurați, înscrierea pentru mai multe companii vă oferă o șansă mai bună de a fi ales pentru „datorie juriu.“

Pentru a deveni un membru al juriului on-line, va trebui să vă abonați la mai multe companii juriu, care include completarea unui chestionar extensiv. De asemenea, va trebui să îndeplinească anumite calificări, care variază între județe.

De introducere a datelor

introducere de date on-line este o creștere domeniu de muncă-at-home. Noua tehnologie face mai ușor pentru companiile să angajeze contractori independenți pentru a lucra la proiecte de introducere a datelor.

Operatorii de date de intrare pot avea acces la infrastructura unei companii de la distanță sau de a folosi tehnologii crowdsourcing. Introducerea de date pot include domenii cum ar fi transcrierea generală de bază; Cu toate acestea, cele mai multe sarcini de transcriere necesită experiență suplimentară.

Companiile care lucrătorii de introducere de date de închiriere includ Axion Data Services, Sigtrack și asistență Ninja.

Site-ul sau testarea aplicației

Dacă aveți opinii cu privire la ceea ce funcționează și ce nu face pe web, s-ar putea fi potrivit pentru un loc de muncă în testarea uzabilitate la distanță. testere de utilizator pot alege, de asemenea site-uri suplimentare sau revizuirea raportului de aplicații mobile care pot fi încă în dezvoltare. Nu trebuie să fie foarte informat despre internet, deoarece unii dezvoltatori doresc punctul de vedere de începător.

testere de utilizabilitate sunt rugați să efectueze teste pe baza profilurilor lor demografice, cum ar fi educația, cunoștințele de web, de vârstă, și utilizarea social media. Ele sunt apoi date întrebări la adresa sau pentru a efectua sarcini, cum ar fi înregistrarea pe un site web și apoi furnizarea de feedback on-line. O trecere în revistă, de obicei, durează aproximativ 15 până la 20 de minute și câștigă de obicei, aproximativ 10 $. După finalizarea analizei, testere nu sunt plătite până când clientul acceptă feedback-ul lor. Munca poate fi respinsă și neplătite pentru probleme tehnice, lipsa de detaliu, sau alte probleme clientul determină.

Aceste poziții se găsesc în principal în orice companie implicată în comerțul electronic, efectuarea de tranzacții comerciale electronic on-line. Exemplele includ Amazon, eBay și Paypal.

Căutare Evaluatorul

Cauta evaluatori de motoare examinează rezultatele de căutare pe internet și să ofere feedback cu privire la faptul că sunt corecte, relevante și lipsite de spam. Pentru a face acest lucru, evaluatorul trebuie să aibă cunoștințe despre cultura actuală și internetul și să posede abilități bune de comunicare. Uneori, este nevoie de un grad de colegiu sau de preferat, dar experiența directă nu este obligatorie. Această oportunitate specială de lucru la domiciliu necesită o anumită experiență, dar plătește un salariu mai mare.

Aceste locuri de muncă sunt adesea pentru persoane bilingve, deși există unele poziții numai în limba engleză. Slujba de evaluare de căutare merge de multe nume, cum ar fi evaluator de căutare, evaluator de internet, calitatea anunțurilor evaluator, sau judecător la internet.

Companiile care ofera acest tip de locuri de muncă includ Google, Appen, Lionbridge, și forța de muncă Logiq.

proofreader

Dacă aveți un ochi pentru spotting greșeli de ortografie sau greșeli de tipar, ați putea fi bine-potrivite ca corector. Cu toate acestea, acest loc de muncă poate necesita un curs de corectura sau o anumită experiență anterioară, sau poate fi necesar să luați un test înainte de a fi angajat.

Asistent virtual

Ca un asistent virtual, vei avea sarcina de lucru, care este similară cu cea a unui asistent de birou. Chiar dacă va fi de lucru de la domiciliu, ar trebui să fie foarte bine organizat, eficient și de încredere. Sarcinile sale includ de obicei, depunerea și păstrarea înregistrărilor, programez întâlniri și evenimente, și răspunde la telefoane.

Multe companii angajează asistenți virtuale. De exemplu, Servcorp, care a fost fondată în 1978 în Sydney, Australia, oferă birouri și servicii virtuale din întreaga lume. Acesta oferă stații de lucru, săli de întâlnire, colegii de serviciu, tehnologie, si orice altceva este nevoie pentru a sprijini afacerea ta. Timeetc este o altă companie care oferă asistenți virtuale pentru clienții ajuta la realizarea scopurilor lor. Compania oferă o încercare gratuită de a avea un asistent virtual de a efectua o sarcină inițială.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *