Cariera juridică: Cum să devii un paralegal

Posted on

Cariera juridică: Cum să devii un paralegal

Un paralegal sau asistent juridic, este o persoană într-o profesie juridică care îndeplinește anumite sarcini care în mod normal efectuate de către un avocat, ar trebui să nu fie prezent paralegal. Acestea includ investigarea faptelor legate de un caz, intervievarea clienților și a martorilor, elaborarea documentelor juridice, și efectuarea cercetării juridice. Paralegals nu poate oferi consiliere juridică și care acționează întotdeauna sub supravegherea unui avocat și sunt esențiale pentru profesia juridică, deoarece acestea asistă avocați în cele mai multe aspecte ale cercetării de caz și de pregătire.

Termenii „paralegal“ și „asistent juridic“ folosit pentru a fi interschimbabile, dar că este încet începe să se schimbe în cadrul industriei. asistenți juridici acum se referă la mai multe roluri de secretariat, în timp ce paralegals efectua mai multe taxe legate direct de lege.

Cine ar trebui să fie un paralegal

Cei interesați de cariere juridice, dar care nu sunt siguri că vor să meargă la facultatea de drept sunt buni candidați pentru a deveni paralegals. Există, de asemenea, unele competențe specifice care paralegals ar trebui să posede, inclusiv abilități de comunicare, de cercetare și abilități de investigație, și abilități multi-tasking. Acestea sunt competențele care sunt predate în programe educaționale parajuridice formale, dar ajută dacă le posedă deja într-o anumită măsură.

Biroul Muncii Statistică arată că perspectivele de locuri de muncă pentru profesia parajurist este în creștere cu aproximativ 17% între 2012 și 2022, care este mai rapid decât procentul mediu de creștere. Dacă sunteți interesat de o cariera, care este în creștere mai rapid decât media, sau dacă posedă abilitățile necesare și sunt interesați în sistemul juridic american, o cariera ca asistent juridic poate fi pentru tine.

Cum sa devii un paralegal

Potrivit Federației Naționale a Asociațiilor paralegal, există mai multe moduri de a deveni un paralegal. Există programe de certificate, programe de doi ani, și programe de patru ani, care au toate meritele, și ruta pe care o alegeți pentru a merge depinde de rolul actual și statutul educațional și ce eventualele sunt obiectivele tale.

Bazat pe piața actuală de locuri de muncă, se recomandă ca paralegals să aibă un grad de patru ani, cu cel puțin 24 de credite în cursuri de specialitate juridice. Există, de asemenea, certificate de post-bacalaureat, permițând celor cu grade de patru ani în alte zone pentru a câștiga credite și de certificare necesare pentru ocuparea forței de muncă câștig ca paralegal. Top-tier firme de avocatura, în general, cum ar fi paralegals lor de a avea un grad de patru ani, cu un certificat pe deasupra, dacă doriți să mergeți ruta.

NFPA are un curriculum propus pentru programele paralegal, dar nu toate programele respectă aceste standarde. Există multe resurse on-line pentru a ajuta elevii interesați găsi programul educațional formal potrivit pentru ei. Există, de asemenea, opțiunea unui program aprobat de American Bar Association, care NFPA recomandă. Aceste programe fie au atins sau depășit standardele pentru paralegals stabilite de ABA.

După ce au ajuns un fel de educație formală, există, de asemenea, de educație continuă, care duce la o certificare paralegal. Acesta este diferit de certificare post-bacalaureat, care a fost deja menționat. Certificarea parajurist impune ca un paralegal are cel puțin un an de experiență și apoi să treacă un examen formal.

Fiind un avocat

Decizia de a deveni un paralegal nu înseamnă că nu poți deveni un avocat pe linie. Se recomandă adesea ca persoanele interesate de lege, dar nu în mod decisiv sigur că vor să meargă la muncă școală de drept ca paralegal să câștige experiență într-un domeniu juridic și pentru a vedea dacă le place face acest tip de muncă. Facultatea de Drept este atât foarte dificil și foarte scump, așa că, dacă nu sunteți sigur dacă e mișcarea potrivită pentru tine, găsirea de lucru ca un paralegal este un cost eficient de investiții mai mult în timp ce vă decideți. De asemenea, va permite să vedeți condițiile pe care avocații lucrează în cadrul, care va ajuta, de asemenea, probabil, de a lua decizia.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *