Paralegal Perks – Cele mai bune lucruri despre a fi un paralegal

Posted on

Paralegal Perks - Cele mai bune lucruri despre a fi un paralegal

Industria parajurist sa schimbat în mod semnificativ din 1970, când a fost un asistent juridic apărut mai întâi ca o cariera de bună credință. cererile clienților, necesitate economică și de creștere explozivă au făcut Paralegals o alegere populară carieră, și nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi un paralegal. Opt avantaje de carieră parajuridice conturează câteva dintre cele mai importante de lucru în domeniu.

Rising Pay

compensare parajurist a crescut constant în ultimul deceniu, în ciuda unei cucui în drum, în adâncurile recesiunii 2009-2010. Ca paralegals efectua o gamă mai largă și mai complexă a sarcinilor (Paralegals reprezintă chiar și clienții în instanță, în anumite țări și tribunale administrative), câștigurile parajuridice continuă să crească. Salariul mediu parajurist este 50561 $ pe an, dar de multe ori paralegals face mai mult prin bonusuri. Orele suplimentare se pot adăuga, de asemenea numerar semnificative la salariu un paralegal lui.

Exploziv Ocuparea forței de muncă Outlook

Câmpul parajurist este una dintre profesiile cea mai rapidă creștere de pe glob. Departamentul Muncii al SUA, Biroul de Statistică a Muncii prezice angajarea paralegals și asistenți juridice să crească la 15 la suta pentru deceniul care se încheie în 2026, mult mai rapid decât media pentru toate profesiile. Printre factorii care determină această creștere este cererea clientului pentru mai ieftin, livrare mai eficientă a serviciilor juridice. Deoarece tarifele pe oră percepute de avocați în mod tipic sunt duble sau triple ratele de paralegals pentru aceeași sarcină, economie firmă de avocatură mandate utilizarea sporită a paralegals pentru a minimiza costurile. Ca urmare, o cariera paralegal este una dintre cele mai fierbinți locuri de muncă non-avocat în industria juridică.

Ușor cariera Entry

Spre deosebire de avocați care trebuie să completeze șapte ani de educație formală și promovează examenul de bare pentru a practica dreptul, poti deveni un paralegal în cât mai puțin de câteva luni de studiu. Mai mult decât atât, paralegals nu trebuie să participe la o instituție de cărămidă și mortar; puteți obține o. Paralegals cu o diplomă de licență în studii juridice sau studii conexe sau o diplomă de licență în orice domeniu și un certificat parajurist dintr-un program de paralegal aprobat-ABA au cele mai multe oportunități de angajare.

provocare intelectuală

munca parajurist este provocator intelectual și implică o serie de competențe de nivel înalt. Cele mai Paralegals de succes sunt rezolvarea problemelor și gânditori inovatoare. Paralegals trebuie să devină experți obiectul în domeniul lor de specialitate și a procedurilor legale de masterat, de cercetare, de redactare, și alte abilități. Ei trebuie să stea pe partea de sus a legilor în continuă schimbare și noile tendințe și evoluții juridice în timp ce interfațare cu avocați, consiliere opuse, furnizori, membri ai personalului, clienți și altele. Lucrarea este variată și în fiecare zi aduce noi provocări.

Rising Prestige

Ca paralegals efectua lucrări mai complexe și provocatoare, prestigiul parajurist este în creștere. Paralegals nu mai sunt pur și simplu asistenți de avocat; acestea își asumă roluri de conducere în corporații, roluri de conducere în firme de avocatură și roluri antreprenoriale în întreprinderi paralegale independente. De-a lungul anilor, paralegals au depășit imaginea de secretar juridic glorificat pentru a deveni membri respectați ai echipei juridice.

Oportunitatea de a ajuta pe alții

O cariera ca asistent juridic oferă o oportunitate unică de a ajuta pe alții. Aceste oportunități variază, în funcție de zona de practica paralegal lui. De exemplu, reclamantii paralegals de vătămare corporală ajutor răniți primesc compensații pentru pierderile lor; proprietate intelectuală Paralegals ajuta clienții de brevete și de a proteja ideile lor unice, și clienții dreptul familiei Paralegals de ajutor în cazurile de divorț și de custodie conflictual plină. Paralegals în interes public din sectorul de ajutor săraci și segmentele defavorizate ale populației cu probleme juridice, de la protecția împotriva abuzurilor domestice la asistență testamente pregătesc.

Client Contact

În timp ce paralegals lucra sub supravegherea unui avocat, multe paralegals au contact direct cu clienții. De exemplu, paralegals interviu potențialii clienți pentru a evalua fondul cauzei lor, să pregătească clienți pentru depuneri și eco-examinare la proces, lucrul cu clienții pentru a aduna documente și date, asistă clienții în pregătirea răspunsurilor de descoperire și de a servi drept punct al clientului de contact de pe întreg un caz sau afacere. În anumite domenii de practică, cum ar fi divorțul, custodia copiilor, și vătămare corporală, paralegals „ține de mână clientului“ printr-o perioadă dificilă. Pentru mai multe paralegals, consilierea informală și sprijinul le oferă clienților cu probleme sunt unele dintre cele mai aspectele recompensarea ale postului.

Schimbarea Structura Serviciul Juridic

In ultimii ani, industria juridică a cunoscut o schimbare radicală în modul în care serviciile juridice sunt livrate. Avocații nu mai au un monopol asupra legii. Noile legi se deschid ușile pentru paralegals pentru a efectua o gamă mai largă de sarcini decât oricând înainte, cum ar fi reprezentarea clienților în audieri administrative, furnizarea de servicii direct către public (cum ar fi pregătirea formelor legale sau de redactare testamente) și lansarea firmelor virtuale parajuridice că avocații de sprijin în toate domeniile de practică. Ca multe organizații și grupuri împinge pentru a oferi un acces egal la justiție pentru persoanele deservite, paralegals va servi un rol crucial în menținerea costurilor legale de verificare.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *