Top 10 Strategii pentru un loc de muncă de succes de căutare

Posted on

Top 10 Strategii pentru un loc de muncă de succes de căutare

Căutarea de locuri de muncă nu este doar despre aplicarea pentru locuri de muncă și în speranța de a obține mai cerut un interviu. Puțini oameni sunt capabili de a pune pur și simplu într-o aplicație, pentru a primi un interviu, si de teren de un loc de muncă pe piața de astăzi competitiv, de locuri de muncă bazată pe rețea. Cele mai de succes de locuri de muncă utilizează solicitanții de o varietate de strategii, să stabilească o prezență socială a companiilor de direcționare, pentru a le ajuta să iasă în evidență din mulțime.

Încercați aceste strategii de căutare de locuri de muncă pentru a accelera căutarea, găsiți conexiuni care pot da o mână, pentru a primi CV-ul observat, și asul interviuri dvs., astfel încât să obțineți oferte de locuri de muncă.

1. Ia Remarcat de vis Compania dvs.

Piața locurilor de muncă este aglomerat și una dintre cele mai importante strategii de căutare de locuri de muncă o puteți folosi este să vă asigurați că vă iasă în evidență din mulțime și arată managerul de angajare ca esti un candidat care cu siguranță ar trebui să fie selectate pentru un interviu.

2. Căutați locuri de muncă dreapta

Utilizați motoarele de căutare de locuri de muncă pentru a găsi locuri de muncă prin utilizarea de cuvinte cheie care se potrivesc cu interesele tale și locația în care doriți să lucrați. Îngustarea criteriile de căutare va economisi timp, vă ajută să se concentreze căutarea de locuri de muncă, și vă va oferi listări de locuri de muncă extrem de relevante pentru a revizui (și mai puține proprietăți care nu sunt relevante pentru a buruienilor prin).

3. Particularizarea CV-ul si scrisoarea de intentie

Este important să se ia timp pentru a scrie CV-uri vizate si scrisori de intentie care se leagă în mod specific calificările la criteriile de angajare pentru locurile de muncă pentru care aplici. Managerul de angajare va putea vedea, dintr-o privire, de ce și cum, sunteți calificat pentru locul de muncă. Vei avea o șansă mult mai bună de a obține un interviu cu un CV vizat decât dacă trimiteți o scrisoare generică și CV-ul.

4. Utilizați Rețeaua dvs.

Crearea de rețele este în continuare modul în care cei mai mulți oameni să găsească locuri de muncă și strategiile de căutare de locuri de muncă pe care le utilizați trebuie să includeți în rețea. Conectează – te cu toată lumea știi, pentru că nu știi niciodată ce contact poate fi în măsură să vă ajute cu dvs. de căutare de locuri de muncă sau pune în legătură cu cineva care poate.  Alăturați – vă Grupuri LinkedIn  astfel încât veți avea acces la listări de locuri de muncă postate de membrii grupului și mai multe persoane în rețea cu.

5. Locul bine pe Google

Creați profiluri pe LinkedIn și alte  site – uri de rețele profesionale . Utilizați numele pentru URL – ul, dacă este posibil. Atunci când potențialii angajatori caută pentru tine on – line, de obicei , aceste profiluri rang înalt, astfel încât vă va oferi recrutare, angajatori și contacte cu o impresie pozitivă și profesională puternică tine , ca un candidat ar trebui să fie interesați de.

6. Căutare locuri de muncă În cazul în care companiile sunt Angajarea

Dacă sunteți conștienți de cazul în care companiile caută solicitanți, vă puteți poziționa pentru a crește șansele de a obține găsit prin angajarea de manageri. Una dintre aceste strategii importante de căutare de locuri de muncă le puteți folosi este să se concentreze eforturile pe aceleași site-uri de locuri de muncă pe care companiile le folosesc pentru a recruta.

7. Asigurați-vă că puteți Companiile Caută

Când Desfășurăm o căutare de locuri de muncă, aveți nevoie pentru a face mai ușor pentru angajatori să vă găsească online. Angajatorii, care pot fi inundate cu CV-uri atunci când posta locuri de muncă, adesea caută candidați pasivi (candidați calificați care nu sunt neapărat în căutarea de muncă, dar care ar putea fi interesat în cazul în care locul de muncă potrivit vine de-a lungul). Iată cum să se asigure companii pe care le puteți găsi.

8. Ace interviu

Un interviu de locuri de muncă, desigur, este ceea ce se întâmplă pentru a obține o ofertă de muncă – sau nu. Ia timp pentru a pregăti. Compania de cercetare înainte de a merge pentru interviu, îmbrăcați corespunzător, practica răspuns și pun întrebări de interviu, și să facă un efort concertat pentru a impresiona intervievatorul cu dvs. abilități, experiență, încredere și expertiză.

9. Follow Up După Interviu

Este foarte important să urmeze după un interviu prin a le mulțumi tuturor ați intervievat cu. Candidații care trimit vă mulțumesc note obține angajat mai des decât cei care nu o fac. Utilizați-notă de mulțumire ca o oportunitate de a reitera de ce esti cel mai bun candidat pentru postul respectiv. Dacă flubbed un răspuns în timpul interviului, puteți utiliza, de asemenea, dvs. vă mulțumesc nota pentru a clarifica.

10. Utilizarea de căutare de locuri de muncă Strategii pentru lucratorii in varsta atunci când este cazul

Există strategii de solicitanți de locuri de muncă mai mari pot implementa pentru a accelera o căutare de locuri de muncă și pentru a găsi lucrativă, și semnificativ, ocuparea forței de muncă. De la vârsta-proofing CV-ul si scrisoarea de intentie pentru a evidenția ani dvs. de experiență într-un mod pozitiv, consultați aceste sfaturi destinate a ajuta mature Candidați interviuri de teren si sa angajat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *