Poate un lucru model pentru mai mult de o agenție de modele?

Posted on

Poate un lucru model pentru mai mult de o agenție de modele?

Pur și simplu pune, ca model, mai multe agenții care lucrați, mai multa expunere vei primi. Aceasta înseamnă mai multe audiții, mai multe rezervări, și mai mulți bani.

Un alt motiv pentru a semna cu mai multe agenții este, dacă doriți să exploreze alte piețe. Agentul tău curent s-ar putea să nu aibă o experiență în afara regiunii lor de „acasă“ și, prin urmare, nu are resurse sau informații pentru a vă obține rezervările de care aveți nevoie. Aceasta este în cazul în care un al doilea agent în alt oraș, stat, sau chiar țară poate fi utilă.

Rețineți că adăugarea de o agenție de nume mare pentru lista dvs. nu este întotdeauna cel mai bun motiv pentru a lua cu privire la reprezentarea suplimentară. Problema cu agențiile mari este faptul că modelele care lucrează cel mai mult și care aduc cei mai mulți bani vor primi întotdeauna prioritate de top.

Asta înseamnă că s-ar putea lua o lungă perioadă de timp pentru agenție să într-adevăr să înțelegeți și să vă reprezinte în felul în care v-ar dori. In plus, multe dintre agenții de top au contracte exclusive, care stipulează că modelele lor nu pot lucra pentru orice altă agenție din Statele Unite sau în altă parte. Aceasta limitează opțiunile în mod semnificativ și va însemna cel mai probabil, va trebui să părăsească agenția curentă.

Poate un model au mai multe medicamente care le reprezintă?

Indiferent dacă vă puteți avea mai multe agenții care reprezintă la un moment dat depinde de standardele industriei. Nu este neobișnuit pentru modelele comerciale bazate pe piețe mai mari, cum ar fi New York si Los Angeles pentru a avea mai mult de o agenție comercială care le reprezintă.

Ele pot avea, de asemenea, un manager de personal. Care este diferența? Agenția va fi responsabilă pentru rezervarea de audiții și locuri de muncă, iar managerul va recomanda modelul pentru a stabili dacă sunt sau nu de a accepta anumite rezervările și de a gestiona calea de cariera de ansamblu a modelului. Având un manager, în plus față de o agenție este mai frecvent în rândul actorilor și talentul decât este pentru modele.

moda sau modele editoriale nu au aproape niciodată mai mult de o agenție care le reprezintă într-o anumită piață. Cu toate acestea, este de dorit pentru modelele editoriale să aibă o agenție în fiecare dintre cele mai importante piețe, cum ar fi New York, Paris, Milano, Tokyo și Londra.

Am la mai mult de un agent?

Cu siguranta nu. Dacă sunteți mulțumit cu agentul dvs. și dacă trimiteți vă cu o multime de auditii și du-te-vede, atunci trebuie să nu semneze cu agențiile suplimentare. Uneori, tot ce ai nevoie este o relație de lucru bun cu cineva care te înțelege și este de a face tot posibilul pentru a continua cariera ta. Dacă lucrurile merg bine, este foarte bine să stai unde ești.

Am nevoie pentru a solicita permisiunea de la Agenția mea curentă Înainte de a semna cu altcineva?

Atâta timp cât contractul dvs. este non-exclusiv, sau vă permite să vă conectați cu alte agenții din afara o anumită zonă geografică, atunci nu trebuie să ceară permisiunea. Sunteți liberi să semneze cu cât mai multe agenții cum doriți. Dacă nu sunteți sigur cu privire la partea de exclusivitate a contractului, adresați-vă întotdeauna agentul dvs. pentru a clarifica detaliile înainte de a semna cu altcineva. Dacă te duci împotriva contractului și semnul oricum, ai putea fi scăzut de la contractul.

Acestea fiind spuse, ar trebui să fie deschis și onest cu agenția curentă, mai ales dacă doriți să continuați cu o relație de lucru pozitiv. Cu cât este mai agenția dumneavoastră înțelege obiectivele de carieră, cu atât mai mult ei vor fi în măsură să vă ajute să ajungă la ei. Mai mult decât atât, acesta este un lucru profesionist pentru a face.

Care sunt dezavantajele de a avea mai multi agenti?

Având mai mulți agenți într-o singură piață face viața un pic mai complicat. Deoarece modelele sunt rareori permis să semneze contracte cu mai multe agenții în același oraș (ei vor mai mult decât probabil vă carte pentru aceleași locuri de muncă, care este confuz atunci când vine vorba de imaginind comision), va trebui să semneze cu agențiile specializate în diferite domenii. Aceasta înseamnă că, de călătorie, de călătorie, și mai mult de călătorie.

Chiar dacă agențiile sunt în aceeași stare, toate aceste cheltuieli de călătorie adăuga într-adevăr în sus. Și, în timp ce poate pretinde lucruri cum ar fi kilometraj, parcare și taxele de taxare în declarația de impozit, va fi în continuare de plată în avans pentru 100% din aceste costuri. Contrar credintei populare, agențiile nu plătesc pentru cheltuielile în curs de desfășurare modelele lor.

De asemenea, având agenți de mai multe înseamnă a avea un program încărcat. Acesta poate fi dificil de a jongla toate aceste auditii, du-te-vede, și rezervările cu viața de zi cu zi (muncă, familie, școală), mai ales dacă aveți de a conduce vehicule sau de zbor. Va trebui să fie pe partea de sus de tot, în orice moment pentru a se asigura angajamentele nu interferează unele cu altele.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *