Cum de a crea un CV Infografic

Posted on

Într – un mediu de mare concurență, unii candidati apelează la instrumente ca infografic reia să stea afară din mulțime. În cazul în care aveți aveți un CV infografic? Cel mai bun răspuns este: depinde.

În general vorbind, ar trebui să creați doar un CV infografic dacă aveți resursele (fie abilitățile și expertiza sau capacitatea de a angaja un designer) pentru a scoate un produs final de excepție. Orice sub-par va afecta doar căutarea de locuri de muncă, mai ales pentru că în marea majoritate a cazurilor, CV-uri infografic nu sunt necesare. Iată mai multe informații despre când să utilizeze un CV infografic și cum să creați unul.

Ce este un CV Infografic?

Cum de a crea un CV Infografic


Un CV infografic difera de stiluri traditionale relua pe care le utilizează elemente de design grafic. Întrucât un CV tradițional se va folosi pur și simplu textul de bază pentru a afișa informații de sus până jos, un CV infographic foloseste aspect, culoare, icoane, și stilul de font pentru a organiza conținut.

Atunci când se utilizează One

În general vorbind, cu excepția cazului solicitat, managerii prefera CV – uri traditionale peste CV – uri infografic. Dacă nu ești un profesionist de design, acesta poate fi într – adevăr greu pentru a scoate un mare CV – infografic, și trimiterea într – unul care nu-așa-mare este de natură să facă mai mult rău decât bine. Un alt dezavantaj major al unui CV infografic este că acestea pot fi pierdute în procesul de aplicare de locuri de muncă, ca sistem de urmărire Aplicarea unei companii, care scanează în mod automat CV – uri pentru cuvintele cheie, poate să nu fie în măsură să recunoască textul într – un CV ilustrației.

Deci, atunci când ar trebui să utilizați un CV infografic? Cu excepția cazului în care este solicitat în mod specific, se considera ca un supliment pentru a posta pe profilul dvs. LinkedIn sau să atașați dacă email – uri în mod direct cu o recrutare sau un manager de angajare (dar întotdeauna asigurați – vă că pentru a include versiunea tradițională, original).

Cum de a crea unul


Încă o dată, CV-uri mari infografic sunt greu pentru a scoate. În plus față de a avea capacitatea de a executa un design de nivel înalt, veți avea nevoie, de asemenea, o înțelegere de grafice și vizualizările comune utilizate pentru a exprima date. La urma urmei, definiția unui infograph este o „imagine vizuală, cum ar fi o diagramă sau diagramă utilizată pentru a reprezenta informații sau date.“

Deci, să – l rupe în jos. Cum de a crea un CV infografic depinde de experiența dumneavoastră nu doar cu un design, dar cu infographs. Messing – l va reflecta prost pe tine, nu doar pentru ca produsul final va uita rău, dar un grafic utilizat în mod necorespunzător (de exemplu, folosind un grafic cu bare sau un grafic proporțiilor incorect) transmite , de asemenea , o lipsă de cunoaștere dincolo de design. Dacă acest lucru sună ca teritoriu dificil, asta pentru ca este.

Dacă sunteți de brand nou pentru a proiecta și aceasta este prima dată când ați auzit cuvântul „infograph“ , poate doriți să ia în considerare angajarea unui designer independent (încercați un site ca Upwork.com, sau chiar Fiverr, deși amintiți – vă, obține ceea ce plătiți pentru) pentru a vă ghida prin acest proces. Acesta poate fi extrem de dificil (dacă nu imposibil) pentru a crea un CV bun infografic cu zero experiență.

Dacă sunteți familiarizat cu experiență sau cu un design grafic, cel mai bun pariu este de a începe cu un șablon. Chiar dacă nu aveți acces la software – ul de proiectare , cum ar fi Adobe Photoshop sau Illustrator, site – uri ca Canva , Easel.ly , și Visualize.me , pot fi opțiuni de mare. Canva este ușor de utilizat, gratuit și are o tona de template – uri CV – ul, și cu toate că nu toate dintre ele sunt „adevărate“ infographs, ei fac folosesc elemente de design, culoare și aspect care va jazz CV – ul. ( Cu toate acestea, un cuvânt de avertisment: dacă, pentru un motiv sau altul, de locuri de muncă pentru care aplicați la solicitat în mod expres un „infografic“ CV – ul, va trebui să utilizați diagrame pentru a reprezenta CV – ul lui „date“ , și , prin urmare , va trebui să facă mai mult decât trebuie doar să utilizați un font de șold și plasați textul pe un fundal colorat.)

Infografic CV Tips & Tricks pentru toate nivelurile de calificare

Indiferent de experiența dumneavoastră, există mai multe linii directoare ar trebui să urmeze întotdeauna.

În primul rând, Minimizarea Utilizarea dvs. de culori

Cel mai bun pariu este de a lipi de trei până la patru culori, fie nuanțe diferite sau culori separate, care funcționează bine împreună. Albastru și verde sunt un bun punct de plecare. În mod ideal, fundalul ar trebui să fie o culoare solidă, cu text mai întunecat.

În al doilea rând, Amintiți-vă acest lucru este un document profesional

Evitați grafica tare, cutesy sau desene animate ish, care va diminua conținutul CV-ului. Fii conștient de utilizarea fontului. Asigurați-vă lizibilitatea dvs. prioritatea numărul unu, și evitați utilizarea oricăror fonturi excentrice sau foarte stilizate. O verificare bun de a utiliza poate fi, „pot vedea acest font utilizat în mod obișnuit în jurul valorii de Internet?“ Sau, chiar mai bine, ar fi folosit fontul de pe site-ul companiei? În cazul în care răspunsul este un răsunător, asta e, probabil, răspunsul tău, de asemenea.

În al treilea rând, să se asigure aspectul are sens Coerentă

Tu ar trebui să urmărească să urmeze un fel de logică sau cronologică, fluxul de informații. De exemplu, numele și e-mail-ul nu ar trebui să fie în partea de jos a documentului. Dacă sunteți nou, acest lucru este în cazul în care un șablon va veni la îndemână.

În cele din urmă, cel mai important

„Păstrați – l simplu . “ Nu poate fi subliniat îndeajuns. Chiar dacă design – ul are o utilizare poruncitor de diagrame și utilizează culori frumoase, în cazul în care este greu de citit sau în cazul în care componentele cheie ale CV – ului sunt o provocare pentru a descifra, CV – ul infografic va lucra împotriva ta. Păstrați – l curat, păstrați – l simplu, și amintiți – vă că veți avea nevoie în continuare să includă esențiale , cum ar fi numele, informațiile de contact, proveniți din mediul universitar și experiența de muncă.

În ceea ce privește designul, există atât de multe „reguli“ nescrise mai mult să ia în considerare. Cel mai bun pariu este de cercetare infographs eșantion și CV-uri infografic pentru a obține un sentiment de ceea ce alți oameni fac. Fii obiectiv cu munca ta, și a obține un al doilea aviz de la un prieten de încredere.

Mai ales în cazul în care documentul nu este necesar, cea mai importantă întrebare să ia în considerare este: va acest ajutor, sau rănit, cererea mea de locuri de muncă? Tu nu primesc puncte bonus doar pentru a oferi un CV ilustrației. Pentru documentul de a face orice favoruri, trebuie să fie excepționale.

Kit Instrumentul de CV Infografic

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *