10 Cel mai bun part-time Locuri de munca pentru Seniori

Posted on

Cel mai bun Part-time Locuri de muncă pentru Seniori

Fie că trebuie să lucreze, doresc să completeze veniturile, sau pur și simplu sper să rămână activi în pensionare, munca cu fracțiune de normă este comună în rândul persoanelor în vârstă. Unele munca cu fracțiune de normă este mai bine pentru lucrătorii mai în vârstă decât altele. Să recunoaștem: nu contează cât ești, probabil ai prefera sa lase lucrurile provocatoare fizic pentru lucrătorii mai tineri, care nu sunt la fel de îngrijorat cu privire la aruncarea în spatele lor, etc.

Vestea bună este că există locuri de muncă part-time pentru a se potrivi cu fiecare preferinta, fundal profesional, și un set de calificare. Fie că doriți să lucreze în aer liber sau de la confortul biroului de acasă, unul dintre aceste concerte ar putea fi o alegere potrivita pentru tine.

Consultant

Dacă vă place cariera ta, dar doresc să-și petreacă un pic mai puțin timp face asta, consultanta ar putea fi perfect pentru tine. Porniți expertiza, rețea, și experiență de bună avantaj și munca cu fracțiune de normă pentru angajatorul vechi sau pentru alte companii din domeniul tau.

Salariul mediu de consultanță este de peste tot pe hartă, și depinde în mare măsură de câmpul în care se retrage de la. Pentru a stabili tariful, începe prin împărțirea de compensare prin ore lucrate. Este, de asemenea, o idee bună pentru a verifica cu alți consultanți în domeniul dvs. pentru a afla modul în care structura de compensare a acestora; este o dată pe oră, o bază per-proiect, sau se preferă să lucreze la un avans?

Tutore

cadre didactice pensionate au nivelul de educație și experiența pentru a ajuta elevii să învețe discipline dure, aducerea notele lor și pregătirea pentru examene, cum ar fi SAT, printre alte repere. În plus față de tutoring, există și alte opțiuni de locuri de muncă flexibile disponibile pentru foștii profesori.

Chiar dacă nu ești un profesor certificat, ați putea fi în măsură să ofere îndrumare studenților în domeniul dumneavoastră, indiferent dacă sunt ei de predare abilitățile matematice sau editarea lor scris. Salariul mediu variază, în funcție de nivelul de tutorat (liceu, facultate, etc.) și nivelul de pregătire formală tutorelui. Cele mai multe programe de tutoring au rate standard de plată pe oră.

Athletic Antrenorul

Doriți să împărtășiți dragostea de sport cu o nouă generație de sportivi în devenire? Coaching-ul ar putea fi pentru tine. Plătească, în general, nu este mare – câteva mii pe sezon – dar dacă ai nevoie de un pic de bani în plus și doresc să lucreze în aer liber, un concert ca un antrenor de atletism ar putea fi perfect pentru tine. Cele mai multe locuri de muncă de coaching elev-sportivii vă va solicita să se supună unui control de fond pentru a asigura siguranța elevilor.

Preparator Brut

Dacă aveți un fundal de contabilitate și preferă să-față încărca munca în prima parte a anului, de pregătire fiscală ar putea fi loc de muncă part-time te caută. elaboratorii fiscale de obicei program prelungit prin sezon fiscal, care trece prin 15 sau cam asa luna aprilie. Apoi, programele lor de a ușura sus pentru restul anului.

Plătiți pentru acest rol va varia în funcție de experiența și dacă lucrați pentru o firmă mică sau o organizație națională mare. Pensionar contabili ar putea dori să meargă pe cont propriu, care lucrează independent de o firmă fiscală.

Contabil

Contabilii trebuie să fie confortabil folosind programe software de contabilitate, cum ar fi QuickBooks precum Microsoft Excel. Ei trebuie să aibă, de asemenea, un ochi foarte bun pentru detalii si abilitatile interpersonale pentru a comunica cerințele clienților / angajaților.

Mulți contabilii lucra într-o capacitate de independent, luând pe un mix de clienti mici si mari. Nivelul dvs. de instruire formală și experiență va dicta cat de mult poti taxa pentru servicii de contabilitate.

Medical Biller / Coder

billers medicale și Coders traduce servicii de asistență medicală în coduri de diagnostic pentru utilizare în facturare medicale. De asemenea, ei pregătesc, să trimită și să urmăriți facturile medicale pentru pacienți și societățile de asigurare. Rețineți că acest post necesită certificare, cu unii angajatori prefera candidati cu un grad asociati sau un proces de formare standardizat.

Plată va varia de experiență și de mărimea companiei care lucrați pentru. Acesta poate fi, de asemenea, afectată de tipul de pacient; de obicei, o practica medicala axat pe geriatrie pacientii vor avea mai multe proceduri și, prin urmare, mai multe coduri de facturare pentru a sorta.

reprezentant al serviciului pentru clienți

locuri de muncă de servicii pentru clienți sunt întotdeauna angajarea, iar unele dintre ele va permite să lucreze de la domiciliu. Daca esti bun la comunicarea pe telefon sau prin intermediul software-ului de chat și nu vă deranjează probleme cu oamenii atunci când nu sunt în cel mai bun, acest rol ar putea permite să lucreze part-time de la biroul de acasă. În persoană poate fi necesară formare, și să plătească variază în funcție de companie. Cele mai multe locuri de muncă de servicii pentru clienți să plătească un tarif orar.

Asistent virtual

Dacă ai fi un asistent administrativ în cariera ta de lucru cu normă întreagă și sunteți confortabil cu tehnologia, un rol asistent virtual poate ajuta să traduce abilitățile într-un nou loc de muncă part-time. Locuri de muncă virtuale nu necesită neapărat un grad, dar necesită abilități de scriere solide și confort, cu programe software cum ar fi Microsoft Office. Cele mai multe companii pe care le va necesita pentru a avea propriul calculator (deși unele pot furniza una) și o conexiune la internet de mare viteză. Tu de obicei, se pot obține rambursate pentru costul serviciului dvs. de internet.

Pet Sitter / Dog Walker

Dacă sunteți un proprietar de câine și folosit pentru a lucra cu normă întreagă, vă aduceți aminte cât de greu a fost să vă asigurați că animalele de companie a primit exercitarea de zi cu zi. pietoni Dog ia tura de zi, astfel încât lucrătorii de birou nu trebuie să cursa acasă atunci când zilei de lucru este de peste. În cazul în care pisicile sunt mai mult viteza, sau esti un iubitor de animale egal-oportunitate, animale de companie ședinței în timp ce clienții merg în vacanță este o modalitate foarte bună de a pune un pic de bani în plus în buzunar. Aplicații cum ar fi Rover și Wag face simplu pentru a începe.

Blogging-ul / Social Media

Poate final de lucru de la domiciliu-loc de muncă, blogging-ul nu are nici o pregătire formală – trebuie doar un mod cu cuvinte și suficient de confort cu tehnologia pentru a învăța cum să folosească diverse sisteme de management al conținutului.

Dacă sunteți într-adevăr-tech-savvy, ați putea fi capabil de a transforma că într-un loc de muncă de manipulare conturile de social media ale companiei. Deși acest lucru este un loc de muncă, care tinde să skew mai tineri, există roluri sociale mass-media în cazul în care este de preferat o voce mai condimentată.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *