Sport Agent Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Sport Agent Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Agenți sportive reprezintă interesul sportivilor, în special în cadrul negocierilor contractuale. Ei se ocupă, de asemenea, sponsorizări, relații publice, și planificarea financiară. Sportivii profesioniști de multe ori sunt semnarea primele contracte profesionale în ultimii ani ai adolescenței lor sau 20s precoce și rareori au experiența sau educația pentru a înțelege pe deplin complexitatea juridice implicate. În cazul sportivilor de profil înalt, aceste contracte sunt de multe ori pentru sute de mii sau milioane de dolari, iar sportivii au nevoie de orientare gestionarea acestor finanțe.

Taxe Agent Sport & Responsabilități

agenți de sport trebuie să fie competenți la următoarele sarcini pentru a avea succes la locurile lor de muncă:

 • negociere
 • Având cunoștințe de specialitate sportive clienților lor
 • Colectarea datelor
 • Statistica analizarea
 • promoţii
 • Rețele
 • salesmanship

Cea mai mare responsabilitate pentru agenții sportivi este de obicei negocierea contractelor pentru jucătorii pe care le reprezintă. Pentru a face acest lucru în mod eficient, agenții trebuie să înțeleagă pe deplin în valoare clienților lor pe piață, ceea ce înseamnă cunoașterea sportul precum managerii generali sau alți oficiali echipă de negociere pe de cealaltă parte a mesei.

Agenții trebuie să fie în măsură să identifice jucătorii comparabile ale căror contracte ar putea servi drept bază pentru ceea ce clienții lor caută. agenți de sport ar trebui să fie în măsură să prezinte analize statistice complete care arată clienții lor merită contractele pe care le caută.

În multe feluri, agenții sunt de vânzare în valoare de clienții lor la echipe din ligile unde se joacă și de a găsi managerii generali din acele ligi care au o valoare ce oferă clienților lor. Această valoare vine sub forma de joc pe teren, instanța de judecată, sau gheață, și este, de asemenea, vine sub forma potențialului de marketing pentru echipa. Un jucător de succes sau de popular poate stimula vânzarea de bilete sau de vânzări Jersey. Un agent de asemenea, poate ajuta la jucători impulsiona veniturile lor prin mențiuni.

Sport Agent Salariu

În timp ce câțiva agenți pot face milioane reprezentând sportivi de mare profil, care Semna contractele în valoare de zeci de milioane de dolari, majoritatea agenților lucrează cu sportivi pe o scară mai mică.

 • Median anual Salariu: $ 59829
 • Top 10% anual Salariu: $ 90.000
 • Partea de jos 10% anual Salariu: $ de 27.000 de

Sursa: Payscale.com

Educație, formare, și certificare

Contractele pot fi complexe, astfel încât agenții trebuie să aibă experiență juridică și financiară și abilitatea de a documentelor de ambarcațiuni care se potrivesc cel mai bine nevoilor clienților lor. agenți de sport provin dintr-o varietate de medii.

 • Educație: Deși nu este în totalitate necesar, un grad de drept de multe ori este cea mai bună cale spre o cariera ca agent de sport. Deoarece negocierile contractuale sunt un astfel de aspect important al lucrării, este important ca agenții să aibă o bază legală. Multe agenții sportivi sunt absolvenți ai programelor de management de sport la nivel de licență , care apoi du – te pentru a adăuga un grad de drept. Agenții care nu au un grad de drept , în general , necesitatea de a lucra cu cineva care are expertiza juridică a contractelor de revizuire și consiliere în consecință.
 • Certificare: ligi diferite sau de jucători , asociații necesită adesea agenți să fie certificate pentru a reprezenta jucători. Aceste certificari variază între ligi.

Sport Agent Talent & Competențe

Fiind o afacere agent de sport amestecuri și abilități de vânzări, cu o pasiune pentru sport. Nu toată lumea iubește pe partea de afaceri de sport, dar agenții trebuie să aibă vânzări și abilitățile de marketing pentru a ajuta clienții lor obține cele mai bune rezultate financiare posibile pentru abilitățile lor atletice.

 • O iubire de sport: agenți au nevoie de cel mai înalt nivel de cunoștințe despre sporturile clienții lor joacă, și cel mai bun mod de a fi bun la câștigarea că cunoașterea este să se bucure într – adevăr analiza sport, jucătorii săi, și echipele sale.
 • Oameni competențe: sport profesionale implică o mulțime de presiune și o mulțime de personalități foarte puternice. Pentru a face locurile lor de muncă bine, agenții de succes trebuie să fie în măsură să comunice în mod eficient și profesionist , cu sportivi și directori de echipă.
 • Abilități de vânzări: Obținerea unui atlet un contract mai bun sau o aprobare de multe ori este vorba de a face un pas eficient de vânzări. Aceasta presupune a face cercetare necesare și care arată echipa de ce afacere este bun pentru ei la fel de bine ca și client.
 • Persistența: Cele mai bune oferte nu vin împreună peste noapte, și construirea unei baze de clienți , de asemenea , nevoie de timp. Munca de timpuriu negocierile contractului de multe ori începe la fel de mult ca un an înainte de o nouă afacere este , de fapt atins, și agenții doar la început de obicei , trebuie să pună în ani de muncă în afaceri înainte de asigurarea propriilor clienți.

job Outlook

creșterea locurilor de muncă pentru agenții care reprezintă sportivi și animatori este proiectat la 3 la sută pentru deceniul care se încheie în 2026, potrivit Biroului de Statistică a Muncii. Acest lucru este semnificativ mai mică decât media de creștere de 7 la sută proiectat pentru locuri de muncă în ansamblu.

Mediu de lucru

Mediul de lucru variază în funcție de faptul dacă un agent funcționează independent sau ca parte a unei agenții mai mari. Cineva doar la început ca parte a unei agenții ar putea fi însărcinat cu a face cercetare pentru a sprijini negocierile să fie supravegheat de un agent mai experimentat. Un agent care lucrează în mod independent, va fi responsabil de întregul proces. Personalul poate fi disponibil pentru a asista, dar agentul independent încă va avea responsabilități mai largi.

Program de lucru

Fiind un agent de sport este un loc de muncă extrem de exigent, care implică adesea fiind disponibile în orice moment pentru a servi nevoile clienților și de a menține imaginile lor profesionale. Atunci când nu lucrează în mod direct pentru a aborda o negociere a contractului sau a rezolva o problemă, agenții trebuie să fie analizarea statisticilor și pregătirea pentru viitoarele negocieri.

Cum de a obține locuri de muncă

APLICA

Sport Cariera Finder și de lucru în sport oferi listări de locuri de muncă pentru o carieră în sport.

CONEXIUNI BUILD

Stabilirea o reputație solidă în managementul sportiv sau alte locuri de muncă conexe pot ajuta lansa o cariera ca agent.

Compararea Joburi similare

Competențele necesare pentru a fi un agent de sport bun traduce bine la alte profesii care sunt aplicabile celorlalte domenii de management sportiv profesionist. Câteva dintre aceste poziții și salariile anuale mediane includ:

 • Avocat: $ 119250
 • Director de Finanțe: $ 125080
 • Marketing Manager: $ 132230

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *