Cum se scrie o scrisoare de intenție în 5 pași simpli

Posted on

 Cum se scrie o scrisoare de intenție în 5 pași simpli

Ai nevoie pentru a scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă? Urmând acești cinci pași simpli, veți găsi calea spre o scrisoare de intentie de succes este unul simplu. Prin a lua-o cu un pas la un moment dat, vă puteți asigura că scrisoarea de intentie va fi elaborat, în scris, și a trimis fără prea mult stres – și cu o bună șansă de succes.

Aici sunt cinci pași puteți urma pentru a scrie o scrisoare de intentie câștigătoare.

Analizeaza Listarea postului

Dă lucrarea de listare o citire atentă și a vedea în cazul în care propria experiență se potrivește cel mai bine în sus. Să fie discriminatorii cu privire la care dintre cerințele companiei pe care o alegeți pentru a evidenția, după cum aveți de gând să utilizeze aceste selecții pentru a face un tabel in scrisoarea de intentie.

Amintiți-vă că, atunci când totul este spus și făcut, scrisoarea de intentie ar trebui să fie doar o singură pagină lungă. Punctele pe care le alegeți ar trebui să fie cele care sunt cele mai semnificative în poziția, cât și cele care oferă exemple specifice și anecdote convingătoare despre experiența ta.

Scopul pentru jumătate din cerințele companiei, dar păstrați-l sub cinci sau șase totală. Asigurați-vă că știți cum să se potrivească calificările dvs. pentru o listă de locuri de muncă.

Ce a păstra în minte

Când copiați și lipiți de la locul de muncă listarea în procesorul de text, recitești pentru erorile de scriere, care ar putea fi în lista. Persoana care oferă aplicația o primă citire, probabil, nu va ști (sau de îngrijire) că greșeala nu a fost vina ta.

Uita-te pentru un anumit nume angajat

Prin intermediul Facebook, LinkedIn, Twitter, și chiar Instagram, ați putea fi capabil să găsească numele unui angajat relevant pentru care vă puteți adresa cu scrisoarea de intentie.

De exemplu, puteți utiliza căutare avansată Twitter pentru a găsi nume, iar în cazul în care compania are un profil pe LinkedIn, puteți vizualiza angajații de acolo.

Nu alege doar un individ la întâmplare, dar dacă poți, găsi pe cineva în resurse umane – de preferință, un director sau manager – sau un-up mai mare in cadrul departamentului pe care îl aplică.

Aceasta este o modalitate cheie de a da startul cererea dumneavoastră și asigurați-vă că ajunge acolo unde trebuie să meargă.

Ce a păstra în minte

  • Dacă aveți de gând pe o sindrofie stalkingului major în LinkedIn, ajustați setările de confidențialitate, astfel încât alte persoane nu pot vedea care le-ați văzut profilul lor. In timp ce conectarea cu o companie pe LinkedIn poate fi o modalitate buna de a imbunatati vizibilitatea, probabil că nu aveți nevoie de ele pentru a vedea că ai făcut clic pe întregul lor personal pe LinkedIn.
  • Dacă știți pe cineva de la compania care se poate referi la locul de muncă, le menționăm în primul paragraf din scrisoarea de intentie.
  • Dacă nu puteți găsi numele unei persoane, știe cum să se adreseze scrisoarea de intentie în mod corespunzător.

Crearea unui tabel sau paragrafe Evidențiere calificările dvs.

Apoi, face un tabel cu două coloane cu cerințele societății de pe partea stângă, iar potrivirea atributele pe partea dreapta.

Când face masa, va trebui să-l facă două coloane. Apoi, luați numărul de cerințe pe care le alegi și să adăugați unul pentru antet. Deci, pentru acest exemplu, care sa concentrat pe cinci puncte, masa este de două coloane cu șase rânduri.

Ce a păstra în minte

  • Dacă aveți nevoie de ceva pentru a împrospăta memoria pentru partea dreaptă a mesei, a se vedea dacă puteți găsi o copie a fișei postului pentru poziția curentă sau în trecut, care vă va oferi un ghid frumos despre cum să fraza responsabilitățile anterioare și dvs. atribute profesionale și personale.
  • Dacă întâmpinați dificultăți la crearea unui tabel, puteți include calificările în formular.

Formatați Scrisoarea dumneavoastră de intenție

Acum, că v-ați făcut masa ta, ar trebui să copiați și inserați-l în corpul scrisorii de intentie. Acest lucru este adesea numit un format de scrisoare formă de acoperire „T“. Tabelul trebuie să meargă între paragrafele introductive, și înainte de închiderea dumneavoastră.

Este un aspect frumos pentru a formata masa cu margini invizibile, deși nu este absolut necesar. Pentru a realiza acest lucru în Microsoft Word, faceți clic dreapta pe masă, selectați Borders și hașurare , și apoi faceți clic pe Fără  pe partea stângă a ferestrei mici care apare.

Ce a păstra în minte

Ar trebui să salvați scrisoarea de intentie ca un fișier PDF, astfel încât documentul păstrează formatarea adecvată atunci când este deschisă și se uită la.

Încheiați cu un follow-up

Terminați puternic și închide scrisoarea de intentie cu promisiunea unui „pas următor.“ În acest fel, chiar dacă aplicația dvs. se pierde în partea de jos a unui teanc, atunci când ajunge la potențialul angajator vor fi amintit pentru a merge recupera scrisoarea de intentie si CV-ul și să ia o privire.

În cele din urmă, asigurați-vă că pentru a corecta scrisoarea de intentie astfel încât este liber de eroare.

Ce a păstra în minte

Ajunge când spune că va demonstra punctualitate și capacitatea dumneavoastră de a urmeze cu promisiuni. Dacă ați trimis multe aplicații diferite și au probleme cu păstrarea evidența datelor, organizarea în cadrul cu o foaie Excel sau seta memento-uri cu telefonul.

Cum de a trimite sau încărca Scrisoarea dumneavoastră de intenție

Cum să obțineți scrisoarea de intentie si CV-ul angajatorului depinde de cerințele organizației. Vi se poate cere să încărcați documentele de aplicare pe site-ul companiei sau de la un consiliu de locuri de muncă. Sau, vi se poate cere să e-mail CV-ul sau scrisoarea de intenție, sau chiar prin poștă.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *