Cum să Lista Realizarile tale pe CV-ul tau

Posted on

Cum să Lista Realizarile tale pe CV-ul tau

Pe măsură ce începe să scrie CV-ul pentru o nouă poziție, ar trebui să fie conștienți de faptul că există o comun solicitanții de locuri de muncă greseala frecvent în formatarea textului CV-ul lor. Deseori, oamenii pur și simplu lista de ceea ce au făcut în locurile de muncă anterioare, fără a indica la impactul realizărilor și a contribuțiilor acestora.

CV-ul tau nu ar trebui să citească ca un set de fișe de post care transmit numai ce au fost responsabilitățile în locurile de muncă anterioare. În schimb, accentul ar trebui să fie pe modul în care ați făcut o impresie bună la locul de muncă și a făcut o diferență pentru departament și organizația dumneavoastră.

Este important să se arate ceea ce ați realizat în CV-ul, mai degrabă decât pur și simplu prezentarea unei liste de sarcini.

CV-ul ar trebui să comunice modul în care ați fost un atu pentru organizațiile din trecut cu care au fost afiliate. Aceste detalii despre realizarile tale specifice vor ajuta să iasă în evidență de concurență.

Cum să includă pe un CV realizarilor

Iată câteva sfaturi pentru încorporarea realizari in CV-ul tau. Urmați procesul pentru fiecare dintre materialele pe care le-ați avut loc astfel încât să puteți evidenția ceea ce ați realizat în fiecare poziție pe CV-ul.

Definiți modul în care a fost măsurat de succes
Identificați linia de jos pentru fiecare dintre departamentele sau unitățile funcționale în cazul în care ați lucrat. Intreaba – te cum s -ar măsura succesul acestor unități. Aceasta înseamnă a ști cum să includă numerele de pe CV – ul atunci când este posibil.

De exemplu, un departament de recrutare poate fi masurata prin daca este sau nu provin talentul corect. Un departament de contabilitate ar putea fi clasificate în funcție de modul în care au fost curate auditurile lor. Un departament de achiziții ar putea fi evaluat de bani salvat. Un restaurant ar putea fi măsurată prin numărul de clienți repeta sau calitatea lor de clienți on-line.

Evidențiați Cum vă impactate de succes
Enumera modul în care rolul dvs. a fost conectat la linia de jos în fiecare din experiențele tale. De exemplu, un recruiter pot menționa faptul că ea a fost responsabilă pentru selectarea celor mai bune școli feeder pentru candidații entry-level.

Un agent de achiziție ar putea fi evaluate cele mai bune vânzătorii de hardware-ul computerului. Un chelner ar putea să se concentreze pe calitatea serviciilor pe care a oferit la patronii de restaurant.

Identificarea și documentează orice indicatori de referință legați de liniile de fund pentru departamentele dvs. la momentul în care a preluat rolurile. De exemplu, în calitate de contabil, cât de multe constatări de audit au fost acolo pentru zona de responsabilitate, înainte de asumarea dumneavoastră acest rol?

Ca un recruiter, ceea ce a fost costul mediu pe închiriere înainte de sosire? Ca manager de producție, ceea ce a fost timpii morți mediu pentru linia de asamblare înainte de a preluat acest rol?

Cuantificati Realizarilor
Estimarea nivelului de schimbare pe care a ajutat la inginer în rolul și să cuantifice , dacă este posibil. De exemplu, s-ar putea afirma că ați redus constatările de audit negative , cu 50%. Poate că ați tăiat cheltuielile de deplasare în departamentul dumneavoastră cu 20% sau mai redus cifra de afaceri de personal cu 25%. Este o strategie inteligentă pentru a evidenția aceste procente îngroșate , astfel încât acestea „pop“ de pe pagina.

Calificați Realizarilor
Dacă schimbarea nu poate fi ușor de exprimat în termeni cantitativi, folosiți limbaj calitativ care indică în mod corespunzător magnitudinea schimbării. De exemplu, ai putea spune:

 • În mod semnificativ îmbunătățit moralul.
 • Rezolvate reclamațiile clienților mult mai repede.
 • a redus semnificativ cifra de afaceri de personal.
 • Creșterea timpului de răspuns în mod semnificativ.

Includeți termeni de acțiune
Utilizați cuvinte de acțiune pe CV – ul , care implică o realizare sau unele rezultate pe care le – au produs. De exemplu, începe cu declarațiile cuvinte , cum ar fi:

 • a crescut
 • scăzut
 • redus
 • îmbunătățit
 • modernizate
 • iniţiat
 • creată
 • reorganizate
 • eliminat
 • instituit
 • stabilit
 • accelerat
 • avansat
 • iniţiat
 • depășit
 • convins

Declarații vor fi mai ÎNDEPLINIRII convingător dacă includeți referințe la modul în care a generat rezultatele. Punctul la aptitudinile sau strategiile pe care le folosite pentru a atinge fiecare succes.

Exemple de modul în care acest lucru s-ar uita pe CV-ul tau:

 • Îmbunătățirea productivitatea personalului prin stabilirea de stimulente pentru atingerea obiectivelor de volum.
 • Creșterea procentului de comentarii pozitive ale clientilor prin instalarea unui sistem care comentarii urmărite de angajat.
 • Evaluate alternative pentru furnizorii de salarizare și a selectat un nou partener care conduce la economii de 15% .

Cum de a adăuga valoare Realizarile listate pe CV-ul tau

Realizãri nu trebuie să fie monumentală pentru a arăta modul în care un angajator puteți adăuga valoare pe CV-ul. Gândiți-vă la modul în care ați făcut lucrurile mai bine, într-un mod chiar și minoră.

De exemplu, un funcționar de resurse umane s-ar putea spune, „Modificări recomandate pentru procesarea de noi aplicații care au redus timpul de răspuns la candidați.“ Un agent de vânzări cu amănuntul ar putea spune, „display-uri de produs repoziționat pentru a muta marfa mai eficient din data.“

O altă modalitate de a valida o realizare este de a cita recunoașterea de către un supraveghetor, angajator, clienți sau alte părți interesate.

De exemplu, un server ar putea spune, „Selectat ca angajat al lunii bazate pe servicii pentru clienti restante.“

Un profesionist de resurse umane s-ar putea spune, „A fost promovat la director adjunct al resurselor umane bazat pe recrutarea cu succes a absolvenților de locuri de muncă IT.“ Un supraveghetor ar putea spune, „recunoscut in timpul de evaluare a performanțelor pentru îmbunătățirea moralul personalului.“

După ce ați decis pe care dintre cariera ta realizari ar trebui să prezinte, revizuiască unele șabloane CV și constructori pentru a vedea ce format ar ajuta cel mai bine stabilit le-off la cel mai bun în avantajul lor.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *