Etiquette Telefon propriu pentru muncă și acasă

Posted on

Etiquette Telefon propriu pentru muncă și acasă

„Mind manierele“ este ceea ce a spus întotdeauna mama, nu? Dar acum că tu ești mama ceea ce este considerat bune maniere sa schimbat foarte mult, datorită tehnologiei și ritmul rapid al vieții. Când lucrați de acasă, telefonul este o parte deosebit de importantă din viața ta profesională.

Linii directoare Etiquette Telefon corectă

Aflați eticheta de telefon corespunzător pentru aceste diverse situații:

La locul de muncă sau de lucru de la domiciliu

Bunele maniere la telefon sunt esențiale în orice setare de afaceri – indiferent dacă lucrați la domiciliu sau într-un birou. Dar pentru cei noi care lucrează la domiciliu, distragerile care merg împreună cu ea poate sabota chiar și cele mai bune noastre sinele de telefon. Utilizați aceste sfaturi pentru bune maniere telefon în timp ce lucrează la domiciliu pentru a fi sigur că întotdeauna suna profesionist în timp ce lucrează la biroul de acasă.

Când lucrați la un birou de acasă, nu au avantajul de a fi capabil de a prelua apeluri telefonice personale, fără a afecta pe nimeni altcineva. Pentru aceste lucru la domiciliu mame (sau WAHMs) care naveta cu fracțiune de normă, amintiți-vă nivelul de profesionalism utilizați în birou reflectă etica muncii și este baza pentru seful tau si ipoteze colegi de birou cu privire la ceea ce faci în timp ce lucra la Acasă.

Acasa

Nu există reguli speciale pentru maniere telefon bun în viața de acasă, spre deosebire in cariera ta. Manierele de telefon de afaceri pe care le utilizați la locul de muncă sunt în întregime potrivite pentru viața ta personală. Sora ta nu vrea să te asculte tastarea la celălalt capăt al unei convorbiri telefonice mai mult decât clienții dvs. de a face, nu?

De asemenea, menținând zgomotul de fond la minim reduce stresul în timp ce la telefon dacă la locul de muncă sau la domiciliu. Deci, urmați și interdicții pentru maniere de telefon la domiciliu prea.

Care se încadrează undeva între viața personală și profesională este un interviu de angajare prin telefon. De multe ori efectuate la domiciliu, interviu are nevoie pentru a transmite profesionalismul.

Copii la domiciliu

Și, în timp ce regulile de bune maniere de telefon nu diferă mult între domiciliu și locul de muncă, acasă, suntem, de asemenea, sarcina de a preda noastre eticheta copii de telefon. Și, la rândul său, trebuie să ne stabili, de asemenea exemple bune.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *