Правилното Телефон етикет за офиса и дома

Posted on

Правилното Телефон етикет за офиса и дома

“Гледай си маниери” е това, което мама винаги казва, нали? Но сега, когато ти си майка, което се счита за добри обноски се е променил много, благодарение на технологиите и бързото темпо на живот. Когато работите от вкъщи, телефонът е особено важна част от професионалния си живот.

Насоки Правилното телефонен етикет

Научете съответния телефонен етикет за тези различни ситуации:

На работа или работят от дома си

Добрите телефонни маниери са от съществено значение във всеки бизнес обстановка – независимо дали работите у дома или в офиса. Но за тези, които работим в къщи, отвличане на вниманието, които излизат заедно с него може да саботира дори най-добрите ни телефонни същност. Използвайте тези съвети за добри маниери телефон по време на работа у дома, за да бъдете сигурни, че винаги звучи професионално по време на работа от домашния си офис.

Когато работите от дома си офис, вие разполагате с предимството, че може да се вземат лични телефонни разговори, без да се нарушава някой друг. За тези работа в дома майки (или WAHMs), които работите от непълно работно време, не забравяйте, на нивото на професионализъм, който използвате в офиса отразява работата си етика и е в основата на вашия шеф и предположения на колеги за това, което правите, докато работи при У дома.

Вкъщи

Няма специални правила за добра телефонни маниери в дома си живот, за разлика от в кариерата си. маниери бизнес телефон, които се използват по време на работа са напълно подходящи за личния си живот. Сестра ти не иска да ви изслуша пишете на другия край на телефонен разговор повече от клиентите си направи, нали?

Също така, водене на фоновия шум до минимум намалява стреса, докато по телефона дали на работното място или у дома. Така че следвайте тези дос упътвания за телефонни маниери у дома също.

Falling някъде между личен и професионален живот е на интервю за работа по телефона. Често, проведено у дома, на интервюто трябва да предадат си професионализъм.

Децата си у дома

И докато правилата за добри маниери телефон не се различават много между дома и работното място, у дома, ние сме също така натоварен със задачата да учим децата телефон етикет. И, от своя страна, трябва също да настроите добри примери.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *