Cum sa devii un doctor – Educație și cerințele de licențiere

Posted on

Cum sa devii un doctor - Educație și cerințele de licențiere

Medicii , de asemenea , numite medici, diagnosticarea si boli si rani oamenii vor trata lui. Pe baza diferențelor de formare și filozofiile lor, fie au MD desemnarea (Doctor in Medicina) sau DO (Doctor în Medicina Osteopatic) , după numele lor, de exemplu, Jane Brown, MD sau Jim Smith, DO.

In timp ce ambele SMD și DoS folosesc metode tradiționale pentru a trata pacientii pentru efectele lor de exemplu, medicamente si chirurgie-medici de medicina Osteopatic (ginecologi) sublinia medicina holistică, îngrijire preventivă, și sistemul musculo – scheletice al organismului. Medicii de medicina mai poate fi mentionat ca allopaths. Vei afla ce trebuie să faci pentru a deveni un medic , inclusiv educație și cerințele de licențiere , în funcție de tipul de formare pe care o alegeți.

În primul rând, pentru a afla dacă aveți caracteristicile pe care vă va ajuta să reușească în această carieră . Deoarece formarea dumneavoastră va consta în principal din cursuri științei, aveți nevoie de o puternică  aptitudine  pentru acest subiect. În plus față de acest lucru, specifice  soft skills  care sunt calitățile personale care vă permit să – ți faci treaba bine, sunt necesare. Tu, desigur, trebuie să fie plin de compasiune și sensibil la sentimentele altor oameni. Puternice  de gândire critică  și rezolvarea problemelor competențe , precum și excelente  de ascultare  și  abilitățile de vorbire , va permite sa comunice cu pacientii si colegii. Ar trebui să fie , de asemenea , bine organizate și orientate spre detaliu.

Studii necesare

Dacă doriți să devină un medic, pregătiți -vă să se angajeze să petrec cel puțin 11 de ani în domeniul educației dumneavoastră post liceu. După ce merge la colegiu timp de patru ani pentru a obține o diplomă de licență, va trebui să meargă la școală medicale pentru mai mult de patru ani. Vei câștiga fie un grad DO sau MD. Acest lucru va fi urmat de trei până la opt ani de învățământ medical superior (GME) , sub forma unui program de stagiu sau de rezidență.

Trebuie să participe la o școală medicală , care este acreditat de către Comitetul de legătură pentru Educație Medicală (LCME) sau  Comisia Americana Osteopatic de asociere pe Osteopatic Colegiul de Acreditare  (COCA). Site – uri cu ambele organizații listă de programe acreditate.

Ce se poate aștepta să studieze în facultatea de medicină? Cursuri dvs. va include, probabil, următoarele, dar poate varia în funcție de faptul dacă participați la un program de alopat sau osteopatică:

 • Biomedicale Blocuri de constructii
 • integrat Fiziopatologie
 • Gross uman si dezvoltarii Anatomia
 • Fiziologie
 • Genetica medicala
 • Farmacologie
 • Histologie și Embriologie
 • Human Nutrition
 • Imunologie
 • boli infecțioase
 • Oftalmologie
 • Principals of Medicine
 • Principals of Chirurgie

În plus față de cursuri dvs., veți primi, de asemenea, de formare clinica extinsa prin rotatii clinice. Asteptati-va la locul de muncă într-o varietate de specialități clinice, inclusiv pediatrie, obstetrica si ginecologie, medicina de familie, chirurgie, medicina de urgenta, si medicina interna, obtinerea hands-on de formare cu pacienți.

Noțiuni de bază în Medical School

Admiterea în școală medicală este foarte competitiv. Conform Asociatiei Americane de Colegiile de Osteopatic Medicina  (AACOM), un solicitant cu cele mai mari șanse de a obține într – o școală de medicina Osteopatic „este bine rotunjite, are un fundal larg … și – a demonstrat excelență academică.“ În plus, el sau ea „vrea să se implice în comunitate și petrece timpul sau ei obtinerea cunosc pacientii lui sau ei, este plin de compasiune, și are abilități de comunicare solide și un dram de vindecare“ (Asociatia Americana de Colegii de Medicina Osteopatic.  Calitățile un succes osteopatic medical Student ) .

Articolul menționează, de asemenea, că mulți candidați la programe medicale osteopatice sunt studenții non-tradiționale, care sunt mai în vârstă (25% din studenții admiși sunt vârsta de 26 ani sau mai mult). Ele provin dintr-o varietate de medii de carieră.

Alopată (MD) programe sunt, de asemenea, extrem de competitive și selective. La fel ca programele de DO, se uita pentru studenții care au efectuat bine academic. Ei preferă solicitanții cu abilități excelente de comunicare și care au demonstrat calități de lider.

Solicitanții trebuie să fi îndeplinit în mod obișnuit cursuri colegiu condiție prealabilă în științele, inclusiv biologie și chimie generală și organică, matematică, limba engleză, și statistici. Cu toate că cerințele specifice variază în funcție de școală, The American Medical Association (AMA) afirmă că o medie punct de gradul de 3.5 și 4 pe o scală de 4 puncte este necesar pentru admiterea (American Medical Association. Pregătirea pentru Medical School). În plus, trebuie să funcționeze bine pe Admitere Medical College de testare (MCAT).

Ce trebuie să faceți după ce finalizați dvs. Educație Medicală

După terminarea studiilor medical, va trebui să devină licențiat la medicina practică în starea în care doriți să lucrați. Toate cele 50 de state din Statele Unite, precum si Districtul Columbia, au placi de acordare a licentelor medicale de stat, care sunt responsabile pentru licențierea medicilor.

În timp ce fiecare consiliu are propriile sale cerințe, toate acestea necesită a finalizat o școală medicală acreditat și absolvent de educație medicală. Trebuie să treacă toate MDS trei părți ale Statelor Unite ale Americii Medical de licențiere de examinare (USMLE), și DoS trebuie să treacă toate cele trei niveluri ale Comprehensive Osteopatic Medical de licențiere de examinare (comlex-SUA). Contactați consiliul medical de stat în starea dvs. pentru a afla despre cerințele sale. Federatia de Stat de Medicina camerelor  publică , de asemenea , cerințele de stat specifice pentru Licensure medical inițial.

În plus față de obținerea unei licențe de stat, mulți medici aleg să devină bord certificate într – o specialitate medicala. Fiecare dintre scândurile membre ale Consiliului American de specialitati medicale  acordă  o certificare ,  care trebuie să fie reînnoită o dată la câțiva ani. Certificarea inițială necesită finalizarea școlii medicale și universitare medicale, și care trece un examen scris sau oral în acest domeniu de specializare.

Cum se ajunge la primul loc de muncă ca un doctor

Pregătirea pentru a deveni un medic ia o mulțime de efort, nu bani menționa: patru ani de colegiu, patru ani de școală medicală, și trei la opt ani de studii medicale post-universitare. După toate acestea, există un examen pentru a trece.

Obținerea unei licențe poate fi un proces lung, placa de acordare a licențelor trebuie să verifice că ați îndeplinit toate calificările-și dumneavoastră unul foarte scump, cu taxele variind de la câteva la câteva sute de dolari. Până când sunteți gata să caute un loc de muncă, va fi bine pregătit pentru muncă. Iată câteva dintre calitățile angajatori doresc în candidați de locuri de muncă. Angajatorii le sunt enumerate în anunțuri de locuri de muncă în diverse surse:

 • „Aderă la cele mai înalte standarde de practică medicală, etică și profesionalism în orice moment.“
 • „Documentație corectă și oportună a înregistrărilor medicale.“
 • „Arată respect și sensibilitate pentru diferențele culturale.“
 • „Abilitatea de a motiva și de a lucra eficient cu ceilalți.“
 • „Problema rezolvă cu creativitate și ingeniozitate.“
 • „Trebuie să fie un jucător de echipă și să aibă o pasiune pentru ceea ce faci.“

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *