Vânzări Cariera: Top Comisia-Based Locuri de munca Vanzari

Posted on

Vânzări Cariera: Top Comisia-Based Locuri de munca Vanzari

Lucrul la un loc de muncă de vânzări pe bază de comision poate fi o modalitate profitabilă de a câștiga un trai dacă aveți abilități de comunicare, abilități de vânzări, precum și capacitatea de a încheia o afacere.

Cum funcționează comision de plata? Angajatorii au multe metode diferite pentru compensarea lucrătorilor, inclusiv a salariilor pe oră, salariu, bonusuri, plata de merit, de cost-de-vie crește, și comision. sistemele Comisiei pentru angajații de compensare recompensă pentru vânzarea de produse direct către consumatori sau alte întreprinderi.

Valoarea comisionului obținut se bazează pe realizarea unor criterii de vânzări cum ar fi atingerea obiectivelor sau depășirea cotelor.

Diferite tipuri de Comisia

În funcție de angajator, Comisia poate fi plătită în partea de sus din salariul de bază sau salariul, plătit ca o remiză împotriva veniturilor viitoare ale Comisiei, sau a plătit ca un bonus.

 • Drept Comisiei este cea mai pura forma de comision, în cazul în care lucrătorii primesc salariu numai pe baza vânzărilor pe care le generează.
 • Remiza viitoare a Comisiei oferă lucrătorilor cu venituri care se deduce din comision odată ce este câștigat.
 • Salariu Plus Comisiei sisteme implică stabilirea unui salariu stabilit pentru personalul de vânzări și apoi adăugarea de venituri din comisioane pe baza vânzărilor produse.
 • Bonus Plus Salariu aranjamente de compensare atrage după sine stabilirea unui salariu bun, care este completat cu o sumă forfetară , atunci când angajații atinge obiectivele specifice de vânzări.

Cum Comisia este calculat

Există mai multe structuri diferite care angajatorii folosesc ca bază de calcul comision.

Vanzare Comisia brută În forma sa cea mai simplă, comision se poate baza pe volum brut de vânzări. De exemplu, un agent de vânzări imobiliare vinde o casă și primește 1,5% din prețul de vânzare , ca un comision.

Procentul de profit a Comisiei se poate baza pe un procent din profitul pe un element care depășește costul angajatorului. De exemplu, în cazul în care o mașină costă dealer 20.000 $, un agent de vânzări de automobile ar putea câștiga 5% din prețul final de vânzare de peste 20.000 $.

Variabila Comisiei sisteme de comisioane variabile implică rate de comision diferite la diferite niveluri de vânzări sau la atingerea unor obiective specifice. De exemplu, un agent de vânzări ar putea primi comision de 3% la prima de 100.000 dolari în vânzări, 5% din vânzări de la $ 100,000- 200.000 $, iar 7% la toate vânzările de peste 200.000 $.

Teritoriul Comisia de vânzări comision teritoriu sau un grup de vânzări implică recompensarea toți agenții de vânzări într – o echipă în cazul în care grupul îndeplinește sau depășește obiectivele de vânzări în regiunea lor.

Locuri de munca Top 7 al Comisiei bazată pe

Acestea sunt câteva dintre locurile de muncă de vânzări pe bază de comision cu cel mai mare potențial câștiguri pe baza informațiilor furnizate de Biroul de Statistică a Muncii.

 1. Publicitate Reprezentant Vanzari

reprezentanții de vânzări de publicitate vând spațiu publicitar pe on-line, difuzare, și a imprima platforme media pentru întreprinderi și persoane fizice. Responsabilitatile postului includ contactarea potentialilor clienti, realizarea de prezentări de vânzări și menținerea conturilor clienților.

Salariu: Salariul anual mediu pentru agenții de vânzări de publicitate a fost de $ 49680 mai 2017. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de 24320 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 108,700.

Job Outlook: Angajarea agenților de vânzări de publicitate va scădea cu 4% , de la 2016 până la 2026. Cu toate acestea, perspectivele sunt mult mai bine în piața digitală. O cantitate tot mai mare de publicitate este de așteptat să fie concentrată în mass – media digitale, inclusiv anunțuri online video, anunțuri motor de căutare și alte anunțuri digitale destinate smartphone – uri sau computere de tip tabletă.

 1. Energy Broker

brokeri de energie sau de a cumpăra produse vinde energie în numele clienților rezidențiale sau comerciale sau de utilități. Ei negociază și contracte de vânzare de energie pentru a supraveghea către consumatori și întreprinderi.

Salariu: Salariul anual mediu pentru brokerii de energie a fost de $ 52510 mai 2017.

Job Outlook: Angajarea brokerilor de energie se estimează că va crește cu 10-14% , 2016-2026, mai rapid decât media pentru toate profesiile.

 1. Agent de asigurare de vânzări

agenți de vânzări de asigurări de contact de clienți potențiali și a vinde unul sau mai multe tipuri de asigurare. Responsabilitati includ explicarea diferitelor polite de asigurare și ajută clienții să aleagă planuri adecvate.

Salariu: Salariul anual mediu pentru agenții de vânzări de asigurare a fost $ 49710 mai 2017. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de 27180 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 125,190.

Job Outlook: Angajarea agenților de vânzări de asigurări se estimează că va crește cu 10% 2016-2026, mai rapid decât media pentru toate profesiile. Creșterea forței de muncă ar trebui să fie chiar mai puternic pentru agenții de vânzare de asigurări de sănătate, așa cum este proiectat acest segment al industriei de asigurări să crească mai repede decât altele. Angajarea agenților de vânzări de asigurare în sănătate și operatorii de transport de asigurare medicală directe se estimează că va crește cu 28% 2016-2026.

 1. Real Estate Brokers și agenți de vânzări

brokerii imobiliari și agenți de vânzări ajuta clientii cumpara, vinde, și de închiriat proprietăți rezidențiale și comerciale. Deși brokerii și agenții de a face munca similare, brokerii imobiliari sunt licențiate pentru a gestiona propriile afaceri imobiliare.

Salariu: Salariul anual mediu pentru brokerii imobiliari a fost de $ 56730 mai 2017. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de 24160 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 151,660. Salariul anual mediu pentru agenții de vânzări de proprietăți imobiliare a fost de $ 45990 mai 2017. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de $ 23130, în timp ce cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 109,490.

Job Outlook: Ocuparea forței de muncă de brokeri imobiliari și agenții de vânzări se estimează că va crește cu 6% din 2016 până în 2026. Acest lucru este la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile. Perspectivele de angajare sunt mai favorabile în perioadele de expansiune economică și ratele scăzute ale dobânzilor.

 1. Vânzări Ingineri

Inginerii de vânzări vinde produse științifice și tehnologice complexe sau servicii către întreprinderi. Ei trebuie să aibă cunoștințe extinse de piese si functiile produselor și trebuie să înțeleagă procesele științifice care fac ca aceste produse de lucru.

Salariu: salariul mediu pentru inginerii de vânzări în mai 2017 a fost de $ 98,720, cu top 10% Câștigul salarial cel puțin $ 162,740, iar partea de jos 10% câștigând mai puțin de 56940 $. Cele mai mari vânzări medii au fost plătite în telecomunicații, sisteme informatice de proiectare servicii și segmentele de en – gros electronice ale pieței.

Job Outlook : ocuparea forței de muncă de ingineri de vânzări este proiectat să crească cu 7% 2016-2026, aproximativ la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile. Creșterea forței de muncă este probabil să fie puternic pentru inginerii de vânzări de vânzare de software de calculator și hardware. De creștere a industriei puternică este , de asemenea , de așteptat în proiectarea sistemelor informatice și servicii conexe.

 1. Titluri de valoare, mărfuri și servicii financiare Agenți de vânzări

Titluri de valoare, mărfuri și servicii financiare agenții de vânzări conecta cumpărătorii și vânzătorii de pe piețele financiare. Ei vând titluri de valoare pentru persoane fizice, companii sfătui care sunt în căutare de investitori și să efectueze tranzacții.

Salariu: Agenți salariul anual mediu pentru valori mobiliare, mărfuri și servicii financiare de vânzare a fost de $ 63780 mai 2017. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de 33060 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de 208.000 $.

Job Outlook: Ocuparea forței de muncă de valori mobiliare, mărfuri și servicii financiare agenții de vânzări se estimează o creștere de 6 procente din 2016 până în 2026. Acest lucru este la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile.

 1. Reprezentanții de vânzări en-gros și de fabricație

reprezentanții de vânzări en-gros și de fabricație a vinde produse pentru companii, agenții guvernamentale și alte organizații. Un reprezentant de vânzări clienților persoane de contact în numele producătorului sau cu ridicata, explică caracteristicile produselor pe care le sunt de vânzare, prețurile negociază, și răspunde la orice întrebări pe care clienții au despre bunurile.

Salariu: Salariul mediu a fost de mai 2017 $ 60340, cu top 10% Câștigul salarial cel puțin $ 120,280, iar partea de jos 10% câștigând mai puțin de 27760 $. În această categorie, reprezentanții de vânzări care vând produse tehnice și științifice a câștigat cele mai mari salarii.

Job Outlook: ocuparea forței de muncă generală a reprezentanților de vânzări en – gros și de producție se estimează că va crește cu 5% din 2016 până în 2026. Acest lucru este la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile.

Ce urmează pe o cale de vânzări cariera

Cum vă puteți să vă dezvoltați cariera ta de vânzări? Următorul pas pe calea carierei pentru angajații care doresc să avanseze de la un rol de vânzare este de obicei o poziție de manager de vânzări. Salariul mediu în 2017 pentru un manager de vânzări a fost de $ 121060. Ocuparea forței de muncă pentru acest rol este de așteptat să crească cu 7% între 2016 și 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *