Sfaturi și sfaturi pentru găsirea unui loc de muncă part-time

Posted on

Sfaturi și sfaturi pentru găsirea unui loc de muncă part-time


Cele 28 de milioane de americani care lucreaza in prezent part-time includ adolescenti, studenti, mame, pensionari, si multe altele. In timp ce locuri de muncă cu fracțiune de normă nu vin de multe ori cu beneficiile unui loc de muncă cu normă întreagă, acestea nu oferă un orar flexibil. Un loc de muncă part-time poate fi o modalitate foarte bună de a lucra în timp ce încă timp pentru a ridica o familie, du-te la școală, se bucura de pensie, sau chiar locul de muncă un al doilea loc de muncă.

Interesat în găsirea unui loc de muncă part-time? Urmați aceste sfaturi pentru debarcare un loc de muncă part-time, care este potrivit pentru tine.

Industries, care oferă de lucru part-time

Destul de mult fiecare industrie angajează lucrători cu fracțiune de normă în unele capacitate. Puteți găsi, de asemenea, locuri de muncă part-time, de la entry-level la posturi de conducere.

Cu toate acestea, unele industrii, care sunt bine cunoscute pentru a oferi munca part-time includ de vânzare cu amănuntul, livrare, asistență medicală, educație, servicii pentru clienți, și ospitalitate. Rețineți că salariile pentru munca cu fracțiune de normă variază în funcție de industrie și de locuri de muncă. Check out aceste locuri de muncă bine plătite part-time pentru a obține un sentiment de unele dintre cele mai profitabile poziții.

Cele mai bune site-uri pentru a găsi de lucru Part-Time

În general cel mai bun part-time site – ul de locuri de muncă:  Forbes.com recomandă FlexJobs.com ca cel mai bun și cel mai util bord de locuri de muncă pentru munca cu fracțiune de normă, menționând că taxa de $ 14,95 pe lună este util. Site – ul verifică pentru a vă asigura că toate înregistrările sunt legitime, plus enumeră un număr mare de locuri de muncă profesionale. FlexJobs are peste 50 de categorii , cu o gamă de opțiuni de program, de la part-time pentru telecommuting la full-time , dar flexibil. Site – ul are , de asemenea , o serie de activități desfășurate acasă listări de locuri de muncă.

Cel mai bun site – ul de locuri de muncă pentru activități desfășurate acasă oportunități: Ratracerebellion.com ecrane înregistrările sale și le organizează într – un buletin informativ gratuit zilnic. Găsirea de calitate lucru de la domiciliu oportunități on – line poate fi dificil, dar acest site are nevoie de presupunerile dacă sunt sau nu un post este legitim.

Locuri de muncă acoperă o gamă largă de industrii și tipuri, inclusiv servicii pentru clienți, tehnic, administrativ și scris. In timp ce o mare parte din munca plătește sub 20 $ pe oră, există unele opțiuni mai mari plătite.

Cel mai bun site – ul de locuri de muncă pentru solicitanții de locuri de muncă aventuros: Coolworks.com face apel la ambele tineri și persoanele în vârstă , cu locurile lor de muncă sezoniere și part-time în locuri răcoroase, iar site – ul are o pagină de locuri de muncă numit „Vechi și Bolder“ pensionari pentru .

De la un loc de muncă bucătar în Bryce Canyon Tururile marine din Alaska, aceste joburi part-time si pe termen scurt, puteți lua în jurul valorii de țară. Categorii includ administrativ, de conservare, de mediu, agricultura, industria alimentară și a băuturilor, ghid turistic, și multe altele.

Sfaturi pentru găsirea unui loc de muncă part-time

În plus față de verificarea top site-uri de căutare de locuri de muncă on-line, brat-te cu cunoștințe. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să asul căutarea de locuri de muncă și a terenurilor de locuri de muncă part-time doriți:

Gândiți – vă programul. Înainte de a începe chiar căutarea de locuri de muncă, gândiți – vă programul. Ce fel de program de lucru vrei? Unele locuri de muncă cu normă parțială sunt munca în schimburi, ceea ce înseamnă că trebuie să fie capabil să lucreze o varietate de ore. Acest lucru ar putea fi ideal pentru tine , dacă aveți un program flexibil. Cu toate acestea, în cazul în care se poate lucra numai anumite ore ale zilei (sau anumite zile ale săptămânii), păstrați acest lucru în minte atunci când caută locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă listări vă va da un sentiment de tipul de program pe care ar trebui, prin urmare se aplică numai la lucruri care se potrivesc cu stilul tău de viață.

Disponibilitatea Express. Când aplicați pentru un loc de muncă, asigurați – vă că pentru a exprima flexibilitatea în materialele dvs. de locuri de muncă și în timpul interviului. Vrei să arate că sunteți dispus să lucreze , indiferent de ore sunt necesare, mai ales dacă lucrați un loc de muncă schimbare. În timp ce nu vrei să mint (nu spun că poți lucra nopți , dacă nu se poate, de exemplu), încercați pentru a evidenția capacitatea de a lucra ori de câte ori este nevoie.

Arată angajament. Multe locuri de muncă part-time vedea o mulțime de cifra de afaceri. Angajații tind să plece repede, fie pentru că sunt studenți care se întorc în clasă, sau pentru că ei găsesc un loc de muncă cu normă întreagă. Încercați să puneți accentul pe materialele dvs. de locuri de muncă și interviu că sunteți angajat în poziția. Angajatorii vor aprecia un candidat care este incantat de locuri de muncă și nu intenționează să plece imediat.

Arată, nu spune. În CV – ul si scrisoarea de intentie, evita fraze clișeu cum ar fi „auto-starter“ și „funcționează bine cu ceilalți.“ Mai degrabă decât a spune angajatorului cine ești, arată – le. De exemplu, dacă doriți să arate că funcționează bine cu ceilalți, oferă un exemplu în scrisoarea de intentie a unui proiect de echipă de succes ai lucrat. De asemenea, atunci când este posibil, folosiți numere pentru a demonstra succesul dumneavoastră. Dacă doriți să arate banii de manipulare experiența anterioară, s-ar putea spune în CV – ul dumneavoastră că „Gestionat bugetul de clasă senior de peste 10.000 $.“ Acest tip de informații va impresiona managerul de angajare, și arată cine ești ca un angajat.

Se tratează procesul ca o căutare de locuri de muncă cu normă întreagă. Rețineți că aplicarea pentru un loc de muncă part-time este foarte mult la fel ca și aplicarea pentru un loc de muncă cu normă întreagă. Veți avea în continuare nevoie , în general , să prezinte o scrisoare de CV și de acoperire (deși unele locuri vor cere numai pentru o cerere de angajare și poate un CV, mai ales dacă se aplică în persoană).

De asemenea , doresc să ia în serios interviu. Asigurați – vă că de cercetare a companiei și pentru a pregăti răspunsuri la întrebări comune interviu in avans (precum și răspunsuri la aceste comune part-time întrebări de interviu de locuri de muncă). Rochie în tinuta interviu adecvate , precum și – profesionale de afaceri este tipic, deși puteți purta business casual pentru un mediu de lucru mai informal. Îmbrăcându corespunzător, angajatorul va aprecia că luați în serios acest proces. Ea el sau ea va arăta cât de mult doriți de locuri de muncă.

Luați în considerare de muncă temporară. Dacă aveți probleme în găsirea unui loc de muncă part-time, ia în considerare de muncă temporară. Puteți căuta pe site – urile de locuri de muncă sau de a lucra cu o agenție de temperatură pentru a găsi pozițiile pe termen scurt. Unele dintre aceste locuri de muncă pot dura zile, săptămâni sau chiar luni, si se poate transforma , uneori , o poziție de temperatură într – una permanentă. Unele dintre acestea sunt full-time, dar altele sunt part-time.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *