Cum se scrie o scrisoare de intentie – Probele scrisoare de însoțire și Sfaturi de scriere

Posted on

Cum se scrie o scrisoare de intentie - Probele scrisoare de însoțire și Sfaturi de scriere

Ai nevoie pentru a scrie o scrisoare de intentie pentru a aplica pentru un loc de muncă? În cele mai multe cazuri, răspunsul este da. Scrisoarea de intenție poate face diferența între obținerea unui interviu de angajare sau de a avea CV-ul ignorat, asa ca are bun simț să dedice timpul și efortul necesar pentru a scrie scrisori de intentie eficiente.

Iată toate informațiile de care aveți nevoie pentru a scrie o scrisoare de intentie care va primi cererea dumneavoastră observat. Examinați aceste sfaturi pentru ce să includă într-o scrisoare de intentie, cum să-l formatați, și exemple de mai multe scrisori de intentie diferite scrise profesional.

Ce este o scrisoare de intentie?

Înainte de a începe să scrieți o scrisoare de intentie, ar trebui să vă familiarizați cu scopul documentului. O scrisoare de intentie este un document trimis cu CV-ul pentru a furniza informații suplimentare cu privire la abilitățile și experiența.

Scrisoarea oferă informații detaliate cu privire la motivul pentru care sunteți calificat pentru postul pentru care aplici. Nu repeta pur și simplu ceea ce este pe CV-ul – mai degrabă, să includă informații specifice privind motivul pentru care o potrivire puternic pentru cerințele de locuri de muncă angajatorului. Gândiți-vă la scrisoarea de intentie ca un pitch de vânzări, care va comercializa acreditările dvs. și vă ajută să obțineți interviu. Ca atare, doriți să vă asigurați scrisoarea de intentie face cea mai bună impresie asupra persoanei care îl recenzat.

O scrisoare de intentie de obicei însoțește fiecare relua te trimite. Angajatorii folosesc scrisori de intentie ca o modalitate de a ecran pentru solicitanții de locuri de muncă disponibile și pentru a determina care candidații le-ar dori să interviu. În cazul în care un angajator cere o scrisoare de intentie, acesta va fi listat în postarea de locuri de muncă. Chiar dacă societatea nu cere una, poate doriți să includă unul oricum.

Se va arăta că au făcut eforturi suplimentare în aplicația dumneavoastră.

Diferitele tipuri de scrisori de intentie

Există trei tipuri generale de scrisori de intentie. Alegeți un tip de litere care se potrivește cu motivul pentru scris.

  • Cererea de înscriere care răspunde la o deschidere de locuri de muncă cunoscute ( a se vedea probe scrisoare de intentie )
  • Scrisoarea prospecțiune care întreabă despre pozițiile posibile ( vezi probe de anchetă scrisoare )
  • Scrisoarea de rețea care solicită informații și asistență în căutarea de locuri de muncă ( a se vedea exemplele de rețele scrisoare )

Atunci cand aplici pentru un loc de muncă, care a fost postat de către o companie care este angajarea, va fi cu ajutorul „scrisoare de aplicare“ stil.

Ce să includă in scrisoarea de intentie

O scrisoare de intentie ar trebui să completeze, nu să se suprapună, CV-ul tau. Scopul său este de a interpreta, CV-ul de fapt orientate spre date și se adaugă o notă personală la cererea dumneavoastră pentru ocuparea forței de muncă. Aflați mai multe despre diferențele dintre un CV și o scrisoare de intentie pentru a vă asigura că începe să scrie scrisoarea de intentie cu abordarea corectă.

O scrisoare de intentie este de multe ori mai devreme contact scris cu un potențial angajator, creând o primă impresie critică. Ceva ce ar putea părea ca o mica eroare, cum ar fi o greșeală de scriere, poate obține aplicația imediat bătut de pe listă. Pe de altă parte, chiar și în cazul în care scrisoarea de intentie este fără erori și perfect în scris, în cazul în care este generic (și nu face nici o referire la companie sau la orice specifice din fișa postului), de asemenea, este probabil să fie respins printr-o angajare administrator.

scrisori de intentie eficiente explica motivele pentru interesul dumneavoastră în organizarea specifică și de a identifica abilitățile cele mai relevante sau experiențe. Determinarea relevanta prin citirea cu atenție fișa postului, evaluarea competențelor necesare și le potrivirea cu propriile abilități.

Gândiți-vă la situații în care ați aplicat aceste competențe, și modul în care ar fi eficient în poziția disponibilă.

Examinați o listă a ceea ce a include într-o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă înainte de a începe.

Ce să renunțe la Scrisoarea dumneavoastră de intenție

Există unele lucruri pe care nu trebuie să includeți în scrisorile de intentie pe care le scrie. Scrisoarea este despre calificarea pentru locul de muncă, nu despre tine personal. Nu este nevoie să dezvăluiți informații personale despre tine sau familia ta în ea. Dacă nu aveți toate calificările angajatorul caută, nu-l menționează. In schimb, se concentreze pe acreditările aveți care sunt un meci. Nu mai vorbim de salariu excepția cazului în care compania solicită pentru cerințele dumneavoastră salariale. Dacă aveți întrebări cu privire la locul de muncă, salariul, programul, sau beneficiile, nu este necesar să le menționeze în scrisoarea.

Un lucru care este foarte important este să nu scrie prea mult. Păstrați scrisoarea dumneavoastră concentrat, concis, și câteva paragrafe în lungime. Este important să se transmită informații suficiente doar pentru a atrage managerul de angajare pentru a vă contacta pentru un interviu.

Dacă scrie prea mult, nu este, probabil, va fi citit.

Particularizarea Scrisoarea dumneavoastră de intenție

Este foarte important ca scrisoarea de intentie să fie adaptate pentru fiecare poziție pe care se aplică. Acest lucru înseamnă mai mult decât schimbarea numelui companiei în corpul scrisorii.

Fiecare scrisoare de intentie scrieți ar trebui să fie personalizate pentru a include:

  • Ce loc de muncă pentru care aplici (include titlul lucrării în deschiderea punctul dvs.)
  • Cum ai aflat despre locul de muncă (și o trimitere , dacă aveți unul)
  • De ce sunteți calificat pentru locul de muncă (fie specifică)
  • Ceea ce trebuie să ofere angajatorului, și motivul pentru care doriți să lucreze la această companie specifică ( se potrivesc abilitățile la fișa postului, și citi pe misiunea, valorile și obiectivele organizației de a menționa în scrisoarea dumneavoastră)
  • Vă mulțumim pentru a fi luate în considerare pentru locul de muncă

Scrisoarea de însoțire de scriere Orientări

Iată o schiță a elementelor care ar trebui incluse în fiecare scrisoare de intentie. Înainte de a începe, poate fi de ajutor pentru a revizui unele probe scrisoare de intentie, doar astfel încât să aibă un vizual de modul în care totul se potrivește pe pagina.

Aceste exemple scrisoare de intentie, atât în ​​scris cât și de e-mail, sunt proiectate pentru o varietate de diferite tipuri de cereri de locuri de muncă și cereri de oferta de angajare. Nu fi sigur de a lua timp pentru a personaliza scrisoarea dumneavoastră, deci este o puternică susținere a capacității de a face treaba pentru care aplicati.

Antet
O scrisoare de intentie ar trebui să înceapă cu atât și informațiile angajatorului de contact (numele, adresa, numărul de telefon, e – mail) urmat de data. Dacă acesta este un e – mail , mai degrabă decât o scrisoare reală, includ informațiile de contact de la sfârșitul scrisorii, după semnătură.

Informațiile dvs. de contact ar trebui să includă:
Numele și prenumele
Strada Adresa
Oraș, Stat Zip
Telefon
E – mail

Adresare
ncepe salutului scrisoare de intentie cu „Dr./Mr./Ms. Last Name.“ Dacă nu sunteți sigur dacă dvs. de contact este de sex masculin sau feminin, puteți scrie numele complet. Dacă nu știți numele angajatorului, pur și simplu a scrie, „Dragă Angajarea Manager.“ Acest lucru este mai bună decât generic și formal, „Pentru cei interesati.“

Citiți informații despre modul de a alege scrisoarea de intentie dreptul de salut pentru a selecta unul care lucreaza pentru locuri de muncă și compania pe care o aplică.

Introducere
Începeți introducerea dvs. indicând ce loc de muncă pentru care aplici. Explică unde ai auzit despre locul de muncă, în special dacă ați auzit despre ea de la un contact asociat cu compania. Menționăm pe scurt modul în care abilitățile și experiența se potrivesc companiei și / sau a poziției; acest lucru va da angajatorului o previzualizare a restului scrisorii dumneavoastră. Scopul tau în introducerea este de a obtine atentia cititorului. Pentru a începe, a se vedea exemple de angajarea Exemple de deschidere pentru scrisori de intentie.

Organismul
Într – un paragraf sau două, explica de ce sunteți interesat de locuri de muncă și de ce face un candidat excelent pentru poziția. Mentionati calificări specifice enumerate în postarea de locuri de muncă, și explică modul în care îndeplinesc aceste calificări. Nu , pur și simplu să retrateze CV – ul tau, dar oferă exemple concrete care să demonstreze abilitățile dumneavoastră.

Amintiți-vă, faptele vorbesc mai tare decât cuvintele, așa că nu doar „spune“ cititorului că ești, de exemplu, un jucator de echipa mare, cu puternice abilități de comunicare și o atenție la detalii excelent. În schimb, utilizați exemple concrete din experiența de lucru la „spectacol“ aceste trăsături în acțiune. Iată mai multe informații cu privire la ceea ce să includă în secțiunea de corp a unei scrisori de intentie.

Închiderea
În secțiunea de închidere a scrisorii de intentie, cum reformula abilitățile dumneavoastră vă o potrivire puternic pentru companie și / sau poziția de a face. Dacă aveți cameră (amintiți – vă, la fel ca CV – ul, scrisoarea de intentie ar trebui să nu mai fie mult de o pagină – aici e mai multe informații cu privire la cât de mult timp ar trebui să fie o scrisoare de intentie) , puteți discuta , de asemenea , de ce v – ar dori să lucreze la acea anumită companie.

Stat pe care le-ar dori posibilitatea de a intervieva sau discuta despre oportunități de angajare. Explicați ceea ce va face pentru a follow-up, și când o va face. Vă mulțumim pentru angajatorul său considerare / ei.

Semnătura
Utilizați o strânsă din partea casei, iar apoi se încheie scrisoarea de intentie cu semnătura dumneavoastră, scrise de mână, urmat de numele dvs. de tastat. Dacă acesta este un e – mail, pur și simplu , să includă numele dvs. tastat, urmat de informațiile de contact, după închiderea casei.

Formatați Scrisoarea dumneavoastră de intenție

Scrisoarea de intenție trebuie să fie formatat ca o scrisoare de afaceri profesionist. Font trebuie să se potrivească cu fontul utilizat pe CV-ul, și ar trebui să fie simplu și ușor de citit. fonturi de bază, cum ar fi Arial, Calibri, Georgia, Verdana, și Times New Roman funcționează bine. O dimensiune font de 10 sau 12 puncte este ușor de citit. Marjele standard sunt 1” pe partea de sus, de jos, și partea stângă și dreaptă a paginii.

Adăugați un spațiu între antet, salutarea, fiecare paragraf, de închidere, și semnătura. Puteți reduce dimensiunile fontului și marja de a păstra document pe o singură pagină, dar nu asigurați-vă că pentru a lăsa suficient spațiu alb pentru scrisoarea dumneavoastră să fie ușor de citit.

Editați și Corectează Scrisoarea dumneavoastră de intenție

Nu uitați să editați și dovada scrisoarea de intentie înainte de a trimite-l. Aceasta poate parea o prostie, dar asigurați-vă că includeți corect numele angajatorului și ale companiei – atunci când scrie mai multe scrisori de intentie, la o dată, este ușor de a face o greșeală. Tipărirea și citirea scrisorii cu voce tare este o modalitate buna de a prinde typos mici, cum ar fi cuvinte lipsă, sau propoziții care sună ciudat.

Întotdeauna verificați de două ori ortografia numelui dvs. de contact, precum și numele companiei. Aici sunt mai multe sfaturi pentru corectură o scrisoare de intentie. Dacă este posibil, înrola un prieten sau un membru al familiei pentru a ajuta la recitești scrisoarea de intentie, ca două perechi de ochi sunt mai bune decât una și chiar corectorilor profesionale nu prinde întotdeauna propriile greșeli.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *