Verschillende manieren om geld te verdienen From Home

Posted on

Verschillende manieren om geld te verdienen From Home

De redenen die mensen willen om geld te verdienen vanuit huis zijn net zo uniek als hun individuele omstandigheden. Sommigen willen gewoon te halen een beetje extra geld om hun inkomen aan te vullen. Anderen zijn echt op zoek naar een verandering van levensstijl te vereenvoudigen work-life balance of geëlimineerd verspilde tijd woon-werkverkeer.

Gezien het scala aan vaardigheden en ervaring mensen hebben, de beste manier om geld te verdienen vanuit huis varieert enorm. De volgende lijst van 17 verschillende manieren om in geld te brengen vanuit het comfort van uw huis heeft voor ieder wat wils.

Een van deze is toch wel goed zijn voor jou!

1. Direct Sales

Dit is het klassieke werk-at-home mom optreden, maar het is voor veel meer mensen dan alleen moeders! De verkoop van spullen die je liefde kan een geweldige manier om extra geld te verdienen vanuit huis, zelfs als je werkt in een kantoor het grootste deel van de dag. Directe verkoop is schaalbaar om uw eigen levensstijl, ambitie en talenten. Je kunt het informeel houden en meestal verkopen aan vrienden en kennissen. Of, als je echt om online en in persoon netwerken, kunt u een klantenbestand buiten je bestaande kringen op te bouwen.

Directe verkoop is gestructureerd als multilevel marketing. Dit betekent dat u kunt ook een bron van inkomsten op te bouwen door het aantrekken van andere verkopers. Wees voorzichtig met piramidespelen, die op dezelfde manier werken.

2. Zoek Evaluation

Zoek beoordelaars zijn de menselijke schijven op algoritmen zoekmachines die komen wanneer u een zoekterm te typen. Na een zeer specifieke richtlijnen, ze feedback te geven aan ervoor te zorgen dat de resultaten juist, volledig, relevant en actueel zijn.

Om een ​​zoekopdracht evaluator moet u een expert in de taal en de cultuur geworden. Vaak zoeken evaluatie banen zijn tweetalig posities, maar er zijn enkele opening voor alleen in het Engels zoeken beoordelaars. Een hbo-opleiding is vaak nodig.

3. verhuren een kamer in uw huis

Gebruik uw huis om thuis te werken. Als u in een gebied waar sprake is van een vraag naar korte termijn verhuur (zoals in de buurt van een universiteit of het centrum van een grote stad) woont, kan je goed in staat zijn om huurders te vinden door middel van netwerken in uw gemeenschap. Echter, met de opkomst van Airbnb en plaatsen als hij het internet heeft wederom het veel gemakkelijker om geld te verdienen vanuit huis. Met behulp van deze sites die u kunt huren van een eigen kamer, gedeelde kamer of zelfs uw hele huis voor een nacht of een maand of wat tijd u wilt.

4. uw auto

Net als Airbnb, en werd een ridesharing driver voor bedrijven als Uber, Lyft of Sidecar is een manier om de gezamenlijke economie aan te sluiten. En al is het technisch niet verdienen vanuit huis geld, het kan dezelfde soort flexibiliteit en het is een manier om een ​​troef die je al hebt (dwz uw auto) te gebruiken om geld te verdienen. Er zijn dingen in gedachten te houden, hoewel, over het besturen van andere mensen, zoals de vraag of uw autoverzekering dekt u en hoe u belasting betalen over uw inkomsten.

5. Get Your Boss om u te laten Telecommute

Om te beginnen om geld te verdienen vanuit huis, een van de meest voor de hand liggende plaatsen om te kijken is op uw huidige baan. Als bedrijven laten telewerken is het meestal een extraatje voor de bestaande werknemers.

Om uw huidige baan te zetten in een telewerken één, het eerste wat je hoeft te doen is om een ​​telewerken voorstel voor uw leidinggevende te ontwikkelen. Maar voordat je dat doet nadenken over hoe je baan zou kunnen (of misschien niet) werken als een telewerken positie.

6. Website en App Testing

Bedrijven hebben behoefte aan mensen met alle verschillende niveaus van technische mogelijkheden om het testen van hun websites, apps en social media aanbod. Schrijf je in bij een van deze website usability testing bedrijven en neem het op snelle banen surfen op het web en het spelen met nieuwe apps. Het is niet een carrière, maar het is een makkelijke manier om extra geld te verdienen vanuit huis. Het enige wat in gedachten te houden is dat dit zal waarschijnlijk niet een constante optreden, maar af en toe zijn. Meer informatie over het testen van websites.

7. Call Center Agent

Werken bij een virtuele call center is een goede manier om een ​​nieuwe carrière van huis te beginnen. In tegenstelling tot in veel andere industrieën, thuis call center bedrijven huren nieuwe medewerkers (vaak zonder veel ervaring) om op afstand te werken. Agenten kunnen werken in klantenservice, verkoop of technische ondersteuning.

8. Chat Agent

Als praten over de telefoon is niet praktisch voor u, kunt u nog steeds werken een customer service baan van huis. Veel van dezelfde bedrijven die call center agents te huren, ook het huren van een praatje agenten. En naast deze klantenservice chat-banen, zijn er andere online chat banen van huis. Deze omvatten het beantwoorden van vragen, het doen van internet onderzoek, matigende in de sociale media en nog veel meer.

9. Start uw eigen huis Dagopvang

Als je houdt van kinderen en wil een carrière in de kinderopvang van uw huis, dan is een huis dagopvang wellicht iets voor u. Het starten van een huis dagopvang, net als elk bedrijf aan huis, neemt een hoop werk, onderzoek, opstartkosten en netwerken om het te krijgen gaan. Elke staat heeft verschillende regelingen, die zouden kunnen vereisen fysieke verbeteringen aan uw huis. Meer informatie over het starten van een huis dagopvang.

Een andere route om geld te verdienen in de kinderopvang is om gewoon te babysitten voor gezinnen die je kent. Dit zou echter vereisen gewoonlijk gaan naar andere mensen thuis.

10. Zorg van het Huisdier

Er zijn veel diensten die mensen zullen kopen voor hun huisdieren. Terwijl de meeste van de tijd, het runnen van een huisdier-services business zal niet direct van uw huis, bieden ze dezelfde soort lifestyle flexibiliteit als een bedrijf aan huis. Sommige huisdier bedrijven zijn onder andere:

  • Open een doggieopvang
  • Word Dog Walker
  • Werk als een Trainer van de Hond
  • Start een Mobile Pet Grooming Zakelijk
  • Huis / Pet Sitting

11. Typ From Home

Als u een snelle typiste zijn er vele manieren om geld te verdienen vanuit huis door te typen. Sommigen wat je nodig hebt ervaring en opleiding anderen niet. Data entry, bijvoorbeeld, kost weinig ervaring; Echter, als je niet snel genoeg zul je geen geld te verdienen. Specialty transcriptie werk (zoals medische) kan een diploma en ervaring nodig hebben om te beginnen.

12. Wordt Writer

Wilt u meer te doen dan het type woorden, maar in plaats daarvan te creëren? Overweeg een carrière in het schrijven. Er zijn zo veel manieren om een ​​schrijver te zijn (denk blogging, het schrijven van fictie en kinderboeken), en de meeste van hen kan worden gedaan vanuit huis, hetzij als een telewerker en een freelancer. Het grote ding over het schrijven is dat je kunt klein beginnen met zeer weinig ervaring. U vindt er een heleboel niet te maken op het eerste, maar als je je portefeuille op te bouwen u kunt uitbreiden naar meer lucratieve types van schrijven.

13. Pick Up Small Jobs

Als je vaardigheden die in de vraag, dan kunt u altijd pick-up klussen rond uw buurt, netwerken in de echte wereld om real-world banen te vinden. Maar nog niet alles! Er zijn nu zo veel manieren om het internet te gebruiken om kleine baan te vinden. Korte taak sites bieden verschillende manieren om geschoolde en ongeschoolde banen zowel online als in de echte wereld te vinden – het winkelen en het uitvoeren van prijscontroles, schoonmaken, reparaties, het schrijven, redigeren, vertaling, transcriptie, data entry, website usability testing, sociale media taken, enquêtes en online onderzoek.

14. Verkoop je Handiwork

Neem de hobby je liefde en doe het voor het geld … van huis. Het aantal mogelijke soorten ambachten je zou kunnen maken is eindeloos – breien, sieraden, plakboek, aardewerk, sieraden, textiel en ga zo maar door. Om dit te laten werken, hoewel, je moet niet alleen een kwaliteitsproduct te maken, maar je moet weten hoe je de markt te brengen. U kunt gaan de ouderwetse route en neem uw waren aan ambachtelijke shows en rommelmarkten of het internet gebruiken om uw opties uit te breiden. Met online opties zoals Etsy en eBay, uw potentiële markt is over de hele wereld, maar dat is uw concurrentie.

15. Go Shopping

Er zijn enkele manieren om geld te verdienen terwijl u winkelt. U kunt kiezen uit korte taken die winkelen te betrekken, als het doen van prijs cheques of fotograferen in de winkels of u kunt mystery shopping gaan. Mystery shopping is zeker een echte manier om geld te verdienen, maar je moet voorzichtig zijn, omdat de banen van de aas voor oplichting kan zijn, dus je moet de tekenen van mystery shopping oplichting weten. Maar er zijn legitieme bedrijven die mystery shoppers in te huren.

16. Wordt Tutor

Studiebegeleiding kan worden gedaan in-home of online. De in-home tutoring zal netwerking en ervaring met lesgeven te nemen om uw bedrijf te bouwen. Online begeleiding, echter, kan worden gedaan door bedrijven die docenten verbinden met studenten terwijl het verstrekken van de benodigde infrastructuur (dwz web conferencing-diensten) voor een verlaging van de vergoedingen. De meeste vereisen een hbo-opleiding en ervaring met lesgeven, maar om wat die eisen kan worden onderhandeld.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *