Front-End Web Developer sollicitatiebrief en CV Voorbeelden

Posted on

Front-End Web Developer sollicitatiebrief en CV Voorbeelden

Als front-end web developer, je bent in een goede plek als u op zoek bent naar een nieuwe baan. Het Bureau of Labor Statistics projecten die web developer zal groeien met 15% tussen 2016 en 2026 – veel sneller dan gemiddeld.

Bovendien, web-ontwikkelaars verdienen een goed salaris. De mediaan jaarloon in 2018 was $ 69.430. Niet slecht voor een baan die je zou kunnen om te landen met een associate degree.

Maar terwijl deze bezetting geen jaar van het formele onderwijs nodig heeft, is een zeer bekwame beroep. Om een ​​front-end developer zijn, dan heb je basisvaardigheden zoals HTML, CSS en JavaScript nodig hebben. Afhankelijk van het werk, moet u mogelijk ook om back-end talen zoals Ruby weten. Je sollicitatiebrief en CV moet laten zien dat je de vaardigheden en ervaring die nodig is om de klus te klaren.

Wat moet worden vermeld in je sollicitatiebrief en CV

Markeer uw vaardigheden. Zoekwoorden uit de jobaanbieding, in het bijzonder die met betrekking tot technische vaardigheden. Nogmaals, front-end developer rollen kennis van HTML, CSS en JavaScript nodig. Zorg ervoor dat u soft skills omvatten ook, zoals de mogelijkheid om technische problemen en oplossingen voor niet-technisch personeel te communiceren.

Benadruk uw meest relevante ervaring. Afhankelijk van uw werk geschiedenis en de functie-eisen, kunt u een CV hebt gewijzigd dat uw relevante werkervaring hoogtepunten te kiezen. Bijvoorbeeld, als uw werk geschiedenis toont een lineaire progressie in de richting van deze rol, kunt u ervoor kiezen om een chronologisch cv gebruiken. Aan de andere kant, als je carrière pad wat zigzag heeft genomen, kunt u ervoor kiezen een functioneel of combinatie CV dat pronkt met uw vaardigheden.

Tips voor het schrijven van een sollicitatiebrief en CV

Pas uw sollicitatiebrief en CV voor elke opdracht. Wanneer u een aanvraag voor een nieuwe positie, is het belangrijk dat u op maat je sollicitatiebrief en CV naar de taak die u op zoek bent naar. Zorgvuldige analyse van de functie-eisen in de vacature vermeld, en overeenkomen met uw vaardigheden zo goed mogelijk.

Bereid een portfolio om uw werk te laten zien. Wanneer u solliciteert naar een baan als front-end developer, je doel is om aan te tonen dat u problemen van de onderneming kunnen oplossen en perfectioneren van hun product. Een online portfolio is een gemakkelijke manier om uw vroegere werk weer te geven en laten zien wat je kunt doen.

Als je je sollicitatiebrief en CV zijn e-mailen, een lijst van uw naam en de functie in de onderwerpregel van het e-mailbericht:

Betreft: Front-End Web Developer Position – Uw voor- en achternaam

Voeg uw contactgegevens in uw e-mailhandtekening, en niet de werkgever contactgegevens niet noemen. Begin uw e-mailbericht met een aanhef. Hier is een voorbeeld van een geformatteerde e-mail begeleidende brief.

Front-End Web Developer Sollicitatiebrief

Hier is een voorbeeld van een sollicitatiebrief voor een front-end web developer positie. Zie hieronder voor meer voorbeelden, met inbegrip van een monster CV voor een front-end web developer, samen met tips voor e-mailen uw sollicitatiebrief en CV.

Rita Aanvrager
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
rita.applicant@email.com

1 september 2018

James Lee
Chief Web Officer
Acme WebTech
123 Zaken Rd.
Zakelijke City, NY 54321

Geachte heer Lee,

Deze brief is mijn interesse in de baan geplaatst op uw website naar een ervaren, gedetailleerde-georiënteerde, front-end web developer uit te drukken. Zoals u zult zien, ik heb zes jaar hands-on ervaring efficiënt coderen van websites en applicaties met behulp van moderne HTML, CSS en JavaScript.

Het bouwen van state-of-the-art, gemakkelijk te gebruiken, gebruiksvriendelijke websites en applicaties is echt een passie van mij en ik ben ervan overtuigd dat ik zou een uitstekende aanvulling op uw organisatie. In aanvulling op mijn kennis, ik actief op zoek naar nieuwe technologieën en blijf up-to-date over trends in de sector en vooruitgang. Dit heeft me toegestaan ​​om voor de kromme blijven en bieden een uitzonderlijke werk om al mijn werkgevers, met inbegrip van die waarvoor ik heb gewerkt op projectbasis. Ik heb een kopie van mijn CV detaillering mijn ervaring bevestigd, samen met links naar websites en applicaties Ik heb de eer van het werken aan gehad.

Ik kan op elk moment te bereiken via mijn mobiele telefoon, 555-555-5555 of via e-mail op rita.applicant@gmail.com.

Dank u voor uw tijd en aandacht. Ik kijk uit naar het spreken met u over deze kans.

Beste wensen,

Rita Aanvrager (handtekening voor een hard copy brief)

Rita Aanvrager

Front-End Web Developer Resume

Dit is een voorbeeld van een cv voor een front-end web developer. Zie hieronder voor meer voorbeelden.

Hank Aanvrager

123 ABC Straat • Seattle, WA 99999 • (555) 555-5555 • hank.applicant@email.com

Front-end Web Developer

Het vertalen van ontwerpen om front-end code en het bepalen van ontwikkelaar eisen

Gerespecteerde Front-End Web Developer met 10 jaar ervaring in het samenwerken met creatieve en ontwikkeling teams over de uitvoering van ideeën en projecten.

Essentiële vaardigheden omvatten:

● Het bevorderen van en communiceren van nieuwe ideeën

● Het creëren van procesverbeteringen

● Het instellen van nieuwe technologieën

● Het schrijven van onderhoudbare cross-browser code

● Het inschatten van tijd en kosten voor projecten

● Zorgen code is schaalbaar en responsief

PROFESSIONELE ERVARING

SCOTTIE tech bedrijf, Seattle, WA

Front-end Web Developer (februari 2013 – heden)

Vertalen ontwerpen om front-end code, schatting project tijd en kosten, bepalen ontwikkelaar eisen en specificaties, en werken met cross-functionele team te definiëren en te ontwikkelen product roadmaps.

Opmerkelijke prestaties:

● Verhoogde schaalbaarheid, onderhoudbaarheid en responsiviteit van cross-browser code met 47%.

● Uitgevoerd verbeteringsproces dat verdubbelde snelheid van het systeem binnen twee jaar.

MALCOLM TECHNOLOGY, Seattle, WA

Front-end Web Developer (juni 2008 – februari 2013)

Geactualiseerd en gestroomlijnd bestaande code om prestaties van de site voor het gehele bedrijf te verbeteren.

Opmerkelijke Prestaties:

● Gebruikt cutting-edge JavaScript en HTML 5 technieken, frameworks en bibliotheken.

● Schreef ondersteunende documentatie en trainingen gegeven aan interne en externe gebruikers.

ONDERWIJS & GELOOFSBRIEVEN

ABC COMMUNITY COLLEGE , Seattle, WA

Associate of Science in Computer Science (Nadruk: Web Development, het schrijven van code) 2008

Certificaten

Hyper Text Markup Language (HTML) en CSS-gecertificeerd • Nationale Code Writing Alliance (NCWA)

Information Technology Skills

  • Git • WordPress • JavaScript • iOS • Android

How to Get uw toepassing Opmerkelijke

Markeer uw vaardigheden: Front-end web-ontwikkelaars moeten weten HTML, CSS en JavaScript. Vergeet niet over soft skills als communicerende concepten voor leden niet-technische team.

Pas Uw sollicitatiebrief en CV: Stem uw vaardigheden en ervaring om het werk verlichting en benadrukken de kwaliteiten die je maakt een uitzonderlijke kandidaat.

Toon Uw Werk: Bereid een portfolio met werk monsters die laten zien wat je kunt doen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *