Cum se scrie o scrisoare de multumire dupa un interviu

Posted on

Cum se scrie o scrisoare de multumire dupa un interviu

Înainte de a respira un oftat de ușurare, după un interviu de angajare, mai este un singur lucru de făcut: Scrie o scrisoare vă mulțumesc. Acest pas simplu vă poate pune înaintea altor candidați de locuri de muncă și cu cât mai repede o faci, cu atât mai bine. Acest ultim pas ar trebui să fie privită ca parte a procesului de rutina de căutare de locuri de muncă pentru fiecare interviu în care iau parte.

La încheierea interviului, a securiza informațiile de contact ale tuturor persoanelor care i-ați intervievat. În cazul în care nu vă oferă cardul lor de afaceri, să solicite informațiile lor de contact la încheierea fiecărei reuniuni.

Motive pentru a trimite o scrisoare de mulțumire După un interviu

Trimiterea unui vă mulțumesc scrisoare către un potențial angajator cu siguranță nu va garanta o ofertă de muncă, dar vă va oferi un avantaj în cazul în care concurența este strânsă. Cu toate că un manager de angajare nu poate fi ofensați dacă nu trimiteți o notă, ei vor observa atunci când faci. Întotdeauna a face trimiterea o parte din strategia dvs. de căutare de locuri de muncă.

Cel puțin, trimițând o notă recunoștință expres este politicos. La fel cum nu ar vizita casa cuiva și concediu fără a exprima recunoștință, nu lăsați un interviu fără a spune vă mulțumesc pentru intervievatorului. Fiind plin de har și profesională este importantă atunci când interacționează cu potențialii angajatori.

În afară de etichetă, un alt motiv important pentru a trimite o scrisoare de multumire este ca aceasta este o oportunitate-probabil dvs. doar o să urmeze după interviu. Utilizați-l pentru a permite know angajator care doriți locul de muncă. Se poate simți ciudat să spun acele cuvinte cu voce tare în timpul interviului, dar este mult mai ușor să le introduceți.

Nu contează cât de pregătiți sunteți, stresul interviului poate provoca un scurt interval de memorie. mulțumire trebuie să rețineți este oportunitatea perfectă de a comunica un punct ai uitat pentru a discuta. De asemenea, vă permite să reiterez ceva ce doriți ca intervievatorul să aibă în vedere ca acestea fac decizia de angajare.

Ce să ia în considerare înainte de a scrie o scrisoare de multumire

La fel cum este esențial să se compună cu atenție scrisorile CV-ul și care acoperă, și să se pregătească pentru a răspunde la întrebări de interviu, este la fel de important pentru a da o mulțime de gândire la modul de a ambarcațiune vă mulțumesc scrisoare. Considerații cum ar fi calendarul, destinatarii scrisoare, și conținutul sunt importante pentru promovarea șansele de a obține locuri de muncă.

Sincronizare

Trimite o notă de mulțumire, imediat după interviu posibil. Câteva ore mai târziu este cel mai bun, dar nu așteptați mai mult de o zi lucrătoare să-l trimită. Este important ca angajatorul să-l citiți în timp ce interviul este încă proaspăt în mintea lor.

Hârtie sau e-mail

Așa cum promptitudinea este totul, e-mail este cea mai bună opțiune pentru a obține scrisoarea ta în mâinile unui potențial angajator cât mai rapid posibil. Este, de asemenea, cel mai probabil, modul în care ați fost comunicarea cu angajatorul care au dus la interviu. Întâlnirea ta poate să fi fost chiar unul virtual, care are loc prin intermediul video chat-ul sau prin telefon.

Vă mulțumim destinatarii Scrisoare

În cazul în care mai mult de o persoană la o organizație a fost prezent la interviu, mulțumesc fiecăruia în scris. Asigurați-vă că pentru a personaliza nota pentru fiecare destinatar, probabil, referindu-se la o întrebare au cerut.

scrisoare Stil

Adresa dvs. de email ar trebui să nu mai mult de trei paragrafe să fie. Folosiți un titlu oficial, cum ar fi dna sau dl la adresa destinatarului excepția cazului în care intervievatorul a spus să folosească primul lor nume. Pentru a începe, mulțumesc intervievatorul pentru a lua timp pentru a satisface și indică data la care ați întâlnit.

Dacă era ceva ai vrut să spui la interviu, dar nu a făcut-o, adu-l acum. De asemenea, utilizați această ocazie pentru a reitera un punct pe care doriți ca intervievatorul să-și amintească atunci când ia o decizie de angajare.

Nu uitați să spun că ar saluta o ofertă de muncă. Nu vă faceți griji cu privire la această sondare prea departe. Destinatarul va admira directețe și încrederea dumneavoastră.

Sfaturi rapide pentru Scrierea mulflumire E-mail

Iată câteva sfaturi pentru a compune o scrisoare de multumire:

  • Utilizați un salut formal care include titlu al destinatarului (dl, d-na, sau Dr.) și numele de familie, cu excepția cazului în care ați instruit altfel.
  • Includeți data interviului și titlul de locuri de muncă pentru care un candidat.
  • Repetarea ceva despre tine care te foarte califică pentru această poziție.
  • Exprima interesul dumneavoastră în locul de muncă.
  • Utilizați o încheiere formală, cum ar fi „Cu stimă“, „Cu sinceritate,“ sau „mulțumesc“.

Thank You E-mail Exemplu

Draga Doamna Diaz,

Vă mulțumesc pentru întâlnirea cu mine, luni, 4 iunie Apreciez oportunitatea de a discuta despre calificarea mea pentru poziția parajurist la Diaz, Klein, și Brown. M-am bucurat de învățare despre locul de muncă și rolul aș putea juca la firma ta.

Experiența mea de lucru pe cauzele penale de la munca mea actuală, precum și formarea mea paralegal, mi-o potrivire excelenta pentru a face această poziție. În timpul interviului meu, am neglijat să menționez că am lucrat, de asemenea, în mai multe dispute proprietar / chiriaș. Înțeleg Smith, Klein, si Brown va extinde în zona respectivă și cred că experiența mea va fi de neprețuit.

Aștept cu nerăbdare să devină o parte din echipa ta.

 

A ta cu adevărat,

Barry Allen

Înainte de a trimite scrisoarea

recitești cu atenție și mulțumire trebuie să rețineți. Verificați dacă este scrisă corect, incorecte și erorile gramaticale. Scrie o scrisoare personalizata pentru fiecare angajator cu ajutorul lor și numele companiei lor. Fii atent la tăierea și lipirea porțiuni din scrisorile care le-ați trimis la alți angajatori, ca unii solicitanți de locuri de muncă place să facă. Efectuați modificări corespunzătoare, cum ar fi eliminarea numele unei alte organizații sau manager.

Greșeli în scrisoarea de mulțumire trebuie va face sa arati neglijent. Salvați e-mail ca schiță și du-te înapoi să se uite la ea după ce a trecut ceva timp. Dă-o finală dată peste înainte de a trimite-l. Dacă este posibil, altcineva de revizuire-l, de asemenea.

Linia de fund

Este esențial să se scrie vă mulțumesc nota după un interviu de angajare. Trimite fiecărei persoane care a participat. Reitera calificările pentru locul de muncă și de a exprima interesul dumneavoastră în poziția. Incorporarea acest pas în căutarea de locuri de muncă va crește șansele de a obține un loc de muncă, deoarece vă va separa de alți candidați într-o piață competitivă de locuri de muncă.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *