Cum se scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă unadvertised

Posted on

Cum se scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă unadvertised

Nu toate companiile publicitate deschideri de locuri de muncă. Unele companii de a obține o mulțime de solicitanți, fără publicitate. Alte companii pot să nu fie în modul de angajare, dar va lua în considerare cererile de la candidați calificați, în cazul în care anticipează o deschidere în viitorul apropiat.

Trimiterea unui CV și scrisoarea de intentie la un angajator, chiar dacă nu sunteți sigur dacă există locuri de muncă disponibile, este o modalitate de a obține candidatura observat. Se poate obține, de asemenea, vă avans considerare pentru pozitiile pe care tocmai l-au deschis. Dacă aveți abilități de companie este nevoie de, ea poate obține chiar ai luat în considerare pentru o pozitie nou-nouț.

Când știi un angajator are o deschidere, nu ezita să se aplice.

Sfat : Dacă aveți o companie v – ar plăcea să lucreze pentru, ia în considerare a lua timp pentru a ajunge și conectați indiferent dacă organizația este în prezent de angajare.

Sfaturi pentru a scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă unadvertised

Care este cel mai bun mod de a aplica pentru deschideri de locuri de muncă unadvertised? Depinde dacă știi că există o poziție disponibilă, dar compania nu a listat, sau dacă există o companie pe care doriți să lucreze pentru și nu știu dacă există locuri de muncă deschise.

Când știi, există o deschidere de locuri de muncă

Dacă știți compania este angajarea , dar nu a promovat poziția, scrie tradițională  scrisoare de intentie exprima interesul dumneavoastră în poziția deschis la companie. Asigurați – vă că se referă în mod specific calificările pentru locul de muncă.

Când nu știu dacă firma respectivă angajează

Scrierea o scrisoare de intentie pentru o deschidere unadvertised ( de asemenea , cunoscut ca un  contact de scrisoare de intentie la rece sau o scrisoare de interes) este un pic diferit de scris o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă pe care știți că este disponibil.

Cu acest tip de scrisoare, va trebui să facă un pas puternic pentru tine și cum poți ajuta compania. Mai jos sunt câteva sfaturi despre cum să scrie o scrisoare de intentie pentru o deschidere unadvertised.

  • Mentionati de contact. Dacă știți pe cineva la organizație, menționează acest lucru la începutul scrisorii de intenție. Având un contact de la companie este o modalitate foarte bună de a obține piciorul în ușă, chiar și în cazul în care societatea nu este angajarea în mod activ.
  • Utilizați hârtie sau e – mail.  Puteți trimite scrisoarea dvs. prin hârtie sau e – mail. Trimiterea unui de modă veche scrisoare de hârtie funcționează bine pentru acest tip de scrisoare, deoarece poate avea o șansă mai bună de a fi citit decât un e – mail, care ar putea fi șterse chiar fără a fi deschise.
  • Include un CV.  Indiferent dacă trimiteți scrisoarea de intentie prin e – mail sau de hârtie, asigurați – vă că pentru a include o copie a CV – ului. Asigurați – vă că vă adaptați CV – ul companiei și tipul de locuri de muncă pe care il cautati.

Ce să includă in scrisoarea de intentie

Mai jos este de informații detaliate cu privire la ceea ce a include in scrisoarea de intentie, împreună cu link-uri la scrisori de intentie exemplu.

Persoana de contact Informatii
Nume
Adresa
Oraș, Stat Cod poștal
Numărul de telefon
Adresa de e – mail

Data

Salut
Dacă puteți găsi o persoană de contact la companie, scrisoarea directă sau mesajul de e – mail pentru a le. Iată cum puteți găsi date de contact la companii.

Dacă nu puteți localiza o persoană de contact, adresa scrisoarea ta la „Dragă Angajarea Manager“ sau de a părăsi această secțiune și începe cu primul paragraf al scrisorii dumneavoastră.

Corpul de Copertă
Scopul scrisorii dumneavoastră este de a obtine observat ca un potențial angajat , chiar dacă societatea nu este angajarea imediat. Scrisoarea dvs. ar trebui să explice motivul pentru interesul dumneavoastră în organizație, și de a identifica abilitățile cele mai relevante sau experiențe și explicați de ce v – ar fi un avantaj pentru companie.

Primul paragraf: Primul paragraf al scrisorii dumneavoastră ar trebui să includă informații cu privire la ce scrieți. Dacă știți pe cineva la companie, menționa acum. Fii specific de ce sunteți interesat de această companie special.

Punctul de mijloc (e): Următoarea secțiune a scrisorii de intentie ar trebui să descrie ceea ce ai de oferit angajatorului. Din nou, să fie specifice cu privire la modul în care vă poate ajuta organizația.

Paragraful final:  Încheie scrisoarea de intentie prin a mulțumi angajator pentru tine în considerare pentru ocuparea forței de muncă.

Închidere
Toate cele bune,  (sau alege o altă închidere din exemple)

Semnătura
Semnătura manuscrisă  (pentru o scrisoare prin poștă)

Dactilografiate Semnătura
Când trimiteți o scrisoare de e – mail, asigurați – vă că pentru a include toate informațiile de contact în semnătura dumneavoastră.

Scrisoare de intentie Exemplu pentru un loc de muncă, care nu este Anunțat

Puteți utiliza această probă ca model pentru a scrie o scrisoare de intentie.

Numele tau
Adresa
Oraș, Cod poștal Stat
Numărul dvs. de telefon
Adresa dvs. de email

Data

Nume de contact
Titlu
Companie
Adresă
Oraș, Stat Cod poștal

Dragi Mr./Ms. Numele de familie,

Ca un profesionist Tehnologia informației cu experiență de management la nivel înalt în industria IT, am învățat că cel mai bun mod de a atinge succesul a fost de a motiva resursele am avut cu obiective și responsabilizare bine definite.

O credință management bazat pe integritate, calitate și servicii, împreună cu o atitudine pozitiva, o aptitudine pentru gândire strategică și de planificare, precum și capacitatea de a se adapta rapid la idei și situații noi îmi permite să realizeze succese consistente și semnificative în mai multe industrii.

Profilul meu de personalitate spune:

  • Un individ încrezător, condus care reacționează rapid pentru a schimba.
  • O auto-starter, cu un puternic sentiment de urgență, care răspunde pozitiv la provocare și presiune.
  • Un elev rapid, care este o rezolvare a problemelor practice și ingenioase.
  • Un comunicator fluent si articulat, flexibil și receptiv. A, orientată spre poartă făcător auto-dirijată.

Foștii mei manageri spun:

„… Analiza tehnologiei informației va servi drept ghid pentru a face contribuții pozitive … stilul de management a oferit o amprenta la sol pentru membrii mai tineri ai organizației noastre … o impresie foarte pozitivă a contribuțiilor efectuate pentru afacerea noastră și creșterea acesteia.“ Gregory Hines, Presedinte si CEO, Tehnologia Informatiei de date.

„… cea mai importantă sursă de creștere în afacerea noastră tehnologie de date … în măsură să se concentreze echipa și de a gestiona produsul la o introducere de succes … în mare parte datorită propriei sale angajament personal … excelent management de proiect și abilități de management operațional.“ Pauline Hallenback, CTO la Information Systems.

„… punctele tale forte ca un manager sunt numeroase și variate … toate problemele se confruntă în timp util … managementul prin obiective vine ca oa doua natura pentru tine …“ Jackson Brownell, director de operațiuni, Denver Technologies.

Compania ABC este o companie care mi-ar oferi posibilitatea de a pune personalitatea mea, abilități și succese la locul de muncă. La o întâlnire personală, aș dori să discut cu tine cum voi contribui la creșterea continuă a companiei.

Toate cele bune,

Numele dumneavoastră

Corectează Documentele dvs.

recitești cu atenție atât CV-ul si scrisoarea de intentie, înainte de a le trimite.

Cum de a trimite scrisoarea ta

Când trimiteți scrisoarea prin e-mail, scrie scrisoarea în mesaj e-mail și atașați CV-ul la mesaj. În linia de subiect, a pus numele și motivul pentru scris (Nume – Introducere).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *