Locuri de munca de top pentru Majors Biologie Degree

Posted on

 Locuri de munca de top pentru Majors Biologie Degree

scoala medicala nu este singura opțiune pentru absolvenții cu diplomă de licență în biologie – deși s-ar putea avea în continuare să investească în educație suplimentară dincolo de un grad de patru ani pentru a începe.

Un grad de biologie se deschide ușa la mai multe posibilități de carieră. Dacă sunteți un student care iubește știința și este intrigat de studiul de trai lucruri, un grad de biologie ar putea fi alegerea perfecta pentru a te lansa pe drumul in cariera.

Doar întrebați centrul de cariera colegiu sau birou absolventi pentru o listă de absolventi care au fost majors biologie, si vei fi uimit de varietatea de opțiuni urmărite de absolvenți din cadrul acelei discipline.

Vă întrebați ce unele dintre opțiunile de carieră sunt pentru o mare biologie? Citiți această listă de 10 opțiuni comune de carieră pentru specializări biologie – plus, o descriere a competențelor care le veți obține în timpul studiilor.

Tehnician biologică

tehnicieni biologice folosesc abilitățile de laborator și tehnicile pe care majors biologie invata in laboratoarele lor, cercetarea academică și de cercetare în colaborare cu facultatea.

Tehnicienii trebuie să efectueze studii care dau rezultate exacte. Ele documentează rezultatele și de a efectua calcule la fel cum au făcut atunci când compilarea rapoartelor ca o mare biologie.

Mulți absolvenți noi care nu aleg să meargă pe la facultate sau doresc să amâne obținerea unor posturi de absolvent de studiu găsi cu cercetatorii de la scolile medicale, agentii guvernamentale, centre de cercetare non-profit, sau firmele farmaceutice / biotehnologie.

biochimist

Biochimisti joacă un rol-cheie în domeniile de creștere rapidă a biotehnologiei si de cercetare biomedicala. Studiind biologie le echipează cu laboratorul și abilități de cercetare științifică și de cunoștințe pentru a proiecta si executa studii pentru a dezvolta noi produse. (Notă: cele mai multe locuri de muncă în acest domeniu va necesita un grad avansat.)

Cunoașterea anatomie și fiziologie ajută biochimisti pentru a înțelege impactul drogurilor și soluții de biotehnologie asupra organismului uman.

Prezentare și competențe scris cultivate ca un mare ajutor de biologie le să prezinte propuneri și concluziile colegilor și sursele potențiale de finanțare.

Consilier genetic

consilierii genetice evalua machiaj genetice ale clienților și de a comunica cu ei despre riscul de transmitere a unei boli genetice sau de invaliditate urmașilor lor. Ei ar putea lucra, de asemenea, cu adulții care sunt preocupați de șansele care prezintă simptome de tulburări genetice mai tarziu in viata.

Ei trebuie să aibă o aptitudine avansat în biologie pentru a finaliza gradul de master necesară în disciplina.

consilierii genetice trebuie să fie în măsură să-și exprime concepte științifice în limbajul de zi cu zi. Ca un important biologie, acestea trebuie să fie în măsură să se gândească cantitativ pentru a evalua probabilitatea de rezultate diferite în funcție de predispoziția genetică a pacienților.

consilierii genetice trebuie să aibă cunoștințe avansate a metodei științifice pentru a evalua utilitatea unui organism în creștere rapidă de cercetare despre genomului uman.

Specialist în sănătate Comunicații

specialiștii în comunicații de sănătate sunt responsabili pentru educarea comunităților cu privire la problemele de sănătate, în special problemele de sănătate publică, inclusiv bolile transmisibile, de management al sănătății și o viață sănătoasă.

De multe ori angajat de spitale sau alte companii de asistență medicală, specialiștii în comunicații de sănătate pot, de asemenea, să coordoneze campanii de relații publice ale instituției, strategii de marketing și implicarea comunității.

Această carieră necesită scris puternică, și abilități interpersonale ca specialiști în comunicare de sănătate sunt responsabile pentru a discuta subiecte legate de sănătatea umană și a bolii la un public larg.

O mare de biologie oferă o bază solidă și poate oferi un avantaj față de alte persoane care nu au un fundal în domeniul științei greu. Spre deosebire de multe locuri de muncă de pe această listă, specialiștii în comunicații de sănătate pot începe cariera lor, cu un grad doar de licență.

Sănătate Educator

educatori de sanatate invata oamenii despre anumite practici și comportamente care promovează wellness. Ei trebuie să aibă cunoștințe științifice pentru a digera informațiile și interpreta de cercetare cu privire la probleme de sanatate publica. Ei folosesc metoda științifică pentru a evalua nevoile constituenților lor, astfel încât acestea să poată proiecta programe relevante.

educatori de sanatate au nevoie de o înțelegere solidă a biologiei umane precum și abilități de comunicare verbală pentru a transmite informații științifice într-o limbă pe care clienții lor pot înțelege cu ușurință.

educatori de sanatate, cum ar fi majors biologie, scrie despre subiecte științifice, cum ar fi nutriția, sexul în condiții de siguranță, abuz de substanțe, și reducerea stresului. Ei, prin urmare, au nevoie de abilități de comunicare scrise puternice. Angajatorii pot solicita, de asemenea, Certified Educație medicală de specialitate (CHES) credential, în plus față de o diplomă de licență.

Farmaceutice / Medicale Produs Sales Representative

reprezentanții farmaceutice sau de produse medicale de vânzare a vinde consumabile medicale, produse IT, medicamente, și mai mult pentru spitale, clinici, precum si alte practici medicale.

reprezentanții de vânzări farmaceutice trebuie să aibă cunoștințe solide de chimie, anatomie, fiziologie și, astfel încât acestea să poată explica medicilor modul in care un nou medicament va afecta pacientii lor.

Acești lucrători trebuie să aibă cunoștințe tehnologice pentru a explica modul în care funcționează un produs. De asemenea, ei au nevoie de cunoștințe științifice pentru a putea explica modul în care acest produs va beneficia atat medic si pacient.

reprezentanții farmaceutice sau de produse medicale de vânzări au nevoie de comunicare puternice și abilități interpersonale, de asemenea. O diplomă de licență este adesea suficient de educație pentru a începe în această ocupație.

Asistent medic și Nurse Practitioner

asistenti medic si practicieni asistenta medicala sunt în cerere mare în calitate de furnizori de servicii de front-line. Biologie oferă o bază excelentă pentru absolvent de muncă în aceste profesii similare.

asistenti medic si practicieni asistenta medicala trebuie sa aiba o înțelegere corectă a sistemelor umane biologice, anatomie, fiziologie si pentru a diagnostica probleme medicale. De asemenea, ei au nevoie de cunoștințe avansate a metodei științifice, o importantă biologie de a interpreta de cercetare în curs de dezvoltare cu privire la diferite optiuni de tratament si medicamente.

asistenti medic si practicieni asistenta medicala trebuie sa aiba o aptitudine de învățare și amintindu terminologia științifică și medicală. Aceste cariere necesită cel puțin o diplomă de master.

Medical și Sănătate Services Manager

manageri de servicii medicale și de sănătate petrec o mare parte din timpul lor interactiunea cu profesionisti de servicii de sănătate și trebuie să fie echipate pentru a comunica cu ei despre politicile și procedurile științifice.

Acestea trebuie să fie în măsură să interpreteze reglementările științifice legate de serviciile medicale, precum și modificarea programelor în consecință.

manageri de servicii medicale și de sănătate de multe ori angaja, supraveghea și evalua cadrele medicale și cercetători. Ei trebuie să fie capabili să înțeleagă nuanțele prerogativelor și performanța lor, deoarece acestea evaluează candidați și angajați.

Avocat

majors Biologie poate excela în multe domenii ale legii care se bazează pe cunoștințele științifice și raționamentul. De brevete și de proprietate intelectuală avocați trebuie să înțeleagă știința din spatele produselor biotehnologice, droguri, și instrumente medicale pentru a procesa cererile de brevete și să apere clienții împotriva încălcării.

Avocații mediului sprijină și concurs de proiecte de mediu și politici bazate pe o înțelegere a modului în care va avea impact asupra ecosistemului.

avocați malpraxis medical trebuie să aibă cunoștințele științifice necesare pentru a analiza intervențiile medicale și a judeca dacă profesioniștii din domeniul sănătății au acționat în mod etic și corect.

majors de biologie învăța să adune dovezi pentru a testa o ipoteză. Litigii și avocați penale trebuie să facă același lucru, deoarece acestea construiesc un caz pentru un client.

Adăugați la faptul că natura tehnică a dovezilor fizice, cum ar fi mostre de ADN, și este ușor de înțeles de ce om majors biologie decid să meargă la facultatea de drept.

Analist financiar

Analistii financiari evalua actiuni, obligatiuni, fonduri mutuale, precum și alte investiții pentru clienți și întreprinderi. majors biologie pot folosi abilitățile lor avansate matematice pentru a evalua succesul de investiții diferite.

Majoritatea analiștilor se concentreze pe anumite industrii și majors biologie sunt deosebit de bine adaptate pentru a lucra ca analiști în domeniul biotehnologiei, farmaceutice, produse medicale, servicii de sănătate, și companii de mediu.

Analistii financiari, cum ar fi majors biologie, utilizează resurse bazate pe calculator pentru a colecta și analiza datele pentru a trage concluzii. Ei trebuie să aibă abilități de scriere pentru a genera rapoarte centralizatoare concluziile lor. O diplomă de licență este de multe ori suficient pentru a începe într-o cariera ca analist financiar.

Competențe și abilități dobândite cu un Biologie Major

 • majors de biologie învăța să aplice metoda științifică, crea experimente, și de a folosi echipamente științifice. Ei învață tehnici și proceduri de laborator, împreună cu modul de a aduna, organiza, și analiza datelor.
 • majors biologie pot efectua calcule matematice și statistice complexe. Ei înțeleg conceptele științifice și terminologia științifică maestru. De asemenea, ei învață să prezinte concluziile cercetării, atât oral și în scris, folosind diagrame și grafice pentru a ilustra rezultatele.
 • Ca rezultat, majors biologie ascuți abilitățile lor de gândire și de rezolvare a problemelor critice. majors de biologie învăța să fie precise, sistematice și orientate spre detaliu, deoarece acestea să realizeze proiecte de cercetare și de laborator. Abilitățile pe care majors biologie dobândesc pot fi aplicate atât locurile de muncă științifice și non-științifice după absolvire.

Biologie Majors Abilitati Lista

Iată o listă a competențelor pe care angajatorii caută atunci când angajarea majors biologie. Aptitudinile variază în funcție de locuri de muncă, astfel încât revizuirea și aceste liste de competențe pentru o varietate de ocupații diferite.

Evidențiați abilitățile dobândite în timpul studiilor, stagii și locuri de muncă a avut loc în timpul facultății, în scrisorile de intentie, cererile de CV-uri, și locuri de muncă.

Dacă nu sunteți sigur ce cariera vrei, uita-te la această listă și de a evidenția aptitudinile pe care le posedă. Apoi, uita-te înapoi la lista de cariere de biologie, și a vedea care dintre ele necesită aptitudinile pe care le au.

 • Acceptarea critici constructive
 • Precizie
 • analiza datelor
 • Aplicarea coloranți și indicatori pentru celule
 • Atenție la detalii
 • Calcul
 • Colaborarea cu grupuri de laborator și de cercetare
 • Compunerea rapoarte de laborator
 • Înțelegând material complex științific de lectură
 • Efectuarea de cercetare cantitativă
 • Crearea de diagrame și grafice pentru a reprezenta constatări
 • Gândire critică
 • Motiv dedus
 • Proiectarea metodologiei de a testa ipoteze
 • Flexibilitate
 • Colectare de date
 • Incorporarea concepte ale fizicii în cercetare
 • Integrarea principiilor chimiei în cercetare
 • De investigaţie
 • Cunoașterea tehnicilor de laborator
 • Leading discuții de grup
 • Efectuarea aproximări
 • Dexteritate manuala
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Word
 • Multifunctional
 • Luarea de note
 • observațională
 • organizatoric
 • Efectuarea de măsurători cantitative
 • Power Point
 • Precizie
 • prezicerea rezultatelor
 • Pregătirea slide-uri
 • Prezentarea rezultatelor cercetărilor științifice la grupuri
 • prioritizarea
 • rezolvarea problemelor
 • Management de proiect
 • Primirea și oferirea de feedback constructiv
 • elasticitate
 • SAS
 • genomilor Sequence
 • SPSS
 • analize statistice
 • Managementul stresului
 • Taxonomie
 • lucru in echipa
 • prelevarea de teste de
 • De gestionare a timpului
 • Folosind microscoapele electronice
 • Comunicare verbala
 • Lucrând în mod independent
 • Scrierea eseuri
 • Scrierea lucrări de cercetare științifică
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *