Cea mai rapidă creștere locuri de muncă pentru absolvenții de facultate

Posted on

Cea mai rapidă creștere locuri de muncă pentru absolvenții de facultate

Acestea sunt ocupațiile cea mai rapidă creștere, care necesită o diplomă de licență, potrivit Biroului Statele Unite Statistică a Muncii (BLS). BLS prezice că ocuparea forței de muncă în aceste cariere zece vor crește mai repede, între 2014 și 2024, decât toate celelalte ocupații care necesită același nivel de educație.

Nu alege o ocupație pe care se bazează în întregime pe ei perspectivele de locuri de muncă . În timp ce apariția pe această sau o altă listă de cele mai bune cariere poate însemna un viitor promițător, există și alte lucruri de luat în considerare. O cariera trebuie sa fie un meci bun pentru tine. Aflați tot ce se poate despre câmpul de carieră prin explorarea – l bine. Citește o descriere de locuri de muncă și să desfășoare interviuri informaționale cu persoane care lucrează în domeniu. Asigurați – vă că va fi o cariera implinita .

Ar trebui, de asemenea, rețineți că BLS va reevalua previziunile sale orice alt an și perspectivele unei activități profesionale se poate modifica în această perioadă. În plus, creșterea rapidă nu se traduce neapărat în perspective de locuri de muncă bune. Unele câmpuri pur și simplu nu folosesc o mulțime de oameni, chiar dacă au o creștere de la an la an.

Analistii Operations Research

După identificarea problemelor de afaceri sunt cu, operațiunile de cercetare analiștii folosesc metode matematice și analitice avansate pentru a le rezolva. Ele ajuta la prețurile stabilite, producția de program, și să aloce resurse.

Biroul american de Statistică a Muncii prezice ocuparea forței de muncă în acest domeniu va crește cu 30% între 2014 și 2024 , atunci când este de așteptat să angajeze aproape 119.000 de oameni. Operațiunile de cercetare analiștii câștigat un salariu anual mediu de $ 78,630 în 2015.

Personal Advisors financiar

consilieri financiare personale ajuta persoanele cu deciziile de investiții. Ele ajuta clienții lor planifice obiectivele financiare pe termen scurt și pe termen lung.

BLS se așteaptă o creștere de 30% a ocupării forței de muncă între 2014 și 2024. Doar peste 323.000 vor lucra în această ocupație, conform previziunilor. În 2015, consilierii financiare a câștigat un salariu mediu de $ 89,160.

Cartografi și Photogrammetrists

Cartografi colecta date geografice pe care le utilizează pentru a crea hărți. Photogrammetrists folosesc fotografii aeriene și imagini prin satelit pentru a construi modele de suprafața pământului, care vor fi utilizate în cele din urmă în procesul de luare a harta.

O rată ridicată de creștere de 29%, ocuparea forței de muncă între 2014 și 2024-va conduce la un număr relativ mic de locuri de muncă. Până la sfârșitul acestei perioade, acest domeniu va angaja doar mai puțin de 16.000 de oameni. Cartografi și photogrammetrists a câștigat un salariu anual mediu de $ 61,880 în 2015.

Traducători și Interpreți

Traducătorii și interpreții convertim scris și vorbit informații de la o limbă la alta. În plus față de utilizarea cunoștințelor lor de ambele limbi pentru a realiza acest lucru, ei trebuie să folosească ceea ce știu despre culturile asociate și subiectul.

Traducătorii și interpreții se așteaptă să vadă o creștere de 29% a ocupării forței de muncă de la 2014 la 2024. proiecte BLS va ajunge la 78.500. Salariul anual mediu a fost de $ 44,190 în 2015.

Tehnicieni Știință Medicină Legală

Unii tehnicieni de știință medico-legale se aduna si cataloga dovezi fizice de la locul crimei. Alții analizează ca probe în laboratoare. tehnicieni de știință medico-legale sunt, de asemenea, numite anchetatori la locul crimei, criminaliști, sau oameni de știință medico-legale.

Acest domeniu relativ mic este prezis de a angaja doar peste 18.000 de persoane în 2024, cu 27% din 2014. Salariul mediu a fost de $ 56,320 în 2015.

biomedicale Ingineri

Inginerii biomedicale prima analiza și apoi a rezolva probleme care au de a face cu biologia si medicina. Ei proiectarea, dezvoltarea, și să evalueze dispozitive, cum ar fi organe artificiale, proteze, și instrumente. Acestea creează, de asemenea, proceduri, cum ar fi sistemele de informații medicale și de management al sănătății și sisteme de livrare de ingrijire.

BLS prezice ocuparea forței de muncă în acest domeniu va crește cu 23%, 2014-2024 când va ajunge la peste 27.000. În 2015, inginerii biomedicale a câștigat un salariu mediu de $ 86220.

Abuzul de substante si Consilierilor tulburare de comportament

Abuzul de substanțe și consilieri tulburare de comportament trata si persoane de sprijin, care sunt în convalescență după dependențe sau care prezintă comportamente problematice. Ei evaluează pacienții, și apoi să dezvolte și să le ajute să îndeplinească obiectivele de tratament.

BLS prezice o creștere de locuri de muncă de 22% între 2014 și 2024, ceea ce va avea ca rezultat doar peste 116.000 de persoane angajate în domeniu până la sfârșitul acestei perioade. câștigurile salariale anuale mediane au fost $ 39,980 în 2015.

formatori atletice

Formatori Athletic trata oameni de obicei, sportivi care au rănit mușchii sau oasele lor. Acești lucrători de îngrijire a sănătății predau și indivizi cum să evite aceste leziuni. Ei primesc supraveghere de la medici.

Angajarea formatori atletice va crește cu 21% între 2014 și 2024, în conformitate cu previziunile BLS. Acest lucru, cu toate acestea, nu se va ridica la o mulțime de oameni care lucrează în acest domeniu. Prin 2024, se va angaja doar 30800 de oameni. În 2015, câștigurile salariale anuale mediane au fost $ 44670.

Analistii Computer Systems

Organizațiile de calculator sisteme de analiști de ajutor utilizează tehnologia de calculator în mod eficient. Ele pot găsi soluții tehnice care ajuta angajatorii lor atinge obiectivele lor pe termen lung, de testare și probleme DIAGNOSTICARE în sistemele informatice sau un cod de scriere și de a dezvolta software-ul pentru organizațiile lor.

O creștere cu 21% a ocupării forței de muncă 2014-2024 va aduce forța de muncă în acest domeniu până la 686,300. Analiștii sistemelor de calcul a câștigat un salariu anual mediu de $ 85.800 în 2015.

Sanatate Mintala si abuzul de substante Asistenților Sociali

sănătate mintală și abuzul de substanțe lucrători sociali furnizează servicii persoanelor care fac abuz de droguri sau alcool sau au boli psihice. Ele ajuta să găsească resurse în comunitățile lor și spitale.

Ocuparea forței de muncă se va ridica la 140.000, după această experiență de teren de creștere de locuri de muncă de 19%, de la 2014 la 2024. sănătate și abuz de droguri lucrătorilor sociali mintale a câștigat un salariu mediu de $ 42170 anual, în 2015.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *