De bază scrisori de demisie să renunțe la slujba dvs.

Posted on

De bază scrisori de demisie să renunțe la slujba dvs.
Păstrarea este simplu, are sens bun atunci când furnizarea de notificare pe care o părăsesc locul de muncă.

scrisori de demisie nu trebuie să fie complicate sau oferă mai mult în modul de informații despre ce și unde mergi. Nu trebuie neapărat să includă nici o linie mulțumind angajatorului pentru experiența.

Tu, cu toate acestea, trebuie să fie politicos și politicos.

Notă : Nu are nici un sens de ardere un pod, chiar dacă sper să nu vezi pe nimeni la curând să fie fostul angajator din nou.
Nu știi niciodată când ai nevoie de o recomandare, sau care odinioară co-lucrătorilor știu în industria dumneavoastră. Nu există nici un sens , oferindu – le un motiv pentru a vă rău-gura la un potential angajator.

De ce să scrie o scrisoare de demisie

De ce scrie o scrisoare de demisie? O scrisoare oficială de demisie documentează faptul pentru departamentul de resurse umane al companiei dvs. pe care o părăsesc. Acesta prevede, de asemenea, angajatorul cu data plecării (preaviz de două săptămâni este standard) și alte informații care ar putea avea nevoie pentru a finaliza incetarea de muncă cu compania.

În cele din urmă, este un semn de profesionalism și vă permite să părăsească poziția curentă știind că ai trecut toate „T“ și punctată toate „Eu sunt.“

Păstrați scrisoarea dumneavoastră scurt și simplu

O scrisoare de demisie vă permite să taie prin orice confuzie care ar putea rezulta în timpul unei conversații față în față cu managerul sau supraveghetorul dumneavoastră. Scrisoarea ta nu trebuie să fie de lungă durată. A se vedea mai jos pentru o scrisoare de demisie probă care este scurtă și de a-punct, și să revizuiască aceste sfaturi pentru modul de a scrie o scrisoare de demisie. Principalele elemente pentru a include în scrisoarea sunt:

  • Faptul că te părăsesc compania
  • Ultima ta data de muncă

De asemenea, este oportună și politicos să includă o vă mulțumesc pentru timpul acordat la companie și o ofertă de a asista în timpul tranziției pe măsură ce ieșire dacă va fi disponibilă.

Este posibil ca scrisoarea va fi inclusă în fișierul angajat cu compania, și consultați dacă solicitați o referință în viitor.

Sfat : Chiar dacă sunt dezamăgite cu locul de muncă, rezista tentației de a comenta negativ asupra colegilor angajați, managerul sau al companiei.
Nu este nevoie pentru a da angajatorului mai multe informații decât au nevoie să știe, care este simplul fapt că demisionezi și când pleacă.

Demisia simplă Exemplu Scrisoare

Utilizați această probă scrisoare de demisie atunci când doriți să-l păstrați de bază și pur și simplu doriți să-i spuneți angajatorului dumneavoastră că pleacă, dar, nu doresc să-i mulțumesc angajatorul sau să furnizați detalii cu privire la motivul pentru care demisionezi:

Scrisoare simplă de demisie (nr Thank You)

Numele dvs.
Adresa dvs. de
dvs. Cod postal Oras, Stat
Numărul dvs. de telefon
E – mail

Data

Nume
Titlu
Companie Nume
Adresă
Oraș, Stat Cod poștal

Dragi Mr./Ms. Numele de familie:

Vă rog să acceptați această scrisoare ca notificare că eu părăsesc poziția mea cu ABCD la 15 septembrie.

Dacă eu pot fi de ajutor în timpul acestei tranziții, vă rugăm să-mi spuneți.

Cu sinceritate,

Semnătura dvs.  (scrisoare suport de hârtie)

Numele dvs. tastate

Demisia Scrisoare simplă Exemplu Cu Multumesc

Pe de altă parte, poate că vrei să spui mulțumesc – fie pentru că tu spui cu adevărat, sau pentru că ați fost crescuți pentru a avea bune maniere.

Dacă nu într-adevăr pleacă sub un nor, este o strategie inteligentă de a spune „mulțumesc“ pentru oportunitățile de muncă pe care au fost date în timpul poziția mandatului dumneavoastră, deoarece acest lucru ajută pentru a se asigura că rămâne pe un picior bun cu angajatorul pe care îl părăsesc . În această situație, utilizați această probă scrisoare de demisie:

Numele dvs.
Adresa dvs. de
orașul, statul, Cod postal
Numărul dvs. de telefon
E – mail

Data

Nume
Titlu
Organizație
Adresă
Oraș, Stat, Cod poștal

Dragi Mr./Ms. Numele de familie:

Am acceptat recent o poziție la alta companie, și așa mai scriu astăzi pentru a oferi notificarea mea oficială că voi pleca slujba mea. Ultima mea zi va fi 15 ianuarie.

M-am bucurat de timpul meu cu XYZ Corp, și vă mulțumesc pentru ajutor și îndrumare dumneavoastră în ultimii cinci ani. Te rog lasă-mă să știu dacă pot fi de ajutor în timpul acestei tranziții.

Cu sinceritate,

Semnătura dvs.  (scrisoare suport de hârtie)

Numele dvs. tastate

Demisia Scrisoare de propoziții Cu notificare formală

Utilizați această scrisoare de demisie eșantion de a informa în mod oficial angajatorul dumneavoastră că trimiteți demisia. Această scrisoare este scurtă și la obiect.

Numele dvs.
Adresa dvs. de
dvs. Cod postal Oras, Stat
Numărul dvs. de telefon
E – mail

Data

Nume Titlu Organizație Adresă Oraș, Stat Cod poștal

Dragi Mr./Ms. Numele de familie:

Vă rog să acceptați această scrisoare ca o notificare formală pe care eu părăsesc poziția mea cu compania XYZ pe 15 septembrie.

Vă mulțumesc pentru oportunitățile pe care mi-ați furnizat în timpul meu cu compania. Sunt mai mult decât recunoscător că am avut ocazia de a lucra cu echipa de aici. Dacă eu pot fi de orice tip de asistență în timpul acestei tranziții, vă rugăm să-mi spuneți.

Cu sinceritate,

Semnătura dvs.  (scrisoare suport de hârtie)

Numele dvs. tastate

E-mail Demisia Exemplu Mesaj

Utilizați acest exemplu scurt mesaj de e-mail ca un punct de plecare pentru scrierea propriul mesaj.

Subiect:  Numele tau – demisie

Dragi Mr./Ms. Numele de familie:

Acest lucru este de a vă anunța în mod oficial că am încheiat angajarea mea cu compania ABC, în vigoare la 30 iunie 20XX.

Apreciez profesională, formare, sociale și oportunități de dezvoltare personală am avut în timp ce cu compania; vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-au oferit în timpul mandatului meu aici.

Toate cele bune,

Numele tau tastate
Adresa de domiciliu
Numărul de telefon
Adresa de e – mail personal

Trimiterea unui mesaj e-mail de demisie

Dacă le trimiteți scrisoarea dumneavoastră, iată cum pentru a trimite mesajul de e-mail de demisie, inclusiv atunci când să-l trimită, ce să includă și cum să-l formatați.

Important : În linia de subiect, utilizați o expresie similară – Acest lucru va asigura că demisia dumneavoastră primește o atenție imediată și revizuirea „Aviz de demisie [Nume].“.

Asigurați-vă că pentru a include informațiile de contact în semnătura dumneavoastră. În acest fel, compania poate obține cu ușurință în contact cu tine în cazul în care aveți întrebări după ce ați plecat.

Când să oferiți managerului Scrisoarea

Puteți imprima scrisoarea pentru a da managerului în timpul unei conversații despre demisia ta. Sau, puteți trimite un email la managerul dvs., fie înainte sau după chat. Dacă nu sunteți sigur când ziua finală de muncă va fi, așteptați până după întâlnirea dumneavoastră și urmați cu un mesaj de e-mail; se obișnuiește să ofere un angajator cu întârziere de cel puțin două săptămâni înainte de plecare final.

Sfaturi pentru renunțarea la dreptul de drum

Când vine vorba de renunti la slujba ta, există un mod corect și un mod greșit de a merge despre el. Pentru a vă asigura că lăsați pe cele mai bune condiții, procedați în felul următor:

Dă  preaviz de două săptămâni ori de câte ori este posibil .  Puteți da mai mult timp , dacă doriți, dar nu ești obligat să faci asta. Este considerat formă proastă pentru a da mai puțin preaviz, cu toate acestea. Oferindu această notificare, vă permite angajatorul momentul în care au nevoie pentru a găsi și, eventual, tren dispozitivul de schimb. Ei vor vă mulțumesc pentru asta.

Scrie o scrisoare de demisie care să  conțină toate informațiile pertinente – de exemplu, faptul că te părăsesc, iar când ultima zi va fi.

Curățați calculatorul  (înainte de mână în notificarea dvs.). Acum nu este momentul pentru a afla că societatea consideră stocarea teza de pe hard disk o încălcare a politicii lor de utilizare a calculatorului. Toate documentele cu caracter personal trebuie să fie șterse. Asigurați – vă că, cu toate acestea, pentru a lăsa o listă de coduri și parole de acces în cazul în care dispozitivul de schimb poate găsi aceste.

Rezumă proiectele actuale  nu vor putea finaliza înainte de data de plecare. În acest fel, atât echipa ta curentă (dacă există) și succesorul dumneavoastră va fi capabil de a alege cu ușurință în cazul în care ați rămas. S-ar putea redacta o listă generală a responsabilitățile zilnice de lucru pentru înlocuirea dvs. de a utiliza ca ghid.

Nu rău-gura seful tau , co-lucrătorilor, sau societatea, și nu face comparații între ele și noul angajator s -ar putea alătura. Fii pozitiv, profesional, și politicos.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *