Motive pentru care nu esti auditive Înapoi Despre locuri de muncă

Posted on

Motive pentru care nu esti auditive Înapoi Despre locuri de muncă

Există mai multe motive diferite de ce nu pot auzi înapoi de la angajatori, după ce aplicați pentru un loc de muncă. De asemenea, este posibil să nu auzi de la un manager de angajare, după ce ați petrecut timp interviu pentru o nouă poziție, care poate fi chiar mai rău. Neștiind unde stai poate fi dificil și stresant.

Acesta poate fi o provocare pentru a ști dacă ar trebui să păstreze pentru a aplica mai multe locuri de muncă sau așteptați până când veți obține un răspuns definitiv cu privire la poziția în cauză. Când ești în acea zonă în care nu au o idee despre ceea ce se întâmplă cu o poziție de potențial, poate fi cel mai bine pentru a menține căutarea de locuri de muncă în mișcare înainte până când aveți o ofertă fermă de locuri de muncă. Lucrurile se pot schimba rapid, și până când aveți un acord formal pentru a începe să lucreze, nu este o afacere făcut.

De ce nu companiile iau timp pentru a notifica solicitanții în cazul în care acestea stau în procesul de interviu? Și ce se poate face atunci când se întâmplă cu tine? Examinați câteva dintre motivele pentru care nu o auzi înapoi de la locuri de muncă, și ceea ce se poate face pentru a obține o actualizare a stării aplicației.

De ce nu face angajatorii Să Solicitanții Know

În timp ce e politicos (și dreapta) , lucru de făcut, companiile nu sunt obligate să notifice solicitanții care depun o cerere de angajare sau un CV pentru o poziție deschisă. 1

Unii angajatori fac un punct de notificare tuturor celor care se aplică. Alții nu. Companiile mari pot avea software-ul care automatizează procesul și trimite o confirmare recunoaște că cererea a fost primită. Aceste sisteme pot oferi, de asemenea, actualizări de stare pe unde stai în procesul de aplicare.

Notă: companiile mai mici nu pot avea resursele necesare pentru a urmări cu fiecare candidat, mai ales atunci când există o piscină mare de candidați pentru un loc de muncă. În acest caz, doar persoanele care compania vrea sa interviu va fi probabil notificat.

Motive Solicitanții care nu primesc niciun răspuns

Pot exista și alți factori care au un impact procesul de angajare. Este de multe ori nu la fel de raționalizate cum s-ar putea crede, și poate lua timp pentru a cererilor de revizuire, decide cine la interviu, și care să angajeze candidatul.

După trimiterea unei cereri de angajare sau CV

În plus față de societatea nu are o procedură în loc de a notifica solicitanții, aici sunt unele din alte motive pentru care cererea dvs. nu poate fi primit un răspuns:

  • Îți lipsește acreditările necesare.  Dacă nu aveți atributele managerul de angajare caută, probabil că nu va fi luate în considerare pentru locuri de muncă.
  • CV – ul dvs. nu se potrivește cu cerințele de locuri de muncă. Ai putea avea calificarea, dar angajatorul nu poate fi în măsură să – i spun că ești un meci. Este important să vă asigurați arată CV – ul de ce esti un candidat puternic pentru acea poziție specifică.
  • CV – ul tau este o mizerie.  Dacă nu trimiteți un CV bine formatat, fără greșeli de tipar sau erori gramaticale, ai putea să te bat din dispută.
  • Tu nu a depus documentele necesare.  În cazul în care o companie cere o scrisoare de intentie, scris mostre, referințe, sau orice alt material pentru a sprijini cererea dumneavoastră, trebuie să o prezinte atunci când se aplică.
  • Compania a angajat pe altcineva.  Ar putea fi ceva la fel de simplu ca poziția să fi fost umplut, dar compania nu scoate încă de locuri de muncă listare.
  • Planurile de angajare ale companiei s- au schimbat.  Societatea poate fi decis să nu se umple poziția sau poate fi modificat cerințele postului pentru funcția. Problemele legate de buget poate fi blocat procesul de angajare. Managementul poate fi schimbat, provocând o înghețare temporară de angajare. Un candidat intern ar fi putut fi angajat sau promovate.
  • Procesul de angajare poate fi mai mult decât s-ar putea aștepta.  Compania ar putea fi de așteptare pentru a colecta un lot de CV – uri înainte de a începe procesul de interviu.

După un interviu de angajare

Unele dintre motivele pentru care nu au fost selectate pentru interviu cu o companie poate, de asemenea, explica de ce nu a primit comunicarea follow-up după un interviu de angajare. Ar putea fi un alt candidat, care este o potrivire mai bună pentru rolul sau societatea poate fi decis să pună o reținere pe poziția de umplere.

Un alt motiv pentru care este posibil să nu auzi despre un loc de muncă după interviu ar putea fi faptul că managerul de angajare nu poate fi considerat să fie un bun potrivit pentru cultura companiei după ce a vorbit cu tine direct. Ar putea fi, de asemenea, că un alt candidat poate să fi fost menționate de către un angajat curent și a câștigat un avantaj în procesul de selecție. Să sperăm că, referințele tale au avut lucruri bune de spus despre tine. Dar dacă nu, este posibil să nu mai fie în considerare.

Există , de asemenea , sunt factori care pot fi considerate „întrerupătoare de afacere“ Alea pe care garanția nu va primi o ofertă de muncă. Rapoarte de anchetă Un JazzHR ce angajarea de profesioniști spune va lua un solicitant din considerație pentru locul de muncă. Primele două deal-întrerupătoarele au fost o cravată: 90% dintre respondenți au declarat că nu ar angaja pe cineva care a mintit pe CV – ul lor sau folosit telefonul mobil în timpul interviului. Acestea au fost urmate de a nu fi autorizate să lucreze în angajatorii anteriori-gura proaste (81%) , SUA (86%) și. Fiind perceput ca un cost poate arogant o oferta de locuri de muncă prea, ca 76% din angajatori au declarat că nu ar angaja pe cineva care le consideră arogant. 2

Social media este un alt motiv pentru care este posibil să nu auzi înapoi de la un potential angajator. Un sondaj CareerBuilder rapoarte că 57% dintre respondenți au găsit conținut online , care ar face ca acestea să nu angajeze un candidat. 3

Atunci când o ofertă de muncă este întârziată

Dacă nu auziți înapoi imediat, nu presupun că nu primești o ofertă. Puteți obține încă un răspuns, dar ar putea fi amânată. De exemplu, angajatorul ar fi putut face o ofertă de la un alt candidat și așteaptă să audă înapoi. Compania ar putea fi de lucru detaliile pentru Onboarding persoana pe care angaja, sau ar putea exista probleme logistice sau bugetare, care încetinesc lucrurile în jos.

Ce să faci când nu primesc niciun răspuns

Ce trebuie să faci dacă nu primesc un răspuns de la un angajator? Prima opțiune este de a face nimic, să fie pacient, și să aștepte. Dacă trimiteți mai multe cereri de angajare și de a participa la o mulțime de interviuri, care ar putea fi cea mai ușoară cale de a lua. Acest lucru poate fi deosebit de înțelept dacă nu ești 100% sigur că acest lucru este cel mai bun loc de muncă următoare pentru tine.

Cealaltă opțiune și nu este întotdeauna ușor este de a urmări cu angajatorul pentru a vedea unde stai. Procesul va fi diferit în funcție de faptul dacă urmăriți pe o aplicație sau un interviu.

Cum să urmărească o aplicație

Este cel mai bine să aștepte cel puțin o săptămână sau două înainte de a urmări statutul unei cereri de angajare, deoarece poate lua compania puțin atât de mult pentru cererile de revizuire și de a începe programarea interviurilor la.

Sfat: Multe locuri de muncă anunțuri nu listă o persoană de contact, astfel încât aceasta poate fi o provocare pentru a găsi pe cineva pentru a întreba despre cererea dumneavoastră. LinkedIn ar putea fi o resursă excelentă pentru a găsi pe cineva în echipa de angajare a companiei.

Iată câteva modalități de a găsi managerul de angajare și sfaturi pentru a urmări cu ei.

Cum să urmărească un interviu de angajare

Este întotdeauna o idee bună pentru a lua timp pentru a scrie o notă de mulțumire după un interviu de angajare. Fie prin e-mail sau de mână, este una dintre cele mai bune căi de urmat în sus. Compania nu poate fi luarea unei decizii imediate de angajare, așa că nu intrați în panică dacă nu auziți înapoi imediat. O altă opțiune este de a apela managerul de angajare și le mulțumesc. Acest lucru poate fi o modalitate buna de a obține o simt pentru dacă sunteți încă în dispută pentru locul de muncă.

Do not Stop căutarea de locuri de muncă

Indiferent dacă alegeți să așteptați răspunsul unui angajator sau pentru a încerca să determine un răspuns le este important să păstrați conectarea departe la căutarea de locuri de muncă. Nu vrei să pierdeți timp așteptând să audă înapoi de la un angajator care nu este interesat de tine angajarea. În schimb, ține de vânătoare de locuri de muncă, până când descoperi oportunitatea potrivită.

Linia de fund

Acesta nu poate fi despre tine Există mai multe motive pentru angajatori nu urmează cu solicitanții, iar motivul pentru care nu auzi înapoi poate avea nimic de a face cu calificare pentru locul de muncă.

Follow up Daca ai putea alege Poate fi în valoare de a lua timp pentru a urmări stadiul candidaturii dumneavoastră dacă puteți lua legătura cu un factor de decizie la companie.

Nu decupați tău loc de muncă de căutare scurt nu te opri căutarea de locuri de muncă în timp ce așteaptă să aud înapoi de la un angajator. Continuă să mergi până când aveți o ofertă fermă că sunteți confortabil de acceptare.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *