Care sunt argumentele pro și contra de freelancing?

Posted on

Care sunt argumentele pro și contra de freelancing?

Dacă ați luat decizia pe care doriți să lucreze de la domiciliu, întrebarea următoare pentru mulți este:  ar trebui să lucrez pentru mine sau găsi o poziție de muncă telecommuting?

Sincer, circumstanțele fac foarte des această decizie pentru noi. Cu toate acestea, dacă ești suficient de norocos pentru a fi cântărire meritele independente (sau freelancing) împotriva ocupării forței de muncă tradiționale, ia în considerare aceste argumente pro și contra de auto-ocuparea forței de muncă.

Pro-uri

Mai multă libertate în programare și Efectuarea de lucru

Libertatea de a alege programul este unul dintre avantajele cele mai atractive de freelancing. Deoarece IRS definește un contractant independent, ca cineva care o companie nu directă „mijloacele și metodele“ prin care lucrează, ei au in mod natural mai multă libertate în programul lor. contractori independenți sunt adesea de lucru pe bază de proiect și a plătit la finalizarea lucrărilor.

Mai ușor de a găsi de lucru

Atunci când companiile angaja persoane fizice, acestea nu fac la fel de mult de un angajament în care acestea sunt atunci când sunt angajarea unui angajat, și astfel încât acestea pot fi dispuși să angajeze pe cineva pentru un loc de muncă o singură dată, cu un CV mai puțin impresionant. Deci, freelancing poate fi o modalitate de a sparge într-o nouă linie de muncă. Dar lucrarea va trebui să dovedească abilitățile dumneavoastră, dacă doriți să obțineți mai mult.

Work-at-home poziții mai probabil

In timp ce contractori independenți pot lucra într-un birou, deoarece acestea nu sunt la fel de strâns ca și supravegheate de angajați acestea sunt mai susceptibile de a fi pe bază de la domiciliu. Acest lucru poate fi un beneficiu pentru o companie de a angaja contractori, deoarece nu are nevoie să ofere spațiu de birou pentru ei.

Cheltuieli de afaceri deductibila

Auto-angajat poate scrie pe un număr de diferite cheltuieli de afaceri cu privire la impozitele pe venit lor. Printre deduceri fiscale de auto-ocuparea forței de muncă muncă-at-home contractori bucura este deducerea de birou acasă.

Nu Impozite Scos de plăți

Controalele pe care contractori independenți primesc de la clienți sunt de obicei mai mari decât ar ca angajați, deoarece nu se percep taxe scoase. Asta nu înseamnă că nu datorează impozite, dar obține mai mulți bani în avans.

Compensarea poate fi mai mare

Deoarece angajarea unui antreprenor poate fi mai ieftin pentru o companie, acesta poate fi în măsură să ofere o rată mai mare de compensare. Cu toate acestea, acest lucru nu este nicidecum cazul întotdeauna.

Contra

Ultimul Pro pe lista anterioară pare a fi contrară primului con de pe această listă. Amintiți-vă că companiile sunt mereu uita la linia lor de fund și astfel de compensare poate varia salbatic în funcție de abilitățile dorite și pe piață pentru aceste competențe.

Nu este necesar pentru a primi salariul minim

Pentru ca un contractant independent este de multe ori face pe bază de proiect, nu există nici o garanție ce tariful orar ar putea fi sau dacă este mai mare decât salariul minim.

taxe mai mari

Angajatorii plătească jumătate din costul de Social Security si Medicare taxele unui angajat. Contractorii plăti toate aceste taxe prin taxa auto-ocuparea forței de muncă.

Plăți fiscale

Angajatorii colectează venituri și salarii impozitele prin deduceri de salarizare și le trimite guvernului. Contractantul independent trebuie să își asume trimiterea în aceste plăți, și pot fi necesare plăți fiscale estimate trimestriale.

Costul Rularea unei afaceri

În timp ce e frumos că costurile de funcționare unei afaceri sunt deductibile fiscal, este chiar mai plăcut atunci când altcineva plătește pentru conexiunea la Internet, rechizite de birou, precum și alte afaceri. De obicei angajatorii plătesc pentru aceste tipuri de costuri.

Nu Beneficii

Beneficii cum ar fi asigurările de sănătate, concediu, planuri de pensii, etc sunt oferite numai angajaților,

Mai puține locuri de muncă de securitate

Companiile angaja contractori independenți, de multe ori, deoarece acestea au proiecte pe termen scurt sau un flux de lucru neregulat. Placarea poate veni în sărbătoare sau foamete stints.

Plățile vin de multe ori în mod neregulat

La fel cum lucrarea poate fi neregulată, astfel încât poate plățile. Se poate face dificilă a bugetului personal.

Facturare și Colecția este responsabilitatea contractantului

Spre deosebire de un salariu, care vine în grafic cu nici o acțiune de angajat, un contractant trebuie să trimită, de obicei, o factură care trebuie plătită. Și dacă factura nu este plătită la timp, este contractantul care trebuie să urmeze pentru a asigura plata. Și, în câteva cazuri, clienții nu pot plăti deloc, ceea ce înseamnă că cade pe contractantului de a lua măsuri legale sau să accepte să fie tras țeapă.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *