Cum să includeți informații de contact pe CV-ul tau

Posted on

 Cum să includeți informații de contact pe CV-ul tau


Când scrii un CV, este important să se includă toate informațiile de contact din partea de sus a CV-ului. Aceasta permite angajatorilor să vadă modul în care pot ajunge la tine cu ușurință.

Fără informații detaliate de contact, sau cu informații de contact incorecte, angajatorii nu vor putea intra în contact cu tine cu ușurință. Vrei să faci cât mai simplu posibil pentru un angajator sau angajarea de manager pentru a lua legătura cu tine.

Citiți mai jos pentru sfaturi despre ce să includă în secțiunea de contact și în cazul în care pentru a pune secțiunea de contact și a se vedea o secțiune de contact probă pentru un CV.

Ce să includă în Informații de contact Secțiunea dvs.

  • Ce să includă: Includeți numele complet, adresă, oraș, stat, și codul poștal. De asemenea, includeți numărul de telefon și adresa de e – mail. Dacă aveți o pagină LinkedIn sau site – ul personal, includ aceste adrese URL în secțiunea de contact, de asemenea.
  • Nume: Dacă te duci cu o altă persoană decât numele tău dat nume, puteți utiliza acest lucru în CV – ul tau. Cu toate acestea, indiferent de numele pe care o alegeți, să fie în concordanță. Ar trebui să fie numele pe toate documentele de aplicare de locuri de muncă, inclusiv scrisori de intentie, carti de vizita, site – uri web profesionale, etc. S-ar putea folosi , de asemenea , numele complet, dar pune o porecla pe care preferi să mergi prin paranteze. De exemplu, numele pe CV – ul s – ar putea citi: James (Jim) Santinello.
  • Adresă poștală: Utilizați o adresă poștală permanentă pe CV – ul tau. Daca esti student, s-ar putea include atât adresa permanenta si adresa ta de școală. Asigurați – vă că pentru a include detalii importante la adresa dvs., cum ar fi un număr de apartament. Dacă sunteți preocupat de confidențialitate, ia în considerare listarea doar oraș și de stat. De exemplu, adresa dvs. ar putea citi: Tampa, Florida. Există și alte situații în care ați putea dori să ia în considerare nu afișează adresa de domiciliu fizică.
  • Adresa de e – mail: Utilizați o adresă de e – mail personal , nu adresa de e-mail de lucru. Nu doriți să se amestecă dvs. de email – uri actuale de locuri de muncă cu e – mailuri de căutare de locuri de muncă. Dacă nu aveți un cont de e – mail personal, creați – vă un cont de e – mail gratuit de utilizat pentru căutarea de locuri de muncă. Cu toate acestea, de asemenea , asigurați – vă că adresa personală este profesionist. Utilizați prenumele și numele în adresa. Evitați adrese de e – mail neprofesional, cum ar fi PartyTime@email.com. Verificați contul de e – mail frecvent, astfel încât să puteți răspunde la întrebările angajatorului cu promptitudine.
  • Număr de telefon: Este foarte important să avem mesaj vocal pe telefonul dvs. , astfel încât managerii pot lăsa un mesaj atunci când nu sunt disponibile. Nu doriți să pierdeți nici un apel importante. Asigurați – vă că mesajul vocal sunete profesionale; De asemenea , asigurați – vă că include numele, astfel încât angajatorul știe care le – au numit persoana potrivita.

Cum se formatează Informații de contact Secțiunea dvs.

Plasați informațiile de contact din partea de sus a CV-ului; ar trebui să fie primul lucru pe care angajatorul vede. Numele tău ar trebui să fie foarte sus și ar trebui să iasă în evidență. S-ar putea face un nume un pic mai mare în font decât restul CV-ul, sau bold numele dvs., sau ambele.

Puteți centra informațiile de contact pe pagina, sau să le facă la stânga justificată.

Lăsați un spațiu sau o linie orizontală între sfârșitul informațiilor de contact și secțiunea următoare a CV-ului.

CV Contact Secțiunea Exemplu

Prenume Nume
Adresa ta de
orasul tau, Statul Cod poștal
Numărul dvs. de telefon
Adresa de e – mail pe
LinkedIn sau URL – ul site – ul personal  (dacă aveți unul)

Editare și Corectează

Asigurați-vă că pentru a corecta informațiile de contact, împreună cu restul informațiilor pe CV-ul. O greșeală de scriere în numărul de telefon sau adresa de e-mail este mai frecventă decât s-ar putea crede. Ar putea împiedica să obțineți contactat pentru un interviu de angajare.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *