Musiklærer – løn, krævede færdigheder og mere

Posted on

Musiklærer - løn, krævede færdigheder og mere

Musiklærernes specifikke opgaver kan variere afhængigt af, om de arbejder på en skole, en instrumentbutik eller privat. De lærer muligvis studerende at synge, spille musikinstrumenter, forstå musikteori eller en kombination af disse job. Deres karrierevej afhænger af den slags musikundervisning, der interesserer dem mest.

Musiklærers pligter og ansvar

Musiklærere kan have en række forskellige opgaver, afhængigt af hvad de underviser og hvor. Skolemusiklærere udfører normalt følgende opgaver:

 • Lær kor, band, orkester eller en kombination af alle.
 • Arbejd med studerende på skuespil, koncerter og andre begivenheder, der inkluderer musik.
 • Tildel praksis og andet musikrelateret hjemmearbejde og test studerende på deres viden.
 • Hold karakterer, mød med forældrene og del statusrapporter.
 • Udfør andre funktioner på samme måde som lærere, såsom skole- og frokostlokaleovervågning.

Som skolebaseret musiklærer bevæger de sig blandt klasseværelser, der leverer musikundervisning. Den nøjagtige læseplan, de dækker, er dikteret af skoledistriktet og de lønklasser, de underviser i. Normalt er der en stor vægt på vokalinstruktion og musikteori.

Nogle skoler har valgfrie musikklasser, der er mere avancerede, såsom undervisningsinstrumenter og arbejder mere med musikteori. Musiklærere kan også være ansvarlige for at udvikle skolemusikale produktioner eller coache et skoleband.

Nogle musik- og instrumentbutikker har interne musiklærere. Denne opsætning kan arbejde på et par forskellige måder:

 • Uafhængige musiklærere kan leje plads i butikken, ligesom en uafhængig frisør lejer salonrum og sætte deres egne priser.
 • Arbejdere i butikken kan undervise i musikken på siden i butikken og dele indkomst med virksomheden.
 • Virksomheden kan have dedikerede musiklærere på personalet.

Disse musiklærere kan håndtere vokalinstruktion, instrumentinstruktion eller begge dele. Lektioner kan være private eller gruppe.

Bemærk: Uafhængige musiklærere kan arbejde på bestemte steder, f.eks. At leje plads, hvor de underviser. De kan undervise i deres egne hjem eller rejse til deres studerendes hjem.

Med hensyn til emnet er det at arbejde som en privat musikundervisning det samme som at arbejde i en skole eller virksomhed; musiklærere kan undervise uanset aspekt af musik, de er mest dygtige til og føle sig godt tilpas med. Disse musiklærere er selvstændige. De kan undervise på fuld tid, eller de kan undervise i musik som et andet job.

Musiklærers løn

Musiklærere, der arbejder i en skoleindstilling, har en fast løn. Andre typer musiklærere betales typisk pr. Lektion. Gebyrer fastsættes ud fra den igangværende sats i området, så de kan prissætte sig konkurrencedygtigt for at tiltrække studerende. De kan muligvis starte deres priser i den nedre ende af spektret for at opbygge en klientliste. De kan ændre deres satser med jævne mellemrum efter behov.

For private musiklærere forventes betaling normalt på det tidspunkt, lektionen er givet eller endda før, afhængig af aftalen mellem læreren og klienten. Privat musiklærere tjener normalt følgende, hvis de arbejder på fuld tid:

 • Median årlig løn : $ 106.933 ($ 51.41 / hour)
 • Årlig løn for top 10% : $ 130.998 ($ 62.98 / hour)
 • Årlig løn i bunden af ​​10% : $ 78.000 ($ 37,50 / time)

Kilde : PayScale.com , 2019

Skole- eller virksomhedsansatte musiklærere tjener følgende:

 • Median årlig løn : $ 41.234 ($ 19.82 / hour)
 • Årlig løn for top 10% : $ 67.965 ($ 32.68 / hour)
 • Nederste 10% årlig løn : $ 27.639 ($ 13.29 / hour)

Kilde : PayScale.com , 2019

Vigtigt: Musiklærere, der arbejder i skoler, har kontrakter med deres arbejdsgivere. Hvis du lejer plads i en musikbutik for at give lektioner, har du noget skriftligt, der indeholder detaljerede oplysninger om arrangementet, som f.eks. Hvis du arbejder privat, er der normalt ikke en kontrakt mellem lærere og studerende, men det er en god ide at give kvitteringer for betaling og have en skriftlig erklæring om politikker vedrørende spørgsmål såsom aflysning.

Musiklæreruddannelse, træning og certificering

De kvalifikationer, der kræves for at blive musiklærer, afhænger af den karrierevej, du vælger. For at arbejde i en skole skal en musiklærer udføre følgende:

 • Uddannelse : En bachelorgrad i musikuddannelse eller et beslægtet felt fra et akkrediteret universitet eller universitet er nødvendigt. Kursusarbejde kan omfatte grundlæggende undervisningskurser om klasseledelsestyring og barndomsudvikling samt musikspecifikke klasser.
 • Uddannelse : Aspirerende musiklærere er forpligtet til at gennemføre observations- og studerendes undervisningstider i et skolemiljø og bør kontakte lokale skoler for uddannelses- og praktikmuligheder.
 • Certificering : De fleste skoler kræver, at musiklærere skal certificeres. Undersøg certificeringskravene og programmerne i din tilstand. Du skal også bestå en statseksamen for at undervise på et eller flere skoletrin, afhængigt af dine mål.

Bemærk: Hvis du er selvstændig eller ønsker at arbejde for en virksomhed, f.eks. En musikbutik, er certificering muligvis ikke nødvendig. Du bliver dog nødt til at bevise din viden og dine færdigheder over for klienter og arbejdsgivere, hvis du ønsker at få succes på dette område.

Musiklærerværdigheder & -kompetencer

Dette job kræver generelt følgende færdigheder:

 • Organisatoriske færdigheder : Evnen til at vedligeholde og holde styr på studerendes poster, klientregninger og private aftaler samt undervise i forskellige harmonier, sange og programmer til en hel skole.
 • Interpersonelle færdigheder : Evnen til at forholde sig godt til klienter, studerende, forældre og medarbejdere, når de giver gruppe- eller individuelle lektioner, afholder forælder-lærerkonferencer eller skoleøvelser.
 • Musikalsk færdighed : Evnen til at dele musik og musikalsk viden til en bestemt aldersgruppe, hvad enten det er i skole eller privat.
 • Tålmodighed og indsigt : Evnen til at lære forskellige typer elever at fremme deres viden og færdigheder.
 • Lederfærdigheder : Evnen til at vinde og holde opmærksomheden hos studerende i et band, orkester eller klasseværelse.

Job Outlook

Ifølge det amerikanske kontor for arbejdsstatistik forventes undervisningspladser at vokse ca. 8% i løbet af tiåret, der slutter i 2026, omtrent lige så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv. Stigende tilmelding af studerende skulle øge efterspørgslen efter skolelærere, men beskæftigelsesvæksten varierer fra region til region. En musiklærer kan gå videre til undervisning i musikuddannelse på universitetsniveau eller vende tilbage til skolen for at tage lederskabsklasser for at blive skoleleder, hvis der ønskes en fremgang.

Arbejdsmiljø

Afhængig af om en musiklærer arbejder på en skole eller virksomhed, eller privat bestemmer, hvor de arbejder. Skolemusiklærere arbejder i klasseværelser, auditorier eller endda coaching udendørs og førende bandmedlemmer ved arrangementer som fodboldkamp. Musiklærere ansat af virksomheder kan arbejde på forretningsstedet, såsom en musikbutik, der giver instruktioner til klienter i et udpeget rum. De, der leverer privat instruktion, kan leje plads, bruge deres hjem eller besøge klienter i deres hjem.

Arbejdsskema

Arbejdstiden varierer afhængigt af ansættelsestypen. Musiklærere, der arbejder på skoler, underviser i skoletiden, men fungerer ikke, når skolerne er lukket, såsom i weekender, ferier og sommermåneder. Dog kan lærere vælge at arbejde sommerskoletid eller tutorstuderende privat i løbet af denne periode. De, der arbejder privat eller for en virksomhed, kan arbejde deltid eller fuld tid, eller måske endda have dette som et andet job.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *