Egy pillantás Egészségügyi támogatás Careers

Posted on

Egy pillantás Egészségügyi támogatás Careers

Anélkül, hogy a nők és a férfiak, akik az egészségügyben dolgozni támogatás, az egészségügyi ágazat nem lenne képes működni. Persze van szükség az orvosok, fogorvosok, fizikai és foglalkozási terapeuták és más egészségügyi szakemberek, de anélkül, hogy azokat, akik a közigazgatási és klinikai támogatás nem lenne képes megtenni munkájukat. Íme néhány egészségügyi támogatást pályára.

Fogászati ​​asszisztens

Fogászati ​​asszisztensek biztosítanak különböző betegellátás és végre irodai feladatok és laboratóriumi feladatokat. Bár egyesek kapnak képzést fogászati ​​segítő programok közösségi főiskolák és a kereskedelem és a műszaki iskolák, a legtöbb, akik szeretnének belépni a területen kap on-the-job képzés. Egyes államok engedély fogászati ​​asszisztens. 2009-ben fogászati ​​asszisztens szerzett átlagos éves fizetése $ 33230 és a medián órabér a $ 15.98.

Egészségügyi Services Manager

Az egészségügyi szolgáltatások vezetők tervezése, irányítása, koordinálása és felügyelete a szállítási egészségügyi létesítmények, beleértve a kórházak és ápolási otthonok. Ahhoz, hogy ezen a területen dolgozunk az egyik kell keresni a mester fokozatot Health Services Administration, hosszú távú ellátás ügyintézés, egészségügyi tudományok, a közegészségügy, a közigazgatás és az üzleti adminisztráció. Minden állam az USA igényel ápolási eszköz rendszergazdák, hogy átmenjen egy engedélyezési vizsga. Az egészségügyi szolgáltatások vezetők szerzett átlagos éves fizetése $ 81.850, 2009-ben.

Otthoni egészségügyi segéd

Otthoni egészségügyi segédeszközökkel alapvető ellátást a fogyatékos emberek, a krónikus betegségek, kognitív károsodások vagy akik korral kapcsolatos problémákat. Otthon ápolók kapnak on-the-job képzés regisztrált ápolók, engedéllyel gyakorlati ápolónők vagy tapasztalt megsegít. Úgy igazolni kell az ügynökség, amelyekben dolgoznak kap visszatérítést Medicare vagy Medicaid. Otthon ápolók szerzett átlagos éves fizetése $ 20480 és a medián órabér a $ 9.85 2009.

Orvosi asszisztens

Orvosi asszisztensek adminisztratív és klinikai feladatokat a hivatalok orvosok vagy más egészségügyi szakemberek. Bár az orvosi asszisztensek kell csak érettségije és on-the-job képzés, néhány teljes, egy-két éves formális képzés. Orvosi asszisztensek szerzett átlagos éves fizetése $ 28650 és a medián órabér a $ 13.77 2009.

orvosi titkár

Orvosi titkárok végre irodai feladatokat az orvoslásban. Ahhoz, hogy a munka, mint egy orvosi titkár egyik kell a középiskolát és az alapvető irodai ismeretek. Formális képzést tanulni orvosi terminológia is szükség van. Orvosi titkárok szerzett átlagos éves fizetése $ 30190 és a medián órabér a $ 14.51 2009.

orvosi Transcriptionist

Orvosi transcriptionists lefordítani orvosok és más egészségügyi szakemberek diktálta felvételeket írásos jelentéseket, levelezést és egyéb dokumentumokat. Bár ezek nem szükséges, hogy a felsőfokú képzés az orvosi átírás, sok munkáltató szívesebben felvenni azokat, akik nem. Orvosi transcriptionists szerzett átlagos éves fizetése $ 32.600 és a medián órabér a $ 15.68 2009.

Fogalkozásterapeuta asszisztens és Aide

Üzem asszisztensek segítségével ügyfelei rendelkezésére és gyakorlatok meghatározott kezelési tervet kidolgozni foglalkozási terapeuta. Occupational therapy segédtiszt előkészíti használt anyagok és berendezések a kezelés során. Is ellátnak irodai feladatokat. Üzem asszisztensek van szükség, hogy a társult diploma vagy tanúsítvány egy akkreditált közösségi főiskolai vagy műszaki iskolában, míg a foglalkozási terápia segédtiszt során általában a legtöbb képzést a munkát.

A több mint 40 állam foglalkozásterapeuta asszisztenseket kell engedélyeznie, nyilvántartásba vett vagy hitelesített. Foglalkozási terápia segédeszközökkel nem ezt a követelményt. Üzem asszisztensek szerzett átlagos éves fizetése $ 50250 és a medián órabér a $ 24.16 2009, míg a foglalkozási terápia segédeszközökkel keresett $ 25.730 évente $ 12.37 óránként.

Fizikai terapeuta asszisztens és Aide

Gyógytornász asszisztensek végezze el a különböző feladatokat alatt gyógytornászok irányban. Fizikoterápiás segédtiszt segíteni abban, hogy a terápiás ülések termelékenyebb feladatokat végző tartása kezelés szobák, tiszta és rendezett. Gyógytornászok vagy fizikai terapeuta asszisztensek felügyeli fizikoterápia megsegít. Ahhoz, hogy a munka, mint egy fizikoterápiás asszisztens sok államban meg kell keresni a társult fokozatot kitöltésével akkreditált gyógytornászát asszisztens programot. Fizikoterápiás segédtiszt általában elegendő egy középiskolát és az on-the-job képzés. Gyógytornász asszisztensek szerzett átlagos éves fizetése $ 48290 és a medián órabér a $ 22.22 2009 Fizikoterápiás segédeszközökkel szerzett átlagos éves fizetése $ 23890 és a medián órabér a $ 11.49.

állatorvosi asszisztens

Állatorvosi asszisztensek érdekel a laboratóriumi állatok, állati kórházak és klinikák. Csak on-the-job képzés szükséges, erre a feladatra. Állatorvosi asszisztensek szerzett átlagos éves fizetése $ 21,700, a medián órabér a $ 10.43 2009.

Összehasonlítva Egészségügyi támogatás Careers
 minimum EducationEngedélymedián fizetés
Fogászati ​​asszisztensOn-the-Job TrainingEngedély vagy nyilvántartásba vétel req. egyes államok$ 33.230 / év .; $ 15.98 / óra.
Egészségügyi Services ManagerMesterképzésiLicenc req. a munka egy idõsek otthonában$ 81.850 / év.
Otthoni egészségügyi segédOn-the-Job TrainingLicenc req. ha ügynökség alkalmazottja fogadó Medicare vagy Medicaid megtérítése$ 20.480 / év .; $ 9.85 / óra.
Orvosi asszisztensOn-the-job képzésEgyik sem$ 28.650 / év .; $ 13.77 / óra.
orvosi titkárOn-the-job képzés és tanfolyam orvosi terminológiaEgyik sem$ 30.190 / év .; $ 14.51
orvosi TranscriptionistPost-secondary képzés az orvosi átírás nem szükséges, de előnyös képviselői.Egyik sem$ 32.600 / év .; $ 15.68 / óra.
Fogalkozásterapeuta AssistantAssociate vagy igazolásLicenc, tanúsítvány vagy nyilvántartási req. a legtöbb országban$ 50.250 / év .; $ 24.16 / óra.
Foglalkozásterápia AideOn-the-Job TrainingEgyik sem$ 25.730 / hr .; $ 12.37 / óra.
Fizikoterapeuta AssistantMunkatársEngedély vagy nyilvántartásba vétel req. a legtöbb országban$ 48.290
Fizikoterápiás AideMunkatársEngedély vagy nyilvántartásba vétel req. a legtöbb országban$ 23.890 / év .; $ 11.49 / óra.
állatorvosi asszisztensOn-the-Job TrainingEgyik sem$ 21.700 / év .; $ 10.43 / óra.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *