Hogyan írjunk munkaköri leírások Önéletrajz

Posted on

 Hogyan írjunk munkaköri leírások Önéletrajz


Ha belegondolsz, a munkaköri leírásokat, akkor valószínűleg úgy gondolja álláshirdetések küldte munkaadók. De a legfontosabb munkaköri leírások lehetnek azok az Ön által létrehozott, amikor leírja elmúlt pozíciókat önéletrajzát.

A munkaköri leírások mutatják a leendő munkáltatók, amit elértünk a helyzetben, amit tartott. Ők is egy szinopszist a tapasztalat és készségek.

Jól megírt leírások minden munkát már birtokában segíteni fog az önéletrajz észre, és a kiválasztott interjúk. Mi a legjobb módja, hogy írjon figyelemfelkeltő munkaköri leírások?

Mielőtt elkezd hozzá munkaköri leírások az önéletrajz, akkor szeretnénk, hogy egy listát a teljesítmények minden a munkahelyeket. Ez elkészíti Önnek írásban önéletrajzát.

Fókuszban a képességek és eredmények

Miután beírtuk a munkaköri leírás, meg a módját, hogy a magyarázatot tömörebb. Törekedjünk, hogy hozzon létre hatékony hatástanulmányok. Kiemelés képességek és eredmények, amely csak kellő részletességgel, hogy támogassa a helyszínen. Próbáld szerkeszteni ki névmások és cikkek. Kezdje kifejezések vagy mondatok igékkel. Válasszon erős szavak folytatási akció szavak, mint „kezdeményezett” és a „felügyelt” erőteljes és azt mutatják, hogy már éreztette hatását a csapat.

Ha lesz benyújtása folytatódik azoknak a szervezeteknek, átvizsgálja őket kereshető számítógépes adatbázisok, a lehető legtöbb ipari és munkakör-specifikus „kulcsszavak”, mint lehetséges. Ha keres adatbázisok potenciális jelöltek, a munkaadók keresik folytatódik a legnagyobb számú „találatok” a kulcsszavakat.

Kulcsszavak leggyakrabban főnév, például „ügyfélszolgálat” vagy „számítógépes ismeretek.” Ahhoz, hogy a kulcsszavak a leghatékonyabban, egyedi, használjon minél több, és megszórjuk őket az egész önéletrajzát.

Szelektív kell arról, hogy mit bele

Önéletrajzát nem a teljes munka története, és akkor nem kell, hogy tartalmazza minden vámot minden egyes szerepet. Határozza meg a legfontosabb információkat szándékozik magát a potenciális munkaadó összesen: Lesz ez az információ segít meggyőzni a munkaadó, hogy te egy értékes jelölt interjút?

Nem kell, hogy tartalmazza minden felelősséget valaha. Csoport a hasonló feladatokat. Például ahelyett, hogy felsorolja „Válaszolt telefonok” és a „Válaszolt ügyfél e-mail” a két golyó pontot, akkor össze, és azt mondják, „Megoldott ügyfél kérdéseket telefonon, e-mail és a chat beszélgetéseket.”

Rangsorolása Job Description információ

Következő, gondoljon előnyben az Ön által megadott adatokat az egyes leírást. Jelen részleteket, amelyek a legnagyobb érdeklődés a potenciális munkaadók először. Vegyük például a jelölt keres munkát a belsőépítészetben.

A folytatás utalhatnak kiskereskedelmi tapasztalat, amelyben 75 százaléka a jelölt időt töltött az értékesítési emeleti, 25 százaléka töltötte tervezése ablak és a padló jelenik meg. Prioritás által meghatározott fontos, hogy a munkáltató, diktálja, hogy a design ablak és padló kijelzők elé kell értékesítés.

MINTA

Értékesítési munkatárs

Sales Associate , Retail USA, New York, NY október 20XX – Present

  • Úgy tervezték, az összes nagy ablakokat színű, mint az elsődleges hangsúly.
  • Alkotó megnyerő point-of-vásárlási kijelzők lassan mozgó kis tárgyak; nőtt az értékesítés ezen tételek 30 százalékkal.
  • Szervezett padló kijelzők maximalizálása tér és hívják fel a figyelmet legfrissebb árut.
  • Felhasznált erős interperszonális és kommunikációs készségek, hogy szolgálja az ügyfelek; megkapta a hónap dolgozója odaítélési kétszer.

A lényeg: Emeld ki a leginkább megfelelő képesítéssel a munka felsorolásával őket először a munkaköri leírást.

Mennyiségileg a teljesítményekre

Mennyiségileg annyi információt, amennyit csak lehet (a számok, a dollár, százalékok mind hozzájárul ahhoz, hogy az Ön esetében). A golyó pont, amely így szól: „Nőtt a forgalom 35 százaléka évről-évre” több lenyűgöző, és informatív-, mint az egyik, hogy olvassa egyszerűen „Jobb a forgalmat.”

Szinte minden olyan leírást, bármilyen munkát, lehet fokozni a számok használatát. A pincérnő is elindul a leírás „vette vevői megrendelések és szállított élelmiszer.” De számszerűsített leírása azt mondja: „kiszolgált ügyfelek egy előkelő 100 férőhelyes étterem,” jóval többet nyújt betekintést.

MINTA

Pincérnő

Pincérnő, Maxill étterme, New York, NY
január 20XX – Present

  • Feltéve, étkezési szolgáltatás mecénások egy előkelő 100 férőhelyes finom ételeket létrehozását.
  • Az étkezés, kitisztult asztalok, nyomon öt asztal, és amennyiben rendkívüli ügyfélszolgálati akár 30 ügyfeleknek.
  • Képzett új waitstaff POS rendszer, vendéglátás, és az étterem és eljárásaival.

A lényeg: A munkáltatók, mint a számok. Sokkal könnyebb nézni jelek és szimbólumok, mint azt olvasni a szavakat.

Hangsúlyozzák teljesítményét átadni feladatai

Fontos, hogy az alkalmazottak tudják, hogy rendelkezik a szükséges tapasztalattal, hogy ezt a munkát kívánt pozícióban. Mégis, sok jelölt lesz ennek megfelelő tapasztalattal. Ahhoz, hogy kitűnjön, hangsúlyozzák, hogy a hozzáadott értéket. Fókuszban a teljesítmények, hanem felelősség.

Mint láttuk, a számok lehet a barátja, amikor kiemelve a teljesítmények az önéletrajzát. Valamint, a kontextusra. Például, lehet, hogy azt mondják: „bevétel növekedése 5 százalékkal, több év elteltével a csökkenő eladások.” Vagy inkább azt mondja: „Fogadott hívások és kezelni az ügyfél aggodalmak”, akkor azt mondja: „Nyitott vevői aggályok megválaszolása körülbelül 10 hívások óránként. Lett go-to személy a csapat foglalkozik a legkeményebb telefonhívásokat és a legnagyobb kihívást panasz.”

Bár fontos, hogy leírásokat rövid, hozzátéve részletek és kontextus segíthet mutat a munkáltatók, hogy miért lenne egy jó meccs a pozícióra.

MINTA

Vevőszolgálat

Ügyfélszolgálat munkatárs, ABD Company, március 20XX – August 20XX

  • Megoldott ügyfél aggodalmak hatékonyan és eredményesen, üzenetrögzítő mintegy 300 hívás hetente.
  • Megvalósult 100 százaléka felhívás teljesítmény célokat pontosság, sebesség, térfogat, kérdések megoldását, és a vevői elégedettség.
  • Jelölték munkavállaló-of-the-havi négyszer kiváló hozzáállás és példaértékű ügyfélszolgálati képességek.

A lényeg: A munkaadók szeretnék tudni, mit elérni. Legyen könnyű számukra, hogy mit tettél segítségével számokat és százalékokat.

Make Your Jobs Sound Better

Vannak egyszerű módja a jazz fel önéletrajzát a munkaköri leírásokat, hogy a munkahelyek hang szuper hatásos. Néhány egyszerű csíp itt-ott lehet, hogy az önéletrajz sokkal jobb.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *