A legjobb munkák Felsőoktatási Administration

Posted on

A legjobb munkák Felsőoktatási Administration

Van úgy dolgozik egy egyetemi campus? Állás felsőoktatási adminisztráció sokat nyújthat, és sok különböző típusú pozíciók állnak rendelkezésre. A legtöbb egyetemen kínálnak egy festői park-szerű hangulat, vonzó építészeti és rengeteg zöld terület. Egyetemeken is a kulturális és rekreációs központok színház és a művészetek, valamint fitness központok és sportos csapatok.

Sok főiskolák hez campus-alapú gyermekgondozási lehetőségek támogatása a családos munkavállalók. Főiskolák általában nagyvonalú juttatási csomagok többek között az egészségügyi, nyugdíjbiztosítás, tandíjat mentességet vagy támogatást, a liberális szabadság és beteg időt és rokkantsági biztosítást.

Felsőoktatási Adminisztráció Fizetés tartományok

Ha azt szeretnénk, hogy a munka felsőoktatási adminisztráció, belépő szintű fizetések jellemzően körül kezdődik $ 50,000, míg a C-szintű adminisztrátorok is, hogy akár 200.000 $ és még néhány helyet

oktatási követelmények

Belépő szintű munkahelyek felsőoktatási adminisztráció jellemzően egy diplomát, míg a vezető pozíciókat gyakran igényelnek a diplomáját, vagy PhD

Employment Outlook

A Bureau of Labor Statistics számol , hogy a foglalkoztatás a felsőfokú oktatási adminisztrátorok az előrejelzések 10% 2016-2026, gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást.

Állás Felsőoktatási Administration

Íme néhány karrier kategóriák kínálnak lehetőséget, hogy egy termékeny pályafutása a felsőoktatásban, egy áttekintést a munkahelyek és az átlagkereset egyes részlegek.

1. Tudományos tanácsadás
tanulmányi tanácsadás személyzet azt tanácsolja a diákok a kurzus kiválasztása, egyetemi szakok, stratégiák megoldására tudományos problémák, jegyzetelés, teszt figyelembe, és a kapcsolatok szakán.

Osztály feladatai:

 • Kezelése és segítik a tervezés, végrehajtás, értékelés, és javítása az osztály programok és szolgáltatások.
 • Koordinátor csoport tanácsadás ülés folytatására diákok és új diák irányvonalakat.
 • Elemzése visszatartás információ és programok kidolgozását, hogy fokozza megtartása.
 • Tanácsot sportolók tudományos haladás követelményei és segíti a nemzetközi hallgatók.

Állás:  tudományos tanácsadó, egyetemi edző, hallgatói támogatás koordinátor, rendező asszisztens, egyetemi, igazgató, diák siker edző, és a pre-törvény tanácsadója.

Fizetés: A fizetés a tanulmányi tanácsadás irodai mozgott $ 45.702 egy tudományos tanácsadója a $ 96.679 egy vezető tanulmányi tanácsadás tisztviselő szerint az 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetés felmérést a főiskolai és egyetemi Professional Association for Human Resources (CUPA- HR) és jelentett HigherEdJobs.

2. Felvételi / Beiratkozási Management
A felvételi részleg összehangolja a felvételi a hallgatók a főiskolán.

Osztály feladatai:

 • Magatartási túrák, szervezni és a személyzet felvételi eseményeket.
 • Interjú jelöltek, olvasni és értékelni alkalmazások és statisztikát.
 • Fejleszteni felvételi stratégiák földet a megfelelő diákok, a vonat, és felügyeli a személyzet, és fejleszteni a digitális és papír elősegítő anyagokat az intézmény.

Állás:  Állás címek terjedhet felvételi tanácsadó / képviselő és asszisztens igazgatója, a belépő szintű, társítani, igazgató, és alelnöke több seni

Fizetés:  Átlagos fizetés felvételi mozgott $ 40.334 felvételi tanácsadók $ 209.415 a vezető felvételi tisztek szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

3. Fejlesztés / Advancement
A fejlesztési hivatal összehangolja a adománygyűjtő erőfeszítéseket a főiskolán.

Osztály feladatai:

 • Ápolása kapcsolatot a diákokkal, szülőkkel, szponzorokat és egyéb emberbarátok. Értékeljük az érdekeit adománygyűjtő célok és információ közlésére vonatkozó egyetemi programok és kezdeményezések.
 • Összegyűjti és elemzi a karrier és pénzügyi információkat a potenciális donorok előtérbe segítségnyújtási erőfeszítéseit.
 • Takarmány történeteket alumni a kommunikációs munkatársak bele a teljesítmények főiskolai kiadványok.
 • Fejleszteni adománygyűjtés stratégiákat, valamint bemeneti felső szakhatóságot donor prioritások intézményi célokat.

Állás:  igazgató haladás, a vezetés ajándékát, igazgatóra éves adó, kampány vezetője, társigazgatója haladás, donor kapcsolatok koordinátora igazgatója haladás szolgáltatások kilátásba kutató, a tervezett adó tiszt, és fejlesztési asszisztens.

Fizetés:  A fizetés a haladás mozgott $ 51.672 egy sport információs tiszt, $ 55.692 egy szerkesztő és $ 124.799 a vezető marketing ügyintéző szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

4. Üzleti és pénzügyi szolgáltatások
Irodák belül az üzleti és pénzügyi szolgáltatások felügyeli az üzleti funkciók az egyetemen, beállított szabályok tekintetében a pénzügyi tranzakciók, fenntartani a pénzügyi nyilvántartást, és biztosítsa, hogy a pénzügyi szabályozás.

Osztály feladatai:

 • Határozza előnyös szállítók az áruk és szolgáltatások és a szerződéseket.
 • Készüljön ellenőrzések és reagálni megállapításokat.
 • , Jelentéseket és rendszereket tartanak fenn, hogy a szervezeti egységek az egyetemen is állapotának nyomon követéséhez pénzügyi forrásokat.
 • Tervezése és végrehajtása a folyamat osztályok megfogalmazni költségvetési kérelmeket.
 • Gazdálkodni, és a beruházás adományok és egyéb bevételi forrásokat.

Állás:  Pénztáros, könyvelő, kontroller, számviteli szakember, beszerzési igazgató, igazgatóhelyettes, társigazgatója, költségvetési elemzője, a kötelezettségek szakember, pénztáros, bérszámfejtés asszisztens, számviteli asszisztens, és a követelésállomány felügyelő.

Fizetés:  A fizetés az üzleti és pénzügyi osztály mozgott $ 51.108 egy könyvelő, hogy $ 70.003 egy beszerzési vezető a $ 193.860 a gazdasági vezérigazgató szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

5. Karrier Services

A karrier iroda főiskolákon felügyeli a szakmai előmenetel a diákok és öregdiákok.

Osztály feladatai:

 • Fejleszteni gyakorlat, toborzás, és a munkalehetőségek diákok számára. Szervezze karrier információs táblák és programok a diákok oktatása a lehetőségeket. Recruit öregdiákok és a szülők, hogy részt vegyenek a hálózati események és a végzett hallgatók karrier átmenet.
 • Fejlődni és workshopokat önéletrajz fejlesztés, interjúk, a hálózatépítés és álláskeresési stratégiák.
 • Értékeljük érdekeit, készségek és értékek és határozza meg a releváns karrier lehetőségeket.
 • Magatartási modell interjúk, felülvizsgálat folytatódik, és kísérőlevél, és az edző és a végzett hallgatók mintegy álláskeresési technikák.

Állás:  karrier tanácsadó, rendezőasszisztens, társigazgatója, toborzáskoordinátor, öregdiákok tanácsadó, igazgatóhelyettese munkáltató kapcsolatok, és a rendező a szakmai fejlődés érdekében.

Fizetés:  A fizetés az egyetemi karrierjét szolgáltatások mozgott $ 48.358 a karrier tanácsadó, hogy $ 100.497 a vezető szakmai előmenetel tisztek szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

6. College Marketing / Kommunikáció
A részlegek főiskola kommunikáció létre és koordinálja üzenetküldés a főiskolai és az elért eredményeket, hogy a média, öregdiákok, szülők, kormányzati szervek, alapítványok, valamint a nagyközönség számára.

Osztály feladatai:

 • Fejleszteni tartalom a főiskola honlapján, magazin, katalógus, és egyéb kiadványok.
 • Koordinátor nyilvánosság eseményeit, elhelyezést történeteket média.
 • Készítsen témák publikációk és írók, valamint interjú és profil gomb campus közreműködők és az öregdiákok.
 • Dolgozzanak ki stratégiákat a támogatása a főiskolán.

Állás:  igazgató kommunikáció, média kapcsolatok igazgatója, szerkesztő, író, webmester marketing igazgatója, vezetője a PR, tervező, menedzser kiadványok és társigazgatója a digitális kommunikáció.

Fizetés:  A fizetés az egyetemen marketing / kommunikációs mozgott $ 47.728 belépő szintű ajándék tisztek $ 180,000 számára vezető haladás tisztek szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

7. Számítástechnikai és Informatikai

Irodák belül a számítógép és az informatikai osztály felügyeli a megvásárlása és karbantartása számítógépes berendezések / szoftver és szolgáltatás a digitális igényeit az egyetemi közösségnek.

Osztály feladatai:

 • Kommunikálni campus felhasználók tekintetében igényüket technológiai és formatervezési rendszerek segítségével részlegek hatékonyabban működnek.
 • Fejleszteni képzések és workshopok tanítani alkalmazottak használni az asztali és a vállalati számítástechnikai erőforrásokat.
 • Problémák megoldására a meglévő szoftver és hardver.
 • Értékelje új tendenciák a számítástechnika, és javaslatot tesz a jövőbeni erőforrás konfigurációk campus vezetők.

Állás:  programozó elemző, adatbázis-kezelő, a hálózati biztonsági elemzője, rendszergazda, hálózati építész, webfejlesztő, alkalmazások fejlesztője, és service desk asszisztens.

Fizetés:  A fizetés a számítógépes és informatikai mozgott $ 60.947 egy programozó elemzője a $ 75.840 az adatbázis-adminisztrátor $ 252.794 a vezető IT tiszt szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

8. Pénzügyi támogatás
A pénzügyi támogatás iroda munkatársai azt tanácsolja a diákok kapcsolatos finanszírozási lehetőségeit az oktatás.

Osztály feladatai:

 • Kezelése és kiutalják a pénzügyi támogatási eszközök értékelése alapján a jogosultsági pályázók.
 • Létrehoz statisztikai jelentéseket a hallgatói támogatást.
 • Együttműködés a felvételi a közölt tájékoztató ülés a leendő hallgatók.
 • Politikák kialakítására és kezelésének eljárásait a támogatási kérelmek.
 • Felügyeli és koordinálja odaítélési feldolgozó és csomagoló minden formáját hallgatói támogatás, beleértve a támogatásokat, hiteleket, ösztöndíjak és egyéb díjakat.
 • Jelentések a megfelelést az állami és szövetségi hivatalok felügyeletéért elosztása hallgatói támogatást.

Állás:  Pénzügyi támogatás tanácsadó, rendezőasszisztens, társigazgatója, a rendező, a pénzügyi támogatás tisztviselő, a pénzügyi támogatás tanácsadó, és pénzügyi segítséget asszisztens.

Fizetés:  A fizetés a pénzügyi támogatás iroda mozgott $ 42.840 irányuló pénzügyi támogatási tanácsadó $ 120.825 egy vezető pénzügyi támogatás tiszt szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

9. Az emberi erőforrások

Az emberi erőforrás (HR) office főiskolán felügyeli munkaerő-felvétel során olyan képzési programok kidolgozása, juttatások adminisztrációjában, HR információs rendszerek, kompenzációs politikák, alkalmazott / munkaügyi kapcsolatok, és a sokszínűség / befogadás megfelelést.

Osztály feladatai:

 • Állítsa foglalkoztatáspolitika és hozzon létre egy munkavállalói kézikönyv.
 • Értékeljük a munkavállalók igényeit és programok kidolgozását, hogy foglalkozzon a fejlesztési és az intézményi prioritások.
 • Készítsen stratégiák vonzza jelöltek és képernyős alkalmazások.
 • Kutatási lehetőségek optimális erőforrás munkavállalói juttatásokat.
 • Közvetíteni közötti konfliktusok alkalmazottak és programok kidolgozását, hogy fokozza a munkavállalói morál.

Állás:  HR asszisztens, toborzás asszisztens, ellátások asszisztens, ellátások vezetője, toborzó, társigazgatója az emberi erőforrások, alelnöke az emberi erőforrások igazgatója, sokszínűség és befogadás, képzési és fejlesztési vezetője, és az emberi erőforrás információs rendszerek elemzője.

Fizetés:  A fizetés az egyetemen az emberi erőforrások mozgott $ 44.183 egy HR koordinátor $ 200.592 a vezető emberi erőforrás tisztek szerint a 2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés.

10. hivatalvezető

Az anyakönyvi hivatal áttekinti és elemzi a regisztrációs folyamatot.

Osztály feladatai:

 • Fejleszteni menetrendjei tudományos kínálatát együttműködve egyetemi szervezeti egységek.
 • Értékelésére, módosítására rendszerek fenntartásához tanulmányi nyilvántartások és biztosítja az adatok biztonságát a tanulókról.
 • Dokumentációt és tanácsot diákok kapcsolatos formális felzárkózása érettségi követelmények.
 • Ellenőrizze, hogy a hallgató teljesítette a követelményeket érettségi.
 • Frissítse egyetemi tanácsadók a tananyag változik.
 • Létrehozása és terjesztése jelentések döntéshozók tekintetében beiratkozás.

Állás:  hivatalvezető asszisztens, asszisztens anyakönyvvezető, társult anyakönyvvezető, regisztráció asszisztens, anyakönyvvezető, transzfer hitelt értékelő, és nyilvántartások technikus.

Fizetés:  A fizetés a Hivatalban mozgott $ 49.347 egy hivatalvezető, $ 61.688 egy társult regisztrátoránál $ 123.960 a vezető regisztrátor és feljegyzések tisztek szerint a  2017-18 szakemberek Felsőoktatási fizetési felmérés .

Tippek Leszállás a Job in Higher Education

A legtöbb munkahelyet a felsőoktatásban megkövetelik, hogy legalább egy diplomát. Ez azt jelenti, hogy a potenciális jelöltek már van kapcsolata az egyetemen, hogy már járt úgy, hogy kihasználják pozícionálja magát elején. Ha úgy karrier lehetőségek, mint egy diplomás, számos módja van, akkor érintse meg a főiskolai kapcsolatokat.

Kezdés miközben te egy diák.  Egyetemisták követhetik gyakorlat, asszisztensi, diákmunka, és az önkéntes szerepek az egyetemen, míg elkészült a mértéke, hogy ápolják a háttérben a területen.

Felállított tájékoztató ülésein. Mivel a diákok és öregdiákok értékes érdekeltek, egyetemi szakemberek jellemzően a szerepét tanácsadó és mentor a diákok és diplomások, akik érdekeltek a felsőoktatásban dolgozó. Megközelítés szakemberek osztályok Önt érdeklő és udvariasan kérni tájékoztató konzultációs hogy megtudja, mi kell ahhoz, hogy a munka terén. Kérjen javaslatokat, hogy mit lehet csinálni, mint egy diák, vagy végzős szerezni némi tapasztalatot belül részleg.

Használja ugyanazt a stratégiát más főiskolákon.  Ha keres munkahelyet, használja ugyanazt a tájékoztató interjú technika más intézmények szerezni közönséget szakemberek osztályok az érdeklődés. Ezek a foglalkozások segít bemutatni az interperszonális és kommunikációs készségek, amelyek annyira kritikus a felsőoktatásban.

Csatlakozás a LinkedIn.  A legtöbb szakember a felsőoktatásban tagjai LinkedIn. Fejleszteni kell a teljes LinkedIn profilja és el kell jutnia öregdiákok és a tagok szakmai csoportokat az információs és javaslatokat.

Álláskeresés az interneten.  A legjobb munka oldalak megtalálása nyílások a felsőoktatásban HigherEdJobs, a  Chronicle of Higher Education , LinkedIn, és valóban. Az első két hely lehetővé teszi a keresést kategóriák adminisztratív pozíciókban. Használjon kulcsszavakat, mint a „felvételi” vagy „fejlődés” keresésekor listák a LinkedIn vagy Valóban.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *