Mit kell Kérdezze aláírása előtt egy Modeling Agency

Posted on

Mit kell Kérdezze aláírása előtt egy Modeling Agency

Mivel a modellt, akkor meg kell interjút a modell ügynökség, mint azok interjúkkal Ön mint leendő modell szerint. Amikor először találkozik egy modell ügynökség, akkor kérni mindenféle kérdést, hogy miért akarsz lenni egy modell, az a fajta modellezés akarsz, és miért választotta a hivatal. Ezek az alapvető kérdések segítenek a hivatal megismerni, és a személyiség, így el tudja dönteni, ha jól illeszkedik az üzleti.

Azonban, ahogy azok méretezése téged egy helyet a saját cég, akkor meg kell értékeli a hivatal, hogy ha lesz a legjobb illeszkedést az Ön számára.

Kérdések Kérdezz Modeling Agency

Ami fontos, mint a kérdező kérdéseket Ön és válaszok, az is fontos megjegyezni, hogy te interjú a hivatal is. Aláírása előtt egy modell ügynökség, meg kell mutatni nekik, hogy profi, elkötelezett és izgatott a modell karrierje ezzel annyit kutatást csak lehetséges (tölteni néhány minőségi időt Googling őket, vagy hívja a közelben) és kérve őket a megfelelő kérdéseket.

Hagyja, hogy a hivatal vezet az interjú, de ne félj megmondani, hogy mi jár a fejedben, amikor eljön az ideje. És ne feledd, nincs szégyen kérve a szer megismételni valamit, vagy megmagyarázni tovább. Összefogás egy ügynökség egy nagy dolog, és meg kell, hogy 100% -ban biztos, amit feliratkozik.

Légy kész arra, hogy némi aktív hallgatás, ahogy ezeket a kérdéseket. Lehet, hogy szeretné, hogy egy jegyzettömb és toll praktikus lejegyez a válaszokat.

Van, hogy vegyenek részt a Modelliskola?

Nincs semmi baj lesz modellezésére iskolai csak nem kell modellezés osztályok, hogy modell lesz. Egyik legjobb modell ügynökségek New York, Párizs, Milánó vagy Tokyo megkövetelik, hogy a modell megy modellezés iskola előtt alá kell írni.

Ha egy ügynökség megköveteli regisztrál az osztályokat, mielőtt képviselni fog, érdemes máshol.

A Boutique ügynökség vagy egy nagyobb ügynökség?

Leszállás egy szerződést egy nagy hivatal kell az elsődleges, hanem a méret a hivatal ugyanolyan fontos, mint a jó hírnevét. Nagy ügynökségek számos modell a saját naptárban lehet egy végtelen folyam a kliensek kopogtat a küszöbön, de ez azt is jelenti, van még versenyben a modellek között. Mint egy új modellt, különösen, akkor előfordulhat, hogy nem kap a személyes figyelmet kell tovább a karrierjét.

Tehát, ha csak most kezdődik el, előfordulhat, hogy egy kisebb, butik stílusú intézet inkább a stílus.

Kik azok az Ügynökség ügyfelek?

Hallunk az ügynökség felső ügyfelek kapsz betekintést a minőségi iroda, valamint a piactípusok tárgyalják. Egyes ügynökségek inkább a csillogás típusú modellezés, míg mások lefoglalja több munkahelyet kereskedelmi vagy szerkesztői modellek. Nincs értelme aláírásával nagy divat intézet, ha elsősorban olyan kereskedelmi modellt.

Milyen típusú munkák Do You könyvet a modell?

Ez hasznos tudni, hogy a bontást a fajta modellezés munkahelyet a hivatal. Mennyibe kerül a kifutópálya és mennyi munka van szerkesztői? Érdemes megkérdezni a százalékos kereskedelmi munka, nyomtatott médiában, és a promóciós.

Válaszuk segít meghatározni, ha a karriered céljait egyezik azzal, amit a hivatal által kínált lehetőségeket.

Mik az Európai Bizottság az árakat?

Meg kell érteni a szerződés használnak. Az Egyesült Államokban, a jogos ügynökségek pénzüket le jutalékot. Az ár változó, de általában ügynökségek levonjuk a 10% -ról 20% -ra, amit keresnek. Más szóval, csak fizetnek, ha fizetnek. A hivatal is díjat az ügyfél akár további 20% -ot a szolgáltatás díját.

Tartsuk szem előtt, hogy a modellek tekinthetők önálló vállalkozók vállalkozók helyett a munkavállalók a hivatal. Ez azt jelenti, hogy ez teljesen normális modellek befektetni saját induló költségek, amelyeknek semmi köze a hivatal, mint a modell felderítő szolgáltatás, weboldal profilok, comp kártyák és fotózások. Azt is múlik, hogy nyújtsa be az adók és a negyedéves becsült adófizetés.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *