Mit jelent a Jegyzői Do? Ismerje meg a fizetés, Szükséges ismeretek, & More

Posted on

Mit jelent a Jegyzői Do? Ismerje meg a fizetés, Szükséges ismeretek, & More

A licencelt közjegyző ésszerűen jövedelmező, nagyon foglalkoztatható, és mégis rejtve szakmai pozícióját. Ez azért van, mert a feladatai gyakran részét képezi más munkahelyet. Becoming a közjegyző, vagy más néven a közjegyző, segít elindítani a saját üzleti vagy növelheti az értéket, mint egy irodai alkalmazott. Feladatait, mint a közjegyzői változhat, de a közjegyzők játszanak fontos szerepet aláírásával jogilag kötelező érvényű megállapodásokat az Egyesült Államokban.

Közjegyzői feladatai és kötelezettségei

A közjegyzők és közjegyzői aláírási szerek kezelésére és tanú aláírásával hivatalos dokumentumokon. Ezek feladatok közé tartozik a következő:

 • Dokumentum végrehajtás (jogilag kötelező aláírások)
 • Megerősítve a lelkiállapot minden signees
 • Azonosító csalás vagy kényszer
 • Befejezése közjegyzői tanúsítvány az összes dokumentumot
 • Az azonosságot ellenőrző szerződés résztvevők
 • Mivel idején jelen dokumentum végrehajtás (ebbe beletartozhat utaznak)
 • beadását eskük
 • Kezelés vallomásait, szerződések, hitel dokumentumok, házassági anyakönyvi kivonatok, valamint egyéb jogi dokumentumok
 • Tanúskodik példány egy széf vagy az azzal egyenértékű
 • Fenntartása közjegyző folyóirat
 • Ütemezése kapcsolódó kinevezések

Megjegyzés : Amellett, hogy ezeket a feladatokat, a közjegyzői aláírási szereket tanúsított kezelni zárások a jelzálog-ipar.

Míg a legtöbb közjegyző munka egyszerű, olyan esetek is, amikor a munka elég nehéz. Mivel a közjegyző, akkor a felelős korrigálására vagy tiltó aláírás esetén a csalás vagy kényszer. Ön is felelős annak meghatározására, hogy az aláírók a épeszű előtt és alatt hivatalos dokumentum aláírása.

Fizetés

Becoming a közjegyző lehet kifizetődő munkát, ha élvezni kezelése jogi dokumentumok és az irányadó aláírók teljes hivatalos megállapodás. Egyes részein az Egyesült Államokban, a megállapítás minősített közjegyző is kihívást jelent, és sok formális szerződések nem érvényesek, hacsak nem hitelesített.

 • Medián éves fizetés : $ 34.749 ($ 14.53 / óra)
 • Top 10% Éves fizetés : $ 51,000 ($ 22.93 / óra)
 • Alsó 10% éves fizetés : $ 19.000 ($ 9,98 / óra)

A közjegyző is meg lehet fizetni az egy főre jutó aláírás vagy dokumentum alapján. Az összeg függvényében változik a dokumentum típusának közjegyző és az állami jog.

Oktatás, képzés, és minősítés

Minősülő közjegyző is olyan egyszerű, mint halad egy átvilágítás. Azonban egyes államok, akkor meg kell, hogy adja át egy vizsga lesz egy közjegyző. Mivel minden állam változik annak követelményeit közjegyzők, akkor kérdezze meg a lakóhely szerinti állam, hogy mire van szükség. Akár akarjuk, hogy legyen önálló vállalkozó vagy add közokiratba önéletrajzát, időmérő tipikusan egy gyors, egyszerű és olcsó eljárás.

 • Oktatás : Minden állam az USA különböző követelményrendszer, amely akkor válhat a közjegyző. Azonban minden állam megköveteli, hogy legyen egy jogi lakója, hogy az állami, legalább 18 éves, és anélkül, hogy a bűnügyi nyilvántartásban.
 • Vizsga : nincs hivatalos minősítést a közjegyzők. A legtöbb állam megköveteli, hogy az alkalmazást (a díj körülbelül $ 100), és kap egy átvilágítás. Ha a közjegyző kíván jogosultak hosszabb feladatokat, mint a közjegyzői aláírási ügynök, előfordulhat, hogy további díjak és átvilágítások igazolás kérhető.
 • Képzés : Bár nem minden állam előírja közjegyzői képzés, ez mindig jó ötlet. A legtöbb közjegyző tanfolyamok kell kitölteni az interneten. Látogasson el a helyi közösség főiskolán honlapján, vagy az Országos Közjegyzői Egyesület honlapján további információkat.

Közjegyzői Skills & kompetenciák

Számos olyan készség szükséges közjegyzői hasonló jogi titkárai, ezért sok egyszerre képes munkahelyeket. Ugyanez mondható el a bankárok és a hitel tisztek. Közjegyzők kell kényelmes eljárások, az állami törvények, papírmunka, és a bürokrácia járó bürokrácia és a kormányzati folyamatokat.

 • Ellenőrzés : Közjegyzők ellenőriznie kell minden előttük előtt notarizing aláírásokat. Ez magában foglalja annak ellenőrzését azonosítása és ügyelve arra, hogy mindkét fél érti, hogy mit ír alá.
 • Compliance : A legtöbb előírások közjegyzők alkalmazzák az állami szinten. Ez azt jelenti, hogy a közjegyzői törvények változnak államonként. Fontos, hogy a közjegyzők nem „spórol”. Ez a közjegyző felelőssége egyaránt, hogy támogassák az integritását az aláírás folyamatát, valamint tájékoztatja az érintett felek, akik nincsenek tudatában az állami törvények vonatkozó aláírják a dokumentumot.
 • NYÍLVÁNTARTÁSI : Közjegyzők kell tartani folyóiratokban. Feljegyzésével nevek, időpontok, helyszínek, és így tovább, ez biztosítja, hogy valamennyi aláíró fél lesznek felelősségre való megállapodást. Elmulasztása rögzíti vonatkozó részleteit tehetik aláírások semmis.
 • Ismerete Jogi dokumentumok : bizonyító dokumentumokat, kölcsön okmányok, útlevelek, nyilatkozatot, és így tovább tartoznak közjegyzői birodalma felelősséget. Bár ez nem szükséges, hogy tudja, hogyan kell összeállítani, vagy boncolgatni minden része jogi dokumentumok, akkor képesnek kell lennie arra, hogy meghatározzák, mit ember aláírása és milyen jegyző felelősségét alkalmazni egy adott helyzetben.
 • Rugalmasság : Bár nem minden közjegyző utazni, sok közjegyző mobil kedvéért az ügyfelek. Gyakran előfordul, hogy hivatalos megállapodásokat kell aláírni a gyors időkeret és a kellemetlen időben és helyen. Be kell, hogy kész együttműködni az ügyfél ütemezés és helyét, miközben hozza a szükséges eszközöket ahhoz, közjegyző

Job Outlook

Attól függően, hogy a rendelkezésre álló közjegyzők a területen, igény lehet magas vagy alacsony. A nagy kereslet területeken önfoglalkoztató közjegyzők nem elég jól. Tudnak dolgozni a saját otthonában vagy a jármű (azaz mobil közjegyzők), mint a saját főnöke. Azonban, mivel sok bank és mail-hordozó kirakatokat most a kínálat közjegyzői szolgáltatások iránti kereslet bizonyos területeken alacsony.

Office alkalmazottai, amelyek szintén közjegyzők értékes sok munkáltató. Ha a munka egy olyan iparágban, amely kezeli a jogi vagy kölcsön papírokat, egyre közjegyző egy okos lépés, mert lehetővé teszi a munkáltató számára, hogy hivatalossá műveletek sokkal gyorsabb, mint a versenytársai.

Munkakörnyezet

Közjegyzők, hogy a munka elsősorban a hagyományos irodai szerepét, munkahelyi környezet ugyanaz, mint a hagyományos irodai helyet. Azonban, ha egy önálló vállalkozó közjegyző (teljes munkaidős vagy részmunkaidős), akkor több lehetőséget, hogy a mobil. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lennie, hogy a közjegyzői szolgáltatások saját irodájában (vagy otthon, ha akarja), illetve utazás az ügyfelek számára a tervezett aláírását. Mobile közjegyzők hagyjuk díjat futásteljesítmény.

Munkarend

Attól függően, hogy a munka, mint a saját főnöke, vagy a társaság, amelynél notarizing egyike a sok feladatait, a menetrend lehet rugalmas vagy lehet egy tipikus 9: 5-höz irodai munkát. Mobile közjegyzők gyakran kell dolgozni furcsa óra, beleértve esténként és hétvégén, annak érdekében, hogy az ügyfelek befogadására.

Hogyan juthat a Job

Kap egy Közjegyzői License Ha a kérelmező a közjegyzői engedély, akkor meg kell nézni a követelmények az Ön állapotát.

Tartalmazza Közjegyzői készségek önéletrajzát Amikor állásra olyan vállalatnál, ahol a közjegyzők van szükség, fontos megjegyezni, a közjegyzői képesítések önéletrajzát. Ha keres, hogy építsenek egy ügyfélkör, mint egy önálló vállalkozó közjegyző, akkor meg kell befektetni egy kis időt és pénzt a marketing és a márkaépítés.

Keresse munkaajánlatok: Ha a kérelmező egy tipikus feladat, ahol közokiratba lenne része a vámok, csak keresse meg a fő munkaköre standard álláskeresést. A legtöbb felső munka oldalak, akkor az összetett keresés funkciónk, hogy kiszűrje a keresést, hogy „közjegyző”, mint egy további kulcsszó.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *