Biztosítási Karrier Munka áttekintő és profilok

Posted on

Biztosítási Karrier Munka áttekintő és profilok

Két fő funkciója egy biztosító társaság, amely körül minden biztosítással kapcsolatos foglalkozások függ. Az első a jegyzési funkció, a második pedig egy olyan intézményi befektető.

Jegyzése során a mérési és számítási a kockázatok írásban a biztosítási kötvény egy személy, vagyon, vagy esemény. A díjak menetrend kifizetések feltöltött egy biztosító tükrözik ezt a kockázatot értékelni a kockázatelemző. A díjak a megfelelő és arányos mértékben a valószínűsége annak, hogy a biztosító társaság kell fizetnie a követelést, amennyiben azt írja egy adott politikát.

A beruházási függvény egyformán fontos. A jól működő biztosító társaság lesz, legalábbis hosszú távon, a többlet bevétel díjak felett tényleges kifizetések követelések. Ez a többlet megfelelően kell és méltányosan fektetett, így a biztosítók jelentős vezérkar dedikált kereső megtérülnek ezt a pénzt.

A három kategória a biztosítók 

A biztosítótársaságok tartoznak három fő kategóriája életbiztosítás, vagyon- és, és egészségbiztosítást. A vállalatok összpontosítson egy gömb vagy kombinált politika típusok.

Életbiztosító fizetséget ellen az esetben, ha egy személy halála, és eladni sok különböző típusú életbiztosítási termékek. Vagyon- és biztosítók levelet politikák, amelyek védik az egyének és a vállalkozások ellen a különböző kockázatok, mint például az automatikus balesetek, tűz, vihar károk, viharkárok, sérülések, és a lopás. Ezek az irányelvek is célzott, hogy magánszemélyek vagy vállalkozások számára. Végül az egészségbiztosítók levelet politikák orvosi költségei fedezésére.

Pályafutásuk biztosítás 

A biztosítási ágazat foglalkoztat sok embert, mint egy sor pozíciókat. Ez aligha kimerítő listáját, de tartalmaz néhány jelentősebb és jobban fizető vonalak foglalkoztatás ebben az iparágban. Mint bármely iparágban, mindig van egy mögöttes támogatást nyújtó személyzet és munkaköri és felelősségi némileg változhat a munkaadói és munkáltatói.

statisztikus

Az aktuárius fontos szerepet tölt műszaki munkát. Ezek képzett statisztikai elemzés és a tudományos meghatározása a biztosítási feltételek és díjak. Ez az aktuárius munka mérésére és kiszámítására kockázati tényezőkkel, így díjak tölthető kell.

biztosítási becsüs

Ez a pozíció jár értékelő állítások, hogy jöjjön be egy biztosító társaság a szög értékének meghatározásában okozott károkat. Ezek felmérni a várható költsége javítása vagy cseréje az ingatlan. Ez segít meghatározni, hogy a biztosító társaság fizeti a követelés, és ha igen, mennyi a cég fizeti.

kárbecslõ

Ez a szerep hasonló értékbecslő. Egyes biztosítótársaságok egyaránt alkalmazzák, míg mások támaszkodnak egyik vagy a másik. Egy állítás jellemzően szélesebb feladatait, ugyanakkor, beleértve a kutatást például meghallgatásra tanúkat és elemzése rendőrségi jelentéseket.

állítások Examiner

Ez a pozíció is jár sok ugyanolyan felelősséggel és kötelezettségekkel, mint egy állító vagy egy értékbecslő. Ez olyasmi, mint egy értékbecslő és egy állító gördült be egy pozíciót.

biztosítási nyomozó

Egy nyomozó töltünk megelőzésére és elfojtására eseményekre a biztosítási csalás. Ez az álláspont a leggyakrabban kapható cégek elleni biztosítás testi sérülést, anyagi kárt, és a felelősséget.

Értékesítési ügynök

A Sales Agent működhet akár a biztosító társaság saját maga vagy független biztosítási alkusz. Ez az ő dolga, hogy eladja a cég politikáját a fogyasztók számára.

Aláíró

Underwriters kockázatának értékelésére egy biztosító társaság valószínűleg, hogy mikor az általa kibocsátott vagy jegyzi politikát. Feladataik közé tartozik ajánló megfelelő díjakat.

Pénzkezelők és Értékpapír kutatási szakemberek

Ezek a dolgozók felügyelik a befektetési oldalon az üzleti, biztosítva, hogy fizetett díjak a cég befektetett és karbantartani, hogy a társaság legjobb előny.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *