Top 10 Work-At-Home Állás tanároknak

Posted on

Top 10 Work-At-Home Állás tanároknak

Amikor felkelni 05:00 ingázik dolgozni tartózkodás után a fél éjszakát csinál osztályban Prep, a munka, amely lehetővé teszi a munkát a pizsamában hangzik átkozottul jó. Az is előfordulhat, hangzik valószínű nyilván, nem lehet tanítani a kényelem a saját otthonában, igaz? Távmunka munkahely vonzóak a munkavállalók mindenféle foglalkozások, de a tanárok, különösen, lehetőségeket, hogy építsenek karriert digitális oktatás erősebb, és több különböző minden évben.

Köszönhetően a technológia, ez teljesen lehetséges, hogy összekapcsolják a szeretet az oktatás egy főállású munka-at-home életmód. Ez különösen igaz, ha hajlandó, hogy keverék szerepeket kell építeni az új karrier, például, keverés nevelési tanácsadás, néhány online oktatás, stb

Ha gondolkodik, hogy egy nagy változás; te egy volt tanár, vagy nyugdíjas, vagy keres munkát kívül a hagyományos tantermi, egy vagy több ilyen 10 munka-at-home munkahely tanárok is illik a számlát.

Online tanár

A tanárok számára, akik még mindig szeretik a munkát, de szeretnének dolgozni otthon, online oktatási lehetőséget kínál minden hangsúly. Néhány virtuális tanárok összpontosítani otthoni iskolai tanulók, például, míg mások összpontosítani felnőtt tanulók vagy vállalati képzési programok.

Tájékoztatás a virtuális oktatás fizetések versus-tanítási fizetések nehéz találni, de ítélve álláshirdetések és anekdotikus beszámolók, K-12 tanár kell készülnie arra, hogy egy fizetős vágott tanítani otthonról. Azonban ha a tervező a lépés, hogy egy helyen, egy alacsonyabb megélhetési költségek vagy azt tervezi, hogy kiegészítse a tanítási fizetést másik fókusz vagy két, ez koncert lehet az Ön számára.

Online Tutor

Akár a különlegessége ESL, számítástechnika, vagy SAT prep, online tutori lehet jövedelmező módon megélni otthonról, vagy pad a fizetést a napi munka. Technológiák, mint a Skype és egyéb videokonferencia szoftver könnyebbé tette, mint valaha, hogy szaporodik, valamint a személyes tutori ülés és kivágták az ingázás.

Online docense / oktató

Tenured koncertek nehéz találni ezekben a napokban, de egy fejjel utáni másodlagos pedagógusok, hogy a virtuális tanár / oktató munkahelyet valószínűleg nőni. A viszonylag alacsony fizetések miatt járulékos professzorok sokkal könnyebb a gyomor, ha lehet tanítani a kényelem a saját otthonában.

Írás Coach

Egy 2016 PayScale jelentést, 44 százaléka azt állította, hogy a vezetők íráskészség voltak kemény készségek leginkább hiányzik a friss diplomások. Segíthet a trend megfordításához a dolgozó diákok és vállalati ügyfelek ecsettel fel ezeket az alapvető készségeket. Hasonló a mentorálás, coaching írásban koncertek részesült technológiák, mint a videokonferencia, így könnyebb, mint valaha, hogy kommunikáljon a diákok távolról.

tananyagfejlesztő

Chegg leírja tantervfejlesztők így: „Ha az osztályban volt egy színház, a tananyagfejlesztő lenne a drámaíró, aki megteremti a történet, és azt írja a párbeszéd.” Ha már jelentős időt töltött az osztályban tanítani a saját anyagok, tudod mit működik, és mi nem. Tedd, hogy a szakértelem, hogy jó hasznát, és épít egy második karrier, mint egy tananyagfejlesztő. Major munkát táblák mindig listák tantervfejlesztők. Egyesek, mint Sőt, akkor ismét szűrni otthoni lehetőségeket.

Oktatási anyagok Szolgáltató

Ha már van a tananyagok, csiszolta éves tárgyalás és a hiba az osztályban, miért nem osztja meg, hogy rengeteg tudás, és a kemény munka kifizetődő, újra és újra, ugyanabban az időben? Tanárok Pay tanárok segítségével megoszthatja óravázlatok, tevékenységek, tantermi dekoráció és több-és pénzt keresni belőle.

Valószínűleg nem lesz, hogy a vagyont a helyszínen, de lehet, hogy egy pár extra száz havonta, ami jól jön, ha indít egy poszt-osztályban karrier – egyes eladók tűnik, hogy nem elég jól.

„Én jelenleg sokkal több értékesítési oktatási források, mint szerettem volna, ha én továbbra is a tanítás,” írja Rachel Lynette át Edutopia . „Tpt, a felső eladó tett több mint 2 millió $, 164 tanár szerzett több mint $ 50,000, és több ezer hozni egy pár száz dollárt egy hónapban, ami lehet, hogy egy nagy különbség, ha élsz egy tanári fizetés.”

Oktatási író / szerkesztő

Oktatási kiadói természetesen illeszkedik a tanárok, akik elhagyják a termet. Szabadúszó író / szerkesztők általában parancs órabérek a $ 15-75, attól függően, hogy az intenzitás a hangsúly, kutatás mélysége szükséges, és szintet írás / jelentési tenni.

De ha a szabadúszó élet nem vonzó, nem számít ki annak a lehetőségét dolgozó a cég. Egyre több a munkaadók minden iparágban van átölelő rugalmas időbeosztás, beleértve a teljes munkaidős távmunka szerepek és a szerződés feladatokat. Ha hajlandó némi óvatos munkakeresés, meg lehet találni a tökéletes oktatási író / szerkesztő munka lehetővé teszi, hogy otthoni munka.

Test pontozó

Educational Testing Service (ETS) mindig keres online és helyszíni vizsgálat gólszerzői a TOEFL, GRE, és egyéb vizsgálatok. Ez általában egy részmunkaidős állást, és ciklikus, mint igény változik az év során.

Blogger / író

Mint korábban említettük, a szilárd íráskészség értékelik. Ha készen áll valami teljesen új, lehet, hogy tegye meg a képességeit használni, mint egy blogger, vagy író, elsősorban oktatási témákkal vagy bármilyen témában közeli és kedves a szíved, hogy melyik van a sok tudás. A kezdéshez ezen a területen, készítsen kezdeni bólintás, mielőtt flip kapcsoló, és hagyja az osztályteremben jó. Teljes munkaidőben írásban karrier épülnek kapcsolatok, és akkor fel kell építeni a hálózatot, mielőtt kötelezettséget.

oktatási tanácsadó

Ez egy piszkos kis titka szakmai élet, hogy a tanácsadók gyakran többet keresnek, mint alkalmazottak kínál hasonló szakértelemmel. Ha a vállalkozói szellem, meg lehet építeni egy üzleti coaching tanárok és a rendszergazdák.

Megjegyzendő, hogy ez a munka nem teljesen otthoni, mint akkor valószínűleg szükség van, hogy konzultáljon az ügyfelekkel közvetlenül. Azonban az, hogy a saját főnöke jön egy nagy rugalmasságot (valamint a felelősség). Ha ez úgy hangzik, mint valami, ami érdekli, Angela Watson kínál jó alapozó törekvő nevelési tanácsadók rá hely, a Cornerstone tanároknak .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *