Hogyan juthat egy belépő szintű Könyvkiadó Job

Posted on

Hogyan juthat egy belépő szintű Könyvkiadó Job

Hogyan kap egy belépő szintű munkát könyvkiadás?

Persze, van sok közzétett iránymutatást, hogyan kell írni egy önéletrajz, vagy hogyan kell felkészülni egy belépő szintű állásinterjún. De a könyv kiadói ágazat saját sor paramétert a wannabe alkalmazottja. Itt van néhány konkrét tanácsot, hogyan kell felkészülni egy könyvkiadás állásinterjún.

Ismerkedjen meg az Impresszum egyéni összetett listája

Atria vagy Riverhead könyvek? Belül a nagy kiadó, minden nyomot megvan a saját egyénisége. Megy online és megnézzük, hogy milyen típusú könyvek vannak kiadói. Ez ideális, ha igazán szereted a interjúalany listán. De legalábbis talál valami vonzó a kívánt könyvek elvileg dolgozik, és kész megvitatni, hogy miért.

Könyvkiadás, mint sok médiaiparban gyarapszik szenvedély annak terméket a szenvedély az emberek, akik közzéteszik a könyvek, valamint a szenvedély az emberek, akik létre őket. Könyvkiadás emberek általában értékelik a szenvedély könyvek és az olvasás a saját alkalmazottak.

Fontos megjegyezni, hogy minden nyomot az egyes könyvkiadó hajlamos arra, hogy egy külön személyiség. Ha egy könyvet szerető, figyeljen a kolofón gerincére kedvenc könyveit. Honnan jöttek? Talán meg kellene interjút ott.

Tudom, hogy mi a legfrissebb The New York Times bestseller listák

… főleg könyveket a kiadó impresszum, akivel interjút. „ New York Times bestseller” az ipar rövidítés a legkelendőbb könyvek, és mindenki odafigyel. Meg is kellene.

Legyen képes beszélni a könyvek Már olvastam az élvezet

Persze, te egy könyvet olvasott abban a pillanatban. Legyen képes beszélni intelligensen a könyvet olvasod most, az utolsó könyv, amit olvas, kedvenc könyve az elmúlt hat hónapban, és a kedvenc klasszikusait. Ha nem egy könyvet olvas, vagy nem olvasható az egyik az elmúlt pár hónapban, meg kell gondolni, keresve más munka.

Legyen rugalmas a mi Könyvkiadó Department Lehet tetszik

Amikor beszélünk, a fiatalok, akik szeretnének dolgozni, a könyvkiadás, úgy tűnik, hogy a legtöbb fiatal angol-major könyv szerelmeseinek törekszenek, hogy a munka a soraiban a könyv szerkesztői részleg. Azok az emberek kell olvasni, hogy egy könyv megy egy kézirat a szerkesztési folyamat, hogy betekintést abba, amit a szerkesztő része a munka jár.

Gyakran előfordul, hogy a könyvkiadás jelölteket találni, hogy ők jobban illik egy másik könyvkiadás osztály. Mindaddig, amíg szeretem a könyveket, van egy osztály, hogy megfeleljen a személyiség. Tekintsük ezeket a tényezőket alkalmazása során egy belépő szintű munkát könyvkiadás:

 • Ön ember ember?
  Ha tetszik foglalkozó emberek állandóan-állást könyvben nyilvánosságra lehet jó neked.
 • Ön részlet-orientált, és mint mindenki, hogy időben?
  Bár ezek a vonások jól fogja szolgálni bárhol, a felelős szerkesztő irodája függ segítve mindenkit, hogy a könyv gyártási ütemtervet körül mozog, és sok részleteket, amikor a szerzők és a szerkesztők nem menetrend szerint (ami gyakran előfordul).
 • Ön egy tervező?
  Amellett, hogy lefoglalja kabátok, a kreatív osztály egy olyan hely, ahol lehet hasznosítani tudását point-of-sale, hirdetések és egyéb nyomtatott promóciós elemeket.
 • Szereted a technológia?
  Mai könyv termelési osztályának ismereteket igényel ebook, valamint a nyomtatási technológiák, fájl előkészítése, és hasonlók. Továbbá, a meghatározása „könyvkiadás” nőtt az elmúlt években, és nem korlátozódik a hagyományos kiadók és nyomtatott könyvek. Sokkal több van szükség tech-centrikus ember kiadói, mint valaha.
 • Tetszik, hogy ki az asztal mögül?
  Könyvkiadó értékesítési ripsz felszólítjuk számlák olyan változatos, mint a Barnes & Noble és Amazon.com független könyvkereskedők és általában kap, hogy menjen a könyv kiadója értékesítési konferenciák és kiállítások, mint a regionális szövetség kiállítások vagy akár BookExpo Amerikában.

Természetesen könyvkiadók mindegyike rendelkezik „szokásos” vállalati osztályok, mint az emberi erőforrásokat. És ha egy szám-ropogó vagy tech-geeky könyv szerető, van pénzügyi, számviteli, és az információs technológiák (IT) is.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *