Doctor Job Description: Lønn, Skills, & More

Posted on

Doctor Job Description: Lønn, Skills, & More

Etter å gi diagnoser, leger å behandle pasienter som lider av sykdommer og skader. Leger er også kalt leger og de kan enten være leger (MD) eller leger for Osteopati (DO).

Begge typer leger bruker tradisjonelle behandlingsmetoder som medikamenter og kirurgi, men Dos understreke kroppens bevegelsesapparatet,  forebyggende medisin , og helhetlig pasientbehandling. Leger kan være fastleger eller de kan spesial i et bestemt område av legemiddel slik som indremedisin, akutt medisin, obstetrikk og gynekologi, neurologiske sykdommer, pediatri, geriatri, psykiatri, Endocrinology, oftalmologi, eller anestesi.

Lege Plikter og ansvar

Spesifikke oppgaver varierer fra spesialitet, men alle leger må være i stand til å utføre følgende oppgaver:

 • vurdere symptomer
 • diagnostisere forholdene
 • Foreskrive og administrere behandling
 • Gi oppfølging av pasienter, henvise dem til andre tilbydere, og tolke sine laboratorieresultater
 • Samarbeid med  lege assistenter , sykepleier utøvere, sykepleiere og andre helsearbeidere
 • foreskrive medisiner
 • Hold deg oppdatert på medisinsk teknologi og forskning

Siden leger er ansvarlig for sine pasienters velvære, er dette yrket mer krevende enn de fleste. I tillegg til å ha en omfattende kunnskap om medisin, må de være i stand til å kommunisere sine funn til pasienter som vanligvis ikke har den samme kunnskapen. De arbeider med mennesker når de er på sitt mest sårbare og dette krever empati i tillegg til de nødvendige tekniske kunnskaper.

Utover det grunnlegg plikter og ansvar for alle leger, hver spesialitet i feltet krever leger til å være i stand til å utføre oppgaver som er spesifikke for disse jobbene. Kirurger, for eksempel, må ha fingerferdighet å utføre presise operasjoner og utholdenhet til å tilbringe flere timer om gangen i operasjonssalen.

Doctor Lønn

Inntektene av leger og kirurger varierer fra spesialitet.

 • Median årslønn: $ 208 000

Kilde: Bureau of Labor Statistics , 2017

Utdanning, opplæring, og sertifisering

Etter lavere grads studier, bli lege krever vanligvis minst syv år-og noen ganger lengre skole og trening avhengig av den spesifikke karrierevei.

 • Utdanning: Potensielle leger må godkjennes av en akkreditert medisinsk skole som vanligvis krever fullført en lavere pre-med programmet. Det inkluderer å ta betydelig kurs i biologi, anatomi og fysiologi, kjemi og generell vitenskap. Medisinsk skole er en fire-årig program. The  Liaison Committee on Medical Education  (LCME) godkjenner medisinsk skole programmer som gir en MD grad. Osteopatisk medisinske skoleprogrammer (de som konferere en DO grad) får akkreditering fra  amerikanske Osteopathic Association Commission on Osteopathic College Akkreditering (COCA) .
 • Trening: Medisinsk skolen er etterfulgt av et residency treningsprogram som vanligvis varer alt fra tre til sju år, avhengig av spesialitet. Den  Accreditation Council for Graduate Medical Education  (ACGME) og  amerikanske Osteopathic Association  (AOA) akkreditere bosted programmer for henholdsvis MDS og DOS. I juli 2015 disse organisasjonene, sammen med  American Association of Colleges of Osteopathic Medicine  (AACOM), begynte å bevege seg mot et enkelt akkrediteringssystem. Denne overgangen er forventet å være ferdig i juli 2020.
 • Lisensiering: Leger trenger en lisens fra en stat medisinsk eller osteopatisk bord til praksis i USA Kravene varierer fra stat og kan bli funnet på  Federation of State Medical Boards  hjemmeside. Mens kravene varierer, må alle MDs passere  USA Medical Licensing Examination  (USMLE) og DOS må bestå Omfattende Osteopathic Medical Licensing Examination (Comlex-USA).

Lege ferdigheter og kompetanse

I tillegg til oppgradering fra medisinske skole og lisens, leger må også spesifikke  myke ferdigheter for å lykkes i dette yrket. Dette er evner som man enten er født eller ervervet gjennom livserfaring. Blant dem er:

 • Problemløsning : Etter å ha vurdert en pasientens symptomer og gjør en diagnose, leger må velge en passende behandling. For å gjøre dette, vil de trenger  kritisk tenkning ferdigheter  for å sammenligne tilgjengelige alternativer.
 • Kommunikasjonsevner: Gode  lytteferdigheter  tillate leger å forstå pasientenes symptomer og bekymringer. De trenger overlegne muntlige kommunikasjonsevner å forklare diagnoser til pasienter og deres familier og formidle instruksjoner og informasjon om behandling for sykepleiere og andre i staben.
 • Tjenesten Orientering: En lege må ønske å hjelpe folk. Mens det er noen baner tilgjengelig i dette feltet som ikke innebærer å arbeide med pasienter direkte, er det meste av forskningen er drevet av et ønske om å hjelpe folk.
 • Overvåking:  Leger må være oppmerksomme på endringer i pasientenes forhold og svare på dem på riktig måte. Dette kan omfatte alt fra langsiktige endringer i faste pasienter til kortsiktige endringer i pasienter utvinne fra en bestemt prosedyre eller sykdom.

Job Outlook

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics prosjekter jobber for leger og kirurger vil vokse med om lag 13 prosent mellom 2016 og 2026. Dette er nesten det dobbelte av 7 prosent vekst anslått for folk i alle yrker, men litt tregere enn veksten for andre helse diagnostisering og behandling av utøvere. En stadig aldrende befolkning vil drive etterspørselen etter flere leger.

Arbeidsmiljø

Noen yrker varierer så mye i form av arbeidsmiljø som det av en lege. En lege med en familie praksis i et lite samfunn kan ha en relativt laid-back operasjonen med en liten stab. På den annen side, kan leger som arbeider i en nødsituasjon rom i en urban setting bli møtt med ekstreme tilfeller og høyt stress på en jevnlig basis. Mange leger velger å spesialisere seg i et bestemt område som ofte dikterer type miljø der de jobber og hvor mye stress de står overfor.

Fremdriftsplan

Legers planer kan være krevende, men hvor utfordrende de er avhenger av deres type arbeid. En barnelege eller en familie utøveren kan være i stand til å holde mer vanlig arbeidstid, men en kirurg er ofte på vakt og ofte utfører prosedyrer som kan gå godt forbi åtte timer med en vanlig arbeidsdag. Før etablere en karriere, alle leger må fylle ut et bosted som vanligvis krever lange timer inkludert kvelder og helger og hyppige perioder med å være på vakt.

Hvordan få jobben

START TIDLIG

Komme inn i medisinstudiet krever å være en høy oppnå student og ta de riktige klasser, inkludert biologi, kjemi, fysikk og matematikk, som en undervisning.

VÆRE FORPLIKTET

Trening for å være en lege kan ta så mye som et tiår utover å tjene en lavere grad.

SPECIALISE

Etter den tid medisinstudenter begynne sine residenser, kan de begynne å fokusere på en spesialitet.

Sammenligning Lignende Jobs

Det er mange yrker i det medisinske feltet annet enn leger som hjelper behandle pasienter. Blant dem, med median årlig lønn, er:

 • Tannleger: $ 158 120
 • Lege Assistenter: $ 104 860
 • Nurse utøvere: $ 110 930

Kilde: US Bureau of Labor Statistics , 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *