Slik viser du en arbeidsgiver du har økt verdi på jobben

Posted on

Hvordan vise en arbeidsgiver du har lagt Value at Work

En av de viktigste tingene du kan gjøre i løpet av en jobb søk er å vise ansette manager hva du kan ta med til selskapet. Arbeidsgivere ser etter kandidater som vil tilføre verdi til deres organisasjon, og en av de ansette lederens mål er å sørge for at folk de ansetter er topp utøvere som vil lykkes i stillingen. Du kan gjøre det lettere for dem ved å vise du er godt kvalifisert for jobben.

Din CV, følgebrev, og andre jobb materialer kan demonstrere hvordan du har merverdi i tidligere stillinger. Hvis du har valgt for et intervju, for å dele eksempler på dine prestasjoner demonstrere hvordan du ville være den perfekte pick for rollen.

Tips: Ved å tydelig viser hvordan du lykkes i tidligere stillinger, vil du hjelpe arbeidsgivere se hvorfor du vil være en verdifull medarbeider.

Hvordan å vise en potensiell arbeidsgiver Din Verdi

Definere “suksess” i tidligere stillinger. Før selv å skrive om jobb ytelse, tenk på hvordan suksess ble målt i dine tidligere roller. Hvis du jobbet i salg, kan suksess er målt ved antall klienter du hadde. Hvis du var en lærer, kan din suksess er målt i en del av elevenes karakterer og testresultater. Sørg for at du vet hva suksess så ut i hver stilling du har hatt.

Lag en liste over måter du har oppnådd suksess . Når du har definert “suksess” i tidligere jobber, lage en liste ganger du gikk utover å levere den. For eksempel kan du merke en måned når du skaffet deg en rekke nye kunder, eller en tid da elevenes prøveresultater bedret seg betydelig i løpet av året.

Kvantifisere denne suksessen. Når du har en liste over ferdigheter og prestasjoner, tenke på måter å kvantifisere at suksess . Tall hjelpe å ansette ledere se nøyaktig hvor du har lagt verdien til et selskap. Disse tallene trenger ikke å forholde seg til lønnsomhet. I stedet kan de refererer til spart tid, kostnader reduseres, eller prosesser forbedres. For eksempel, hvis du er en administrativ assistent, kan du forklare at du overført kontoret til en e-filsystem som reddet selskapet ca $ 1000 per år i papir varer.

Lag en liste over utmerkelser du har mottatt. Nevne noen priser eller andre former for anerkjennelse du mottok på jobb også viser at arbeidsgiver anerkjent din betydning for selskapet.

Bruk verdirelaterte søkeord. Bruk aktive verb og andre søkeord i din CV og følgebrev som bidrar til å vise hvordan du merverdi mens tidligere selskaper. Noen ord du kan bruke er:

 • Oppnådd / nominert / vunnet
 • laget
 • Redusert / økt
 • Utviklet
 • Generert
 • Forbedret
 • Lanserte
 • Inntekter / fortjeneste
 • lagrede
 • under budsjett

Når og hvordan du nevne ditt Verdi

Fremhev dine prestasjoner i din CV

I arbeidet historie delen av CV, ikke bare liste dine plikter for hver forrige jobb. I stedet, ta med eksempler på hvordan du merverdi til hvert enkelt selskap. En måte å gjøre det på er å bruke bullet poeng å fremheve dine prestasjoner i hver rolle.

Du kan fremheve noen av de mest betydelige verdiskapende eksempler i CV sammendraget , hvis du har en. For eksempel kan en redaktør skrive en CV sammendrag som sier: “Freelance redaktør med 10 års erfaring revidere artikler, essays og bøker. Redigerer et gjennomsnitt på 200 sider per uke for dusinvis av prisbelønte forfattere og tidsskrifter.” Dette gjenoppta oppsummering kvantifiserer redaktørens suksess i form av sin evne til å håndtere et høyt volum av sider og en rekke kunder. Den viser også hennes erfaring med kvalitet skriftlig.

Del en historie i følgebrevet

I følgebrevet, fremheve to eller tre ferdigheter eller evner som viser hvordan du er riktig passform for jobben . For hver ferdighet, nevner en gang du brukte den til å oppnå suksess for din bedrift.

For eksempel kan du si at du er en lærer som har sterke klasserommet lederegenskaper. Du kan spesifisere du klarer klasserom på inntil 35 studenter, og du har vunnet tre undervisningspriser for effektiv klasseledelse.

Tips: Ved å kvantifisere suksess og understreker dine priser, vil du vise arbeidsgivere at den forrige organisasjonen verdsatt deg.

Under et jobbintervju

I intervjuet, kan du få et konkret spørsmål, for eksempel “Fortell oss hvordan du har merverdi for dine tidligere jobber.” Hvis du gjør det, dele eksempler på suksesser fra listen du opprettet før intervjuet.

Du kan også nevne hvordan du har merverdi når du svarer andre intervjuspørsmål. For eksempel, hvis du arbeider med en jobb som vertinne og intervjueren spør om du kan håndtere stress på jobben, kan du nevne det gjennomsnittlige antall personer du sitter på weeknights og i helgene på den forrige hostes jobb. Dette vil vise arbeidsgiver at du kan administrere en travel restaurant miljø.

Eksempler på hvordan å vise at du har lagt Verdi

Bruk disse prøvene for inspirasjon når du skriver din CV og følgebrev og når forbereder et intervju.

Prøve sysselsetting historie Seksjon for en CV

ARBEID HISTORIE
Senior arrangementskoordinatoren , ABC Events, Boston, MA 2017-Present

 • Planlagt og utført over 125 arrangementer, blant annet corporate farms, innsamlere, og workshops for grupper på opp til 300 deltakere.
 • Administrerte event budsjetter på opp til $ 50 000, fullfører arrangementer under budsjett 100% av tiden.
 • Fikk et gjennomsnitt på 4,81 av 5 stjerner fra kunder.

Wedding Planner Assistant Coordinator , Claire Smith Bryllup, Hartford, CT 2015-2017

 • Co-planlagt og co utført over 25 bryllup med grupper på opptil 250 personer.
 • Ansvarlig for å håndtere relasjoner med over 20 leverandører over større New England-området.
 • Administrerte budsjetter på opp til $ 100.000.
 • Forfremmet fra assistent til assistent koordinator på grunn av min gode budsjettering og organisatoriske ferdigheter.

Prøve avsnitt fra en Cover Letter

Du oppgir i stillingsbeskrivelsen du ønsker en bartender med lang erfaring i et hektisk miljø. Jeg er svært komfortable og kjent med å jobbe i store, travle restauranter. Som vertinne på ABC Restaurant i tre år, satt jeg et gjennomsnitt på 300 bord per dag. Da jeg gått over til løper og deretter bartender på XYZ Bar og Taproom, jeg servert 200-400 kunder på helgekveldene. Min veileder gang tildelt meg “Employee of the Month” på grunn av min evne til å håndtere presset av et travelt arbeidsmiljø.

Prøve Response til et intervju Spørsmål

Følgende er et eksempel på et svar til intervjuet spørsmålet: “Hvorfor skal vi ansette deg?”:

Jeg har mye kjennskap arbeids i en oppstart miljø slik som din. Jeg liker muligheten til å være nyskapende og kreative, som en oppstart gir. Du sa i stillingsannonse du ønsker en innovativ tenker som kan bruke kreativitet for å øke effektiviteten. Dette er den type arbeid jeg elsker å gjøre. For eksempel, i min tidligere stilling som direktør for operasjoner, ansatte var ofte for sent til møter. Jeg innså en løsning var å skape en mer effektiv planlegging system for møter. Jeg byttet vårt kontor til et nytt planleggingssystem som reduserte tapte møter og feil i rommet tildelinger med 20%. Jeg har også tilbudt tre kurs i det nye systemet, slik at det var lite brukerfeil, selv i den første uken av å bruke systemet.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *