Šport Agent Job Opis: Plača, spretnosti, & More

Posted on

Šport Agent Job Opis: Plača, spretnosti, & More

Športne agenti zastopa interese športnikov, še posebej pri pogodbenih pogajanjih. Obravnavajo tudi sponzorstva, odnose z javnostmi in finančno načrtovanje. Profesionalni športniki pogosto podpis prve profesionalne pogodbe v svojih poznih najstniških in zgodnjih 20-ih in le redko imajo izkušnje ali izobrazbo popolnoma razumeti pravne zapletenosti. V primeru odmevnih športnikov, te pogodbe so pogosto za več sto tisoč ali milijonov dolarjev, in športniki potrebujejo usmerjanje ravnanje teh financ.

Šport Agent Naloge in odgovornosti

Športni sredstva morajo biti usposobljeni za naslednje naloge, da bodo uspešni na svojih delovnih mestih:

 • pogajalska
 • Ob strokovno znanje športne svojih strank
 • zbiranje podatkov
 • analiza statističnih podatkov
 • promocije
 • mreženje
 • Predavanje

Največja odgovornost za športne agentov se običajno pogaja pogodbe za igralce, ki jih zastopajo. Da bi to učinkovito, zastopniki morajo v celoti razumeti vrednost svojih strank na trgu, kar pomeni poznavanje športa, kot tudi generalni direktorji ali drugih uradnikov ekipe, ki se pogajajo na drugi strani mize.

Agenti morajo biti sposobni prepoznati primerljive akterje, katerih pogodbe lahko služijo kot izhodišče za to, kar njihove stranke iščejo. Športni sredstva bi morala biti sposobna sedanje popolne statistične analize, ki kažejo, njihove stranke so zaslužnim za pogodbe, ki jih iščejo.

V mnogih pogledih, agenti prodajajo vredno svojih strank, da ekipe v ligah, kjer so oni sami in našli splošne menedžerjev v teh ligah, ki so vrednost, kakšne so njihove stranke ponujajo. To je vredno prihaja v obliki igre na področju, na sodišču ali na ledu, in gre tudi v obliki trženja potencial za ekipo. Priljubljen ali uspešen igralec lahko povečajo prodajo vstopnic ali majica prodaje. Sredstvo lahko pomaga tudi igralci povečati svoje prihodke prek zaznamkov.

Šport Agent Plača

Medtem ko lahko nekaj agenti bi milijone, ki predstavljajo odmevnih športniki, ki podpišejo pogodbe v vrednosti več deset milijonov dolarjev, večina agenti delajo s športniki v manjšem obsegu.

 • Mediana letna plača: $ 59.829
 • Top 10% letne plače: 90.000 $
 • Bottom 10% letne plače: 27.000 $

Vir: Payscale.com

Izobraževanje, usposabljanje, in certificiranje

Naročila lahko zapletena, zato sredstva morajo imeti pravne in finančne izkušnje in znanje na obrtnih dokumentov, ki najbolj ustrezajo potrebam svojih strank. Športni sredstva prihajajo iz različnih okolij.

 • Izobraževanje: Čeprav ne povsem potrebno, zakon stopnja pogosto je najboljša pot za kariero kot športni agent. Ker so pogodbe pogajanja tako pomemben vidik delo, je pomembno, agenti, da imajo pravno podlago. Veliko športnih agenti so diplomanti programov za upravljanje športnih na dodiplomski ravni, ki je nato šel na dodajanje diplomo iz prava. Agenti, ki nimajo diplomo iz prava na splošno potrebno delo z nekom, ki ima pravno strokovno znanje naročil pregled in ustrezno svetoval.
 • Certificiranje: Različne lige ali predvajalniki združenja pogosto zahtevajo sredstva, ki se potrjujejo, da predstavljajo igralce. Ta potrdila se razlikujejo med lig.

Šport Agent spretnosti in kompetence

Ker je podjetje s športno sredstvo mešanice in prodajne veščine z strast za šport. Ni vsakdo ljubi poslovno stran športa, ampak agenti morajo imeti prodajo in trženje znanja za pomoč pri njihovi odjemalci dobili najboljše možne finančne donose za svoje atletske sposobnosti.

 • Ljubezen do športa: Agenti potrebujejo najvišjo raven znanja o športu njihove stranke igrajo, in najboljši način, da se dobro pridobivanju tega znanja je, da resnično uživajo analizo šport, svoje igralce in njenih skupin.
 • Ljudje spretnosti: Profesionalni šport vključuje veliko pritiska in veliko zelo močnih osebnosti. Za svoje delo dobro, uspešno sredstva morajo biti sposobni učinkovito in strokovno komunicirati s športniki in ekipe vodstvo.
 • Prodajne veščine: Kako športnik boljšo pogodbo ali potrditev, pogosto je v tem, učinkovito prodaje smola. To vključuje delaš potrebne raziskave in prikazuje ekipo, zakaj posel je dobro za njih, kot tudi stranka.
 • Obstojnost: Najboljše ponudbe ne pridejo skupaj čez noč, in izgradnjo baze strank tudi potreben čas. Zgodnje delo na sklenitev pogodbe se pogosto začne toliko kot leto prej nov posel dejansko dosegel, in zastopniki šele začenjajo običajno morali dati v letih dela v podjetju, preden zagotavljanju lastne stranke.

Job Outlook

Rast delo za zastopnika, ki zastopajo športnike in igralce in je znašal 3 odstotke za desetletja, ki se konča v letu 2026, po mnenju urada za statistiko dela. To je precej manj rast kot 7-odstotno povprečno načrtovano za delovna mesta kot celote.

Delovno okolje

Delovno okolje se razlikuje glede na to, ali agent deluje samostojno ali kot del večje agencije. Nekdo šele začenjajo, saj se lahko del agenciji zadolžen za raziskovalno delo za podporo pogajanja pa nadzorovan z bolj izkušenim sredstvom. Sredstvo deluje neodvisno bo odgovoren za celoten postopek. Osebje lahko na voljo za pomoč, vendar neodvisni posrednik bo še vedno imel širše pristojnosti.

Urnik dela

Biti športni sredstvo je zelo zahtevno delo, ki pogosto vključuje pa ves čas na razpolago, da služijo potrebam strank in ohranijo svoje profesionalne slike. Ko ne delajo neposredno za reševanje pogodbo pogajanja ali rešiti problem, sredstva je treba statistične analize in priprave na prihodnja pogajanja.

Kako Get Job

Uporabi

Športni Kariera Finder in delo v športu zagotavljajo delo oglasi za kariero v športu.

Build POVEZAVE

Vzpostavitev velik ugled v upravljanju športnih ali drugih sorodnih delovnih mest, lahko pomagajo začeti kariero kot agent.

Primerjava Podobni Jobs

Spretnosti, ki so potrebni, da je dobra za šport sredstvo prevesti tudi v druge poklice, ki se uporabljajo na drugih področjih strokovnega vodstva športnega. Nekaj ​​od teh položajev in njihovih mediana letne plače vključujejo:

 • Odvetnik: $ 119.250
 • Finančni direktor: $ 125.080
 • Direktor trženja: $ 132.230

Vir: US Bureau of Labor Statistics

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *