Nasveti za Kako postati učitelj

Posted on

 Nasveti za Kako postati učitelj

Učitelji pomagajo njihovi učenci učijo in uporabljajo pojme v različnih temah, vključno z matematike, družboslovja, umetnosti, glasbe, jezika umetnosti in znanosti. Delajo v javnih in zasebnih šolah pomagajo otroci pridobijo znanja, ki jim omogočajo, da reševanje problemov in razvijanje kritičnega mišljenja procese.

Ali imate kar je potrebno, da je učitelj? Če ste velik v izobraževanju, boste diplomiral s trdimi spretnosti, ki jih potrebujejo za poučevanje otrok, vendar je naloga učitelja je zapleteno. To zahteva spretnosti in lastnosti, ki jih ne bodo naučili v šoli. Ti so znani kot mehkih veščin. Ali ste rojeni z njimi ali jih morate razvijati nekje na poti.

Za učinkovit učitelj, med drugim morajo svoje lastnosti biti ustvarjalnost in občutljivost za potrebe otrok. Poleg tega morate imeti odlične organizacijske, poslušanje in ustne komunikacijske spretnosti. Poleg tega, boste potrebovali sposobnost motiviranja otrok, in oni in njihovi starši morajo najti ste vredni zaupanja in potrpežljivi.

Oceni, ali imaš ti mehkih veščin, ali pa če ste pripravljeni, da si skupaj prizadevajo, da jih razvije. Če ste imeti lastnosti, potrebne za uspeh na tem področju, je čas, da se premaknete naprej in ugotoviti, kaj morate storiti, da izpolnjujejo izobraževalne zahteve, da postane učitelj.

Izobraževanje izobraževalcev

Katera pot vas popeljejo v pedagoški poti bo odvisna od več dejavnikov. Med njimi so, ali želite, da poučujejo v javni ali zasebni šoli, kjer želite delati, kaj razred vam je ljubše, če želite naučiti posebne študente izobraževanja ter področje predmet, v katerem želite, da se specializirajo če sploh. Stopnja izobrazbe ste že dosegli, in sicer, ali že imate diplomo, bo tudi razliko.

  • Javni ali zasebni šoli?  Javni učitelji kjerkoli delajo v ZDA, mora imeti stopnjo vsaj diplomiral. Zasebni učitelji pogosto potrebujem, kot tudi. To ponavadi traja štiri leta, da zasluži eno.
  • Kje hočeš, da deluje?  Stanje, v katerem želite delati mogel določiti svoje zahteve, še posebej, če ne želite, da bi dobili diplomo iz izobraževanja in namesto večjih v drugi subject.Traditionally, je bilo treba dobiti diplomo v izobraževanju, da bi dobili dovoljenje v kateri koli državi . Večina držav, ki je zdaj, so nekoliko bolj prilagodljivi in so spremenili svoje zahteve za izdajo dovoljenj, da bi stopinj v drugih velikih. Tisti, ki gredo po tej poti lahko še vedno potrebujejo za dokončanje usposabljanja učiteljev domače naloge.
  • Kaj razred Stopnja Želite poučevanje? Boste vpisali v program usposabljanja, ki so specifični za želeno raven razreda: Predšolska vzgoja (navadno vrtca do 3. stopnje), osnovnošolskega izobraževanja (vrtcih skozi Grade 6), ali sekundarnem izobraževanju (stopenj 7 prek 12) .Elementary učitelji pokrivajo širok obseg predmeta v učilnici, in njihovo usposabljanje odraža to. Medtem ko je v šoli, se naučijo učiti več predmetov, vključno z jezikovnimi umetnosti, matematike, znanosti, umetnosti in glasbe. Tisti, ki so usposabljanje za kariero v sekundarnem izobraževanju osredotočajo na eno samo.
  • Želite za poučevanje redno ali posebno izobraževanje Študenti? Če želite delati s študenti, ki imajo posebne potrebe, morate specialistično usposabljanje. To je pogosto daljše od priprave za redne učitelje izobraževanja.

Poleg tega, da vpis v razrede, ki pokrivajo metod poučevanja predmeta ali, v primeru, ki si prizadevajo učitelji osnovne šole, več predmetov, študentov v programih za usposabljanje učiteljev mora upoštevati tudi strokovne programe izobraževanja. Ti lahko vključujejo razrede z naslovi, kot Educational Psychology, ameriški izobraževalni sistem, Educational Technology, in Filozofija vzgoje.

Področje izobraževanja je del vsakega programa usposabljanja učiteljev. To lahko poznamo kot “poučevanje študentov.” V tem praktično učno izkušnjo, boste nekaj časa v učilnicah, ki delajo pod nadzorom izkušenega učitelja.

Pri izbiri programa usposabljanja učiteljev, poglej za eno, ki je akreditiran bodisi Nacionalni svet za akreditacijo za izobraževanje učiteljev (NCATE) ali izobraževanje akreditacijskega sveta učiteljev. S tem bo pomagalo zagotoviti, da bodo program pripravili, da izpolnjujejo zahteve svoje države glede licenciranja.

Čeprav vam ne bo treba magisterij, da bi dobili svojo učiteljsko licenco, boste morda morali eno, da ga ohrani. Nekatere države zahtevajo, da si zasluži svojo diplomo v določenem časovnem obdobju. Obstajata dve vrsti izobraževalnih programov master ravni. Eden je namenjen certificiranih učiteljev, ki želijo ali potrebujejo višje stopnje. Druga vrsta programa je usmerjena proti študentom, ki niso certificirani učitelji, ampak imajo univerzitetno izobrazbo v drugih velikih.

Getting Into programu usposabljanja učiteljev

Običajno boste vstop v program usposabljanja učiteljev na ravni bachelor po obiskuje fakulteto za dve leti. Večina šol izobraževanja zahteva od študentov, ki se uporabljajo za te programe v svojem letniku leto, po koncu druge kolegij študijskih. Nekateri tudi določajo, da učenci izberejo drugi največji. Srednje velikih izobraževanja pogosto dvojno večjih v izobraževanju in za katere nameravajo učiti.

Pogoji za vpis na podiplomske programe, se razlikujejo glede na to, ali so njihovi učenci certificirani učitelji, ali tisti, ki nimajo nobenih izkušenj. Lahko vsebuje najnižjo povprečno oceno, dodiplomski svobodnih umetnosti naloge, referenčna pisma, osebno izjavo, in intervju.

Kako se Licensed

Če želite naučiti v javno šolo kjerkoli v Združenih državah Amerike, boste potrebovali licenco, včasih imenujemo certificiranje. Ob eden ni določilo za zaposlovanje v večini zasebnih šolah, vendar.

Posamezne države določiti zahteve za izdajo dovoljenj, vendar pogosto vsebujejo, poleg diplome bachelor, mimo osnovne spretnosti izpit. Nekatere države upravljajo svoj izpit, vendar mnogi uporabljajo prakse, ki izvaja testiranje storitev za izobraževanje (ETS).

Čeprav vam ni treba magisterij postati licenco, nekatere države zahtevajo, da obdržimo licensure. Morda boste morali vzeti nadaljnjega izobraževanja tečajev dohajati strokovnega razvoja.

Zahteve za izdajo dovoljenj se razlikujejo po vsej državi, tako da je treba raziskati zahteve posamezne države. Univerza v Kentucky College za šolstvo ohranja state-by-stanju navodila za certificiranje učiteljev .

Pogosta je vzajemnost med državami, tako, če izpolnjujejo zahteve za izdajo dovoljenj v enem, boste običajno lahko dobili licenco v drugi. Še enkrat preverite v svoji državi oddelek izobraževanja.

Kako svojo prvo učiteljevega dela: Kaj vam naredi konkurenčno Candidate

Preden se zaveš, boste pripravljeni, da si za svoj prvi učiteljevega dela. Se sprašujete, kaj kvalitet delodajalci želijo v učitelja? Da bi vam idejo, tukaj so specifikacije najdemo v objavah prostih delovnih iz različnih virov:

  • “Kaže poznavanje starosti primerne učnih pristopov, spretnosti, znanja, interesi in kulturne dediščine”
  • “Poglobljeno znanje konceptov in spretnosti, povezane z določeno območje vsebino”
  • “Sposobnost za učinkovito uporabo tehnologije kot izobraževalno orodje”
  • “Dokazano sposobnost, da ohranijo varno učno okolje s pomočjo urejenih učilnic”
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *