Toppjobb för civilekonomexamen Majors

Posted on

 Topp 10 Jobb för Business Majors


Affärs majors utveckla många värdefulla kunskaper och kunskapsområden som ger dem möjlighet att ge ett betydande bidrag till de företag och icke-vinstdrivande världar. De kan tänka i siffror. Affärs majors kan kvantifiera en uppsättning data, utvärdera de ekonomiska konsekvenserna av beslut och använda siffror för att backa upp sina förslag.

Studenter som viktiga i näringslivet lära sig skriva på ett klart och koncist sätt medan crafting fall analyser och andra affärshandlingar för sina klasser. Professorer kräver ofta dem att slutföra projekt i grupper så att de lär sig utmaningar och värdet av lagarbete samtidigt förfina sina presentation och ledaregenskaper.

Färdigheter Business Majors Ha

Analysera affärsproblem och rekommendera lösningar hjälper affärs stora företagen att förbättra sin kritiskt tänkande och analytiska färdigheter. De lär sig att använda IT-verktyg för att samla, organisera och representera data för presentationer och papper.

Kunskaper i kärnämnena som marknadsföring, management, personal och redovisning förbereda affärs stora företagen att leda andra på arbetsplatsen.

Med klasser som affärsjuridik och affärsetik, studenter få ett rättsligt och etiskt perspektiv på världen omkring dem. Dessutom ekonomistudenter får ett globalt perspektiv och en uppskattning för värdet av mångfald genom att studera affärsmetoder i andra kulturer.

Topp 10 Jobb för Business Majors

Dina personliga värderingar, färdigheter och intressen kommer att påverka din slutliga valet av en karriär, men nedan är några alternativ att tänka på när du går igenom beslutsfattandet.

1. Accountant

Revisorer hjälper organisationer att finansiera sin verksamhet, följa statliga regleringar, spara pengar och maximera sina vinster. De utnyttja den ekonomiska kunskaper och färdigheter lärt sig i skolan för att fatta välgrundade beslut om en organisations resurser. Revisorer representerar och kommunicera affärsinformation som används av kollegor att arbeta mer effektivt, och investerare att fatta välgrundade beslut om sina investeringar.

Revisorer genomföra revisioner och ger konsult- och skatteplanering tjänster. De flyttar ofta till ledande positioner inom finans uppdelningen av deras organisation eller kundorganisationer. Alla typer av företag, statliga ideella och utbildningsorganisationer anlita tjänster av revisorer.

Lön: Enligt Bureau of Labor Statistics  (BLS), median årsinkomst för revisorer maj 2018 var $ 70.500. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 43.650, och den högsta 10% tjänade mer än $ 122.840.

Job Outlook: Anställning av revisorer väntas växa med 10% mellan 2016 och 2026-snabbare än genomsnittet för samtliga yrken.

2. Managementkonsult

Managementkonsulter eller management analytiker genomföra en process för kunder, inte olikt fallet analysmetod som används i många av de klasser för affärs majors. De gäller analytisk och förmåga att lösa problem på sina projekt och utnyttja lagarbete och presentationsteknik odlas genom sina studier. Konsulter är experter på att samla in information, organisera det och komponera rapporter med sina resultat.

Analytiker är avancerade användare av teknik som de bearbetar och representerar data för sina kunder. De anlita kalkylprogram, databas och presentationsverktyg tillämpas så ofta sina klassprojekt som affärs majors.

Lön: Enligt BLS , median årsinkomst för lednings analytiker maj 2018 var $ 83.610. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 48.360 och den högsta 10% tjänade mer än $ 152.760.

Job Outlook: Anställning av ledningsanalytiker väntas växa med 14% mellan 2016 och 2026-snabbare än genomsnittet för samtliga yrken.

3. Social Media Manager

Sociala medier chefer utnyttja tekniskt kunniga och kunskap om marknadskommunikation som förvärvats av affärs stora företagen att samordna sin arbetsgivare närvaro på sajter som Facebook, Linkedin, Pinterest, Twitter, Instagram och Tumblr. De förbättra verksamhet, skapa varumärkesidentitet, och få uttrycka sig om sin organisation. Sociala medier chefer utforma strategiska planer, bidra till att utveckla innehåll och mäta effekten av onlinekampanjer.

Sociala medier chefer ta hjälp av personal för att samla in information för historier som kan placeras på sociala medier. Liksom affärs majors, måste de vara lagspelare och har finess med människor att lirka samarbete när de inte har formell makt över kollegor.

Lön: Enligt PayScale , sociala medier chefer tjänar en genomsnittlig lön på $ 49.340.

Job Outlook: Det finns en stor efterfrågan på sociala medier chefer, vilket framgår av de 35,038 jobb publiceras på själva verket när den här artikeln publicerades.

4. Financial Analyst

Affärs majors lära sig att bedöma styrkor och svagheter av företag och analysera trender i olika branscher. Finansanalytiker kapitalisera på dessa kunskaper för att utvärdera företag, branscher och tillhörande investeringar för kunder eller deras moderbolag. De tolkar bokslut, beräkna nyckeltal och annan statistik, och skriva rapporter med rekommendationer för investeringar och fördelning av företagets resurser.

Finansanalytiker dra nytta av kurser inom redovisning, finans, ekonomi och matematik som är traditionellt en del av ett företag större.

Lön: Enligt BLS , median årsinkomst för finansanalytiker maj 2018 var $ 85.660. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 52.540, och den högsta 10% tjänade mer än $ 167.420.

Job Outlook: Anställning av finansanalytiker väntas växa med 11% mellan 2016 och 2026-snabbare än genomsnittet för samtliga yrken.

5. aktuarie

Affärs majors med en stark kvantitativ orientering till deras bakgrund kan bli viktiga aktörer inom försäkringsbranschen genom att arbeta som aktuarie. Aktuarier beräknar sannolikheten för riskfyllda händelser, såsom dödsfall, skador, olyckor, bränder och sjukdomar, när försäkringsbolagen skulle vara skyldig att betala ut påståenden. De utnyttjar kunskap om redovisning, finans och ekonomi och genomföra komplexa analyser av scenarier baserade på demografiska profiler.

Aktuarier, liksom affärs majors, använder kalkylblad, databaser och statistisk programvara för att genomföra sina analyser. Dessutom måste de ha en stark skrivning, presentation och övertygande förmåga att säkra stöd från kolleger för deras förslag.

Lön: Enligt BLS , median årsinkomst för aktuarier maj 2018 var $ 102.880. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 61.140, och den högsta 10% tjänade mer än $ 186.110.

Job Outlook: Anställning av aktuarier beräknas växa med 22% mellan 2016 och 2026-mycket snabbare än den genomsnittliga tillväxttakten för alla yrken.

6. College Admissions Representative

Lön: Affärs majors som är intresserade av att arbeta i en college miljön bör överväga en position med antagningsenheten som ett alternativ. Antagning personal utnyttja den starka kommunikation, presentation och övertygande kompetens affärs stort att nå ut till blivande studenter.

De utvecklar marknadsplaner att strategiskt främja college och uppmuntra ansökningar. Antagning personal, liksom affärs majors, måste samarbeta med andra gruppmedlemmar på projekt och leverera program.

En college antagning roll är i huvudsak en försäljning position för en college, så affärs majors med en stark grund inom försäljning och marknadsföring och en utåtriktad personlighet kommer sannolikt att vara framgångsrik i denna nisch.

Enligt glasdörr , antagning representanter tjäna en medianinkomst på $ 46.148.

Job Outlook: Det finns gott om öppningar för college antagning representanter, med 2701 platser på själva verket vid tidpunkten denna artikel publicerades.

7. Business lärare

Lön: utbilda gymnasieelever om näringslivet är ett alternativ för affärs majors som också fylla kraven lärarutbildningen.

Affärs majors behöver bred kunskap inom marknadsföring, management, ekonomi och redovisning för att genomföra denna roll på ett effektivt sätt. Stark verbal kommunikation och social kompetens krävs för att engagera eleverna.

Planering och presentera stimulerande lektioner är nyckeln till framgång som lärare. Affärs majors kan dra nytta av det stora utbudet av instruktions metoder som de har stött på när du fyller sin examen.

Enligt BLS , median årsinkomst för hög lärare maj 2018 var $ 60.320. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 39.740, och den högsta 10% tjänade mer än $ 97.500.

Job Outlook: Sysselsättning av hög lärare väntas växa med 8% mellan 2016 och 2026-ungefär lika mycket som den genomsnittliga tillväxttakten för alla yrken.

8. Business Reporter

Skriv ut, broadcast, och elektroniska medier alla ger omfattande täckning av händelser och utveckling i branschen och finanssektorn. Affärs majors lär sig att analysera företag och branscher och komponera skriftliga sammanfattningar av sina resultat, precis som reportrar. De utvecklar kommunikation och presentationsteknik som behövs för att tydligt formulera innehåll om näringslivet.

Så om du är fascinerad av företag men hellre kommunicera om det än göra affärer, kan affärsrapportering vara för dig.

Lön: Enligt BLS , median årsinkomst för reportrar maj 2018 var $ 41.260. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 23.490 och den högsta 10% tjänade mer än $ 100.930.

Jobb Outlook: sysselsättning av reportrar som helhet beräknas minska med 9% mellan 2016 och 2026, vilket är mycket lägre än den genomsnittliga tillväxttakten för alla yrken. Dock bör spridningen av TV- och online media täckning i förhållande till den ekonomiska och affärsmässiga utvecklingen ger bättre möjligheter för dem som specialiserat sig på företagsrapportering.

9. Corporate Attorney

Advokater som utövar företag eller handelsrätt nytta av bred kunskap om affärsenheter och metoder som förvärvats av affärs majors. Affärs stora utvecklar en solid grund för områdena bolagsrätt som konkurs, värdepapper, avtal, fusioner, samlingar, affärs arv och bolagisering. Forskning, skrivande och presentationsteknik som utvecklats av affärs majors hjälpa bolagsjurister för att utföra sitt arbete.

Affärs majors med solida akademiska poster och LSAT poäng kan få acceptans på elit lag skolor.

Lön: Enligt BLS , median årslönen för advokater var $ 120.910 maj 2018. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 58.220, och den högsta 10% tjänade mer än $ 208 tusen.

Job Outlook: Sysselsättning advokater väntas växa med 8% mellan 2016 och 2026-ungefär lika mycket som den genomsnittliga tillväxttakten för alla yrken.

10. Health Administratör

Administratörer i sjukvården måste ha kunskap om redovisning, budgetering, personal, marknadsföring, management, affärsjuridik, etik och informationsteknik, alla ämnen som omfattas i affärsplanen. Dessutom lagarbete, kommunikation, analytisk och presentationsteknik av verksamheten större är också avgörande för framgången för en vårdadministratör.

Många företag majors med intresse inom området kommer att fortsätta att ta examen arbete i  sjukvårdsorganisationen .

Lön: Enligt BLS , median årslönen för vård och servicechefer var $ 99.730 maj 2018. Den lägsta 10% tjänade mindre än $ 58.680, och den högsta 10% tjänade mer än $ 182.600.

Job Outlook: Anställning av vård och servicechefer väntas växa med 20% mellan 2016 och 2026-mycket snabbare än den genomsnittliga tillväxttakten för alla yrken.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *