Hur hittar man en Work-at-Home Job

Posted on

 Hur hittar man en Work-at-Home Job

Börja med dessa 5 grundläggande steg för att hitta en Work-at-Home Job

Hur hittar jag ett verk-at-home jobb? Det är en fråga jag vanliga. Om det fanns ett enkelt svar på denna fråga skulle den här webbplatsen har mycket färre resurser. Men faktum är, sättet att hitta ett arbete-at-home jobb är att tillbringa en hel del tid och hårt arbete på det. Det är en process, och det finns ingen enkel, garanterat väg. (I själva verket är något arbete hemma tillfälle som gör att det låter som om det är troligt ett arbete hemma bluff.)

Men det finns vissa grundläggande steg för att starta processen med att hitta ett verk-at-home jobb

Första steget

1. Bedöm ditt liv

Innan du hoppa rätt in och försöka hitta ett arbete hemma jobb, spendera lite tid att tänka på detta mål.

Varför vill du arbeta hemma? Vill du tillbringa mer tid med din familj? Om så är fallet, se din nya karriär kommer i själva verket kan du njuta av din tid för familjen. Inte varje arbete hemma jobb ger bättre balans mellan arbete och privatliv.

Vilken typ av jobb vill du göra hemifrån? Försöker du bryta sig loss från din nuvarande karriär? Om så är fallet, tänk på att starta en ny karriär, särskilt en arbetar hemma, kan betala mindre och vara svårare att bryta sig in.

Om du är en stay-at-home mamma som vill tjäna lite extra pengar, det är din tid och barnomsorg behov som du behöver tänka på. Du kan behöva anlita en barnvakt, som kommer att skära i din inkomst. Du måste balansera de två.

I slutändan kommer till frågan: Ska jag arbetar hemma? Se till att svaret är ja.

Nästa

2. Begränsa ditt fokus

Det finns så många möjliga sätt att arbeta hemifrån. Du kan börja du eget hem företag, kan du plocka upp extra pengar att göra små mikro jobb, du kan bli en frilansare eller konsult inom området du befinner dig i kan du förvandla ditt nuvarande jobb i en distansarbete position, eller du kan hitta en fullständig -time distansarbete jobb.

Beroende på kompetens, erfarenhet, utbildning och livsstil, är några av dessa alternativ kommer att bli lättare att bryta sig in än andra.

3. Börja söka / forskat

Om du har räknat ut den allmänna riktning du vill gå, får då startas antingen jobbsökande eller hitta rätt hem affärsmöjlighet.

4. Sätt mål (inte en tidsfrist)

Om du vill arbeta hemifrån när barnet börjar skolan eller genom sommaren eller något annat datum, gör att ditt mål.

Kom dock ihåg att det finns många saker utanför din kontroll. Och när du behöver fortsätta arbeta för att uppfylla det målet, kan du inte. Och vara säker på ditt mål är rimligt.

Bryt målet ner till en gång i veckan eller varje dag att göra-lista. Ställ en viss tid per vecka att ägna åt din jobbsökande. Och hålla fast vid det. Arbeta hemma organ är disciplinerad med din tid. Inte få ett sidospår med intressanta artiklar eller sociala medier när du forskar på nätet.

Nästa

5. Felsökning

Om du inte har någon framgång, ta en titt på de steg du har tagit och leta efter en svag punkt. Är du ansöker till jobb du är kvalificerad för? Är ditt CV felfri och målar en attraktiv bild av alla dina färdigheter? Skriver du effektiva e-post till potentiella arbetsgivare? Om du har problem med att göra ditt mål till verklighet, läsa den här artikeln för lite mer insikt om vad som kan hålla dig tillbaka.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *