Sport Scout Arbetsbeskrivning: Lön, kapaciteter & More

Posted on

Sport Scout Arbetsbeskrivning: Lön, kapaciteter & More

Sport spanar leta efter och rekrytera nya medlemmar i ett idrottslag på college, amatör eller professionell nivå. De utvärderar idrottarnas fysiska färdigheter, attityd, och andra faktorer som kan avgöra deras framgång på ett lag. Scouts är integrerade att förbättra en lagets nivå av talang, som kan betala långsiktiga utdelning i form av prestanda och vinner.

De flesta scouterna arbete med en specifik idrottslag, men det är också scouting positioner anslutna med externa tjänster som sedan säljer sin information till lag. I vissa fall, scouter är också tränare för idrottslag.

Sport Scout Arbetsuppgifter och ansvar

Det här jobbet kräver i allmänhet möjlighet att göra följande arbete:

 • Hitta potentiella idrottsmän genom att följa sportnyheter och utveckla relationer med bussar från high school och amatör Athletic Union (AAU) lag
 • Delta sportspel och titta på videoklipp av idrottare under övervägande för att utvärdera deras prestationer
 • Analysera prestanda statistik över blivande idrottare
 • Jämför blivande idrottare att de potentiella motsatta lag
 • Ge rapporter och rekommendationer till tränare, manager eller ägare av laget som de är scouting
 • Samordna och erbjuda incitament till potentiella spelare

På professionell nivå, de flesta scouter utvärdera unga spelare att försöka avgöra om de en dag kommer att kunna bidra på professionell nivå. Scouterna hjälper också avgöra på vilken nivå laget bör investera i en viss spelare. Detta inkluderar beslut om huruvida eller inte att utarbeta en spelare och hur mycket pengar att erbjuda för en signing bonus.

College rekryterare spana även high school talang men är vanligtvis tränare med college laget.

Sport Scout Lön

En sport scout lön kan variera beroende på läge, erfarenhet, företag eller skola som de arbetar, liksom om läget är på heltid eller deltid. Eftersom många sporter scouter arbetar mindre än heltid, löne medelvärden är generellt låg.

 • Median Årslön: $ 32.270
 • Topp 10% Årslön: $ 75.400
 • Under 10% Årslön: $ 18.670

Källa: US Bureau of Labor Statistics (BLS), 2017

Utbildning, utbildning och certifiering

De flesta scouter är före detta sportspelare, och andra är nuvarande eller tidigare tränare med många års erfarenhet efter sporten.

 • Utbildning: College är inte nödvändigtvis ett krav för scouter som har spelat en sport på en hög nivå och utvecklade ett skarpt öga för talang. Dock har sport spanar vanligtvis en kandidatexamen i företagsekonomi, marknadsföring, försäljning, eller sport management.
 • Bakgrund och erfarenhet : Eftersom scouter måste ha förmåga att utvärdera talang i unga spelare, måste de ha omfattande bakgrund i att spela sporten, vanligtvis vid högskola eller professionell nivå, coaching på en hög nivå, eller många år med att följa sporten.

Sport Scout Skills & Kompetens

Medan spanar för idrottslag kan komma från en mängd olika bakgrunder, de i allmänhet bör ha följande egenskaper för att bli framgångsrik:

 • Beslutsfattande förmåga : Scouts måste vara analytisk och selektiv när man väljer möjliga spelare för ett lag och måste fatta beslut utifrån vad som är bäst för laget de arbetar med.
 • Kommunikation: Scouts måste effektivt nuvarande möjliga förutsättningar för potentiella spelare och presentera alternativ till tränare och lag de arbetar med.
 • Passion: En framgångsrik coach bör vara passionerad nog att lära sig alla de medel och vägar för en sport och hålla sig uppdaterade på spelare och relevanta trender.

Job Outlook

Medan marknaden för sport scouter väntas växa snabbare än genomsnittet karriär, med en hastighet av 13 procent genom 2026, kan det finnas en hög grad av konkurrens för bästa scouting positioner, enligt BLS.

Arbetsmiljö

En scout kan göra en del arbete på ett kontor, men majoriteten av arbetet sker på de platser där sporten de är scouting för spelas. Positionen kräver också vanligtvis resa för att se spelarna i aktion.

Arbetsschema

Arbetstid kan variera för scouter och kan innehålla helger och kvällar. Många scouter är egenföretagare och får betalt för enskilda scouting uppdrag med varierande timmar. Andra scouter arbetar deltid i ett visst område eller region för ett lag. När de bygger en historia av framgång, heltidstjänster som täcker större områden eller samordnande andra scouter är ett alternativ. Vissa scouter förväg scouting director jobb med lag eller andra administrativa positioner, som en general manager.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *