Top 10 bäst betalande deltidsjobb

Posted on

Top 10 bäst betalande deltidsjobb

Många företag ser för deltidsanställda, oavsett om säsongs hjälp under hektiska månader, frilans och konsultstöd på ett behov när det behövs, eller för rutinmässig hjälp under hela året. CareerCast.com har sammanställt en lista över de bästa deltidsarbeten, baserat på lön och jobbutsikter.

För arbetssökande som syftar till att hitta deltidsarbete, dessa positioner erbjuder hög lön utöver risken för jobb stabilitet och tillväxt på vägen.

Revisor

Revisorer är ansvaret för att upprätta, underhåll och analyser av finansiella poster, räkningar, fakturor och skatter.

Förutom dag till dag underhåll och övervakning av finansiella transaktioner, måste revisorer också se till att ett företags finansiella system fungerar effektivt och inom ramen för lagen. De förväntas föreslå olika sätt för kunderna att minska kostnaderna och förbättra lönsamheten.

Revisorer bör ha en kandidatexamen i redovisning eller ett närliggande område, och beroende på jobbet, kan de behöva vara en CPA (auktoriserad revisor).

Revisorer är i hög efterfrågan runt skatt säsong, vilket är när organisationer eller individer kan anställa på deltid redovisning support.

Revisor

 • Median timme Lön: $ 33,34 (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en ökning med 10% i arbete genom 2026.

Datorprogrammerare

Programmerare skriver programvara, även om många programmerare besitter kompetens inom programvaruteknik och kan även felsöka datakod, såsom Java eller C ++. En framgångsrik programmerare är flytande i den tekniska, back-end av programvaran, samtidigt hålla i åtanke front-end användarupplevelse.

Programmerare måste ha en kandidatexamen i datavetenskap eller liknande fält, även om många håll magisterexamen eller till och med doktors, liksom.

Enligt CareerCast.com, eftersom inte alla företag har råd med interna programmerare, många kommer att ta till deltids IT expertis för att åtgärda eventuella tekniska frågor på fall till fall.

Datorprogrammerare

 • Median timme Lön: $ 39,54 (2017)
 • Job Outlook: Lägre än genomsnittet. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en minskning med 7% i jobb genom 2026.

Leverans Truck Driver

förare lastbil arbeta inom ett begränsat område för att transportera gods mellan lokala lager, distributionscentraler, företag och hushåll. Eftersom förare lastbil är begränsade till lastbilar med last som innehåller mindre än 26.000 pounds, de är i allmänhet ansvariga för pick-up, transport och lämning av förpackningar och mindre varor.

För att bli en leveranslastbilschaufför, är du i allmänhet måste ha en gymnasieexamen. De flesta företag kräver också en månads on-the-job training, och naturligtvis måste du ha ett giltigt körkort och en ren drivande post.

Leverans Truck Driver

 • Median timme Lön: $ 15.12 (2017)
 • Job Outlook: Långsammare än genomsnittet. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en ökning med 4% i jobb genom 2026.

Editor / Korrekturläsare

Redaktörer planera, samordna, granska och revidera innehåll för publicering i böcker, tidningar, tidskrifter, e-post eller webbplatser. Editors recension berättelse idéer och bestämma vilka ämnen kommer att tilltala publikationens läsare. Korrekturläsare undersöka ett slutligt förslag i ett dokument, bok, tidning, eller någon annan skriftlig kommunikation, efter att den har redigerats för att säkerställa att inga fel finns kvar. Korrekturläsare måste ha ett skarpt öga för att hitta stavfel, skiljetecken fel, stavfel eller felaktig användning av grammatik.

Redaktör

 • Median timme Lön: $ 28,25  (2017)
 • Anställa Outlook: Bureau of Labor Statistics räknar ingen ökning av arbetstillfällen genom 2026.

Grafisk designer

Grafiska formgivare arbetar i program som Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator för att skapa grafik för olika ändamål. Grafiska designers kan fungera på allt från att skapa egna logotyper och typsnitt, att utforma webbplatser och e-mallar, till att producera marknadsföring säkerheter inklusive annonser, vykort och banderoller, att illustrera original digitalt konstverk.

Även om vissa designers arbetar internt för ett enda företag, andra arbetar frilans för en mängd olika klienter, vilket skapar en stark deltidsjobb marknaden för grafiska formgivare.

Grafisk designer

 • Median timme Lön: $ 23,41 (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics räknar med en total ökning med 4% i jobb genom 2026 med betydligt snabbare tillväxt i digitala tillämpningar och sjunkande möjligheter i tryck och publicering.

ledning Analyst

Management analytiker, annars känd som managementkonsulter, undersöker en organisations system för att räkna ut hur att maximera effektiviteten. Tar olika faktorer i beaktande, inklusive personal, organisation och arbete flödesprocesser, lednings analytiker strävar efter att öka vinsten genom att minska kostnaderna och öka intäkterna.

De flesta management analytiker har en kandidatexamen tillsammans med en CMC (Certified Management Consultant) beteckning. Men eftersom många management analytiker arbetar på frilansbasis, är det viktigt att ha tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande eller regissör roll, i syfte att föra fram kunskap som konsult.

ledning Analyst 

 • Median timme Lön: $ 39,64  (2017)
 • Job Outlook: Snabbare än genomsnittet. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en ökning med 14% i arbete genom 2026.

Market Research Analyst

Det är upp till marknadsanalytiker att dissekera marknadstrender – vad folk köper vad de vill köpa och vad de är villiga att betala, till exempel – och sedan berätta vad de lär sig att hjälpa företag bättre riktar sig till konsumenter.

Även om de flesta marknadsanalytiker arbetar heltid, andra arbetar på en konsult eller frilansbasis för olika kunder. För att bli en marknadsundersökning Analyst, måste du ha en kandidatexamen i ekonomi eller ett närliggande område, även om de flesta företag söker efter kandidater som har en magisterexamen också.

Market Research Analyst

 • Median timme Lön: $ 30,40  (2017)
 • Job Outlook: Mycket snabbare än genomsnittet. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en ökning med 23% i arbete genom 2026.

material Mover

Material movers, eller hand arbetare, transportmaterial utan att använda maskiner. Ofta arbetar i lager eller fabriker, eller flytta människors tillhörigheter, kan de vara ansvariga för att flytta gods runt en lagringsanläggning, förpackning varor för sjöfarten, lossa gods eller rengöring av fordon.

I allmänhet dessa typer av positioner som inte kräver en viss utbildningsnivå. Eftersom tungt fysiskt arbete är inblandade, måste de sökande vara vältränad och kunna lyfta tunga föremål och tillbringar många timmar på fötterna.

material Mover

 • Median timme Lön: $ 13.00  (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en ökning med 7% i jobb genom 2026.

Nätverk och datorsystemadministratör

Nätverk och datorsystemadministratörer upprätta och stödja en organisations interna nätverk och internetsystem, som arbetar för att se till att alla är att få en bra anslutning som gör det möjligt för dem att arbeta effektivt på nätet. Nätverk och datorsystem administratörer är också ansvariga för att säkerställa nätverkssäkerhet.

Denna position kräver en kandidatexamen i informationsteknik, datavetenskap eller ett närliggande område.

Nätverk och datorsystemadministratör 

 • Median timme Lön: $ 38,99  (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en ökning med 6% i jobb genom 2026.

Författare

Writers producera innehåll för ett brett spektrum av syften: från webbplatser till bloggar, böcker och tidningar, reklam, musik, tv och film manus, och mycket mer. Skribenter och författare kan fungera in-house för ett företag eller en organisation inom ett specifikt område, som marknadsföring eller media, eller de kan arbeta på frilansbasis för olika kunder.

Författare

 • Median timme Lön: $ 29,72  (2017)
 • Anställa Outlook: Långsammare än genomsnittet. Bureau of Labor Statistics förväntar sig en ökning med 8% i jobb genom 2026.

Hur du kommer igång deltid eller som frilansare

Även om alla dessa jobb blir utmärkta deltid positioner, många av dem arbetar på frilansbasis, vilket innebär att individer – till exempel författare, IT-personal, konsulter, designers och så vidare – arbeta självständigt för olika kunder.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *