Sätt att tjäna pengar med din smartphone

Posted on

Sätt att tjäna pengar med din smartphone

Följande sätt att tjäna pengar med telefonen är inte nödvändigtvis ett sätt att tjäna en riktig levande, men-om de används på ett förnuftigt sätt, de kan hjälpa dig att återfå en del av kostnaden för din cell telefonräkning och kanske sätta några extra utgifter dollar i fickan.

I likhet med andra mikro jobb, är tanken bakom dessa program för att tjäna extra pengar, så var försiktig så att du inte faktiskt förlorar pengar i processen. Nedan finns åtta appar som du kan använda för att tjäna pengar, som sträcker sig från crowdsourcing sociala medier reklam, så att du kan jämföra och hitta de som verkligen gör att du kan tjäna lite extra inkomster.

Easyshift

Typ av program: Task orienterad crowdsourcing, aka microlabor webbplats

Tekniska krav: iPhone

Platser: USA, även om tillgången på förändringar i vissa områden kan begränsas

Så här fungerar det: Ladda ner appen och skapa ett konto för att börja ta emot ”skift”. När du är klar skift, tjänar du poäng. Du får också bättre betalande uppdrag också. De typer av jobb här press företaget erbjuder tenderar att vara för konsumentmärken som vill spåra sina produkter, så bilder av produkter med kontroller pris är hörnstenen i detta företag.

Hur det lönar sig: Pays kontanter i PayPal-konton. Shift betalningar varierar från $ 2 till $ 20. Dessa betalas ut inom en 48-timmarsperiod.

Nedre raden: Även om detta är tillgängliga över hela landet, eftersom så många av dess skift är platsbaserade, dess genomförbarhet för dig är beroende på hur många av dem är nära dig. Du vill inte att tillbringa en timme i restid tjäna $ 2.

Field Agent

Typ av program: Task orienterad press

Tekniska krav: iPhone

Platser: USA, Kanada, Norge och Australien

Så här fungerar det: När du laddat ner appen måste du välja ett jobb. Listan innehåller jobb som undersökningar, omröstningar, broschyr placering, kontroller pris och granska produkter. Uppgifter måste slutföras inom en två timmars fönster. Som en agent, du samla poäng för uppgifter du slutföras. Men du också förlorar poäng för alla oavslutade jobb.

Hur det lönar sig:  Lönen jobb du registrerar dig för ett intervall mellan $ 3 till $ 12 vardera i kontanter. Du måste ha ett PayPal-konto, eftersom det är där din lön deponeras.

Nedre raden: Appen är inte som andra eftersom de sökande får jobb på en först till kvarn får först mala. Men vissa jobb gå baserat på hierarkin, så om du har fler poäng får du kvalificera sig för fler jobb. Det innebär att du inte kommer att spendera alltför mycket tid på jobb du inte kommer att få.

Embee Mobile

Typ av program: Mobile belöningar

Tekniska krav: Finns för mer än 300 mobiloperatörer, däribland AT & T och Verizon.

Platser: Mer än 100 länder

Så här fungerar det: Installera dess “mobila prestanda meter” och tjäna presentkort

Hur det lönar sig: Presentkort

Nedre raden: Användare installera appen från Google Play och de i USA tjänar presentkort från platser som Amazon, Domino Pizza och Dell. Utanför USA, kan de punkter handlas för mobil samtalstid. Detta är inte tillgängligt i alla städer, så du måste installera för att se om det kommer att fungera var du är.

Gigwalk

Typ av program: Task orienterad press

Tekniska krav: iPhone (Android app är planerad)

Platser: Mer än 6.000 städer i USA

Så här fungerar det: Människor logga in och hitta ”spelningar” eller uppgifter. Dessa uppgifter kan vara nästan vad som helst, men en del av de typiska som är priskontroller, app testning, verifiering av data, ta bilder, mystery shopping och undersökningar. De gäller för dessa uppgifter till klienten söker arbete och om de väljs, lämna arbetet. De får feedback från sina kunder. Positiv återkoppling tillåter dem att få tillgång till högre betalande spelningar.

Hur det lönar sig: Pays pengar till ett PayPal-konto. Uppgifter betala vanligtvis $ 3 till $ 5; Men för erfarna Gigwalkers finns vissa uppgifter som betalar upp till $ 100. Betalning för uppgifter sker inom 7 dagar. Gigwalkers måste betala PayPals transaktionsavgifter, men kan välja en högre minimi utbetalning för att minimera deras frekvens.

Nedre raden: Några saker måste figurerat i att avgöra hur lukrativ denna tjäna pengar app kommer att vara för dig: inte bara den tid det tar att slutföra uppgiften, men den tid det tar att gälla för uppgifter och resor som krävs för att kompletta spelningar. På $ 3 till $ 5, en spelning antagligen inte betala för att resa långt. Konkurrensen är dock större spelningar som inte kräver resor eller som är i ett kraftigt befolkat område.

iPoll

Typ av program: Undersökningar

Tekniska krav: iPhone och Android plattformar

Platser: USA, även om det kan finnas vissa internationella undersökningar tillgängliga från tid till annan

Så här fungerar det: Ladda ner den kostnadsfria appen; fyll i profil med information såsom namn, adress, kön, födelsedag och anställningsform. Du kommer sedan att kontaktas via e-post, push-meddelanden eller telefon för att delta i undersökningar som matchar din profil.

Hur det lönar sig: Pays i belöningspoäng som kan lösas in mot kontanter i ett PayPal-konto eller presentkort. Det finns en $ 35 utbetalning tröskel.

Nedre raden: Generellt, jag är inte ett stort fan av undersökningar eftersom de kan ta en hel del tid för bara en liten belöning. Det faktum att du kan göra dessa på din telefon, men innebär att du kan göra dem i tid som annars skulle gå till spillo, som väntar på barnen till slut verksamhet eller i ett väntrum. Med detta sagt, hur många undersökningar skickas till dig är inte under din kontroll, så om din profil inte matchar många undersökningar kan du inte göra det till tröskeln.

post Intelligence

Typ av program: Social media reklam

Tekniska krav: iPhone och Android med sociala medier konton på Twitter, Tumblr och / eller YouTube

Platser: Överallt

Så här fungerar det:  Du kan länka dina sociala medier profiler på ditt konto efter att ha ställt upp. Du har då möjlighet att välja från en lista med kampanjer som är relevanta för din profil. Allt du behöver göra är att dela text eller videolänk. Men du är begränsad till hur många du kan post-vanligtvis ett par gånger varje dag.

Hur det lönar sig:  Du har två alternativ för betalning: pengar till ett PayPal-konto eller med Amazon presentkort. Pay beror på antalet visningar eller klick dina inlägg får under kampanjen. De kostnad per klick varierar beroende på kampanjen. Men du kan få en bild av hur mycket du kan få, eftersom Mylikes ger dig en uppskattning av hur mycket varje kampanj betalar utifrån dina anhängare.

Nedre raden: Denna app är inte för personer som använder sociala medier måttligt. Istället är det tänkt för dem som använder sociala medier mycket. Om det är du, kan du göra några pengar så länge du har inga problem att godkänna produkter.

Shopkick

Typ av program: Shopping bonusprogram

Tekniska krav: iPhone eller Android smartphone

Platser: USA

Så här fungerar det: Samla ”sparkar” eller poäng när du helt enkelt in butiker som Target, Macys, Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us och Exxon och Mobil närbutiker. Med hjälp av GPS på din smartphone, det vet var du befinner dig och skickar lämpliga erbjudanden. Scan streckkoder för ytterligare punkter och ännu fler poäng när du gör inköp, men att tjäna poäng genom inköp du behöver för att länka ditt kreditkort till den.

Hur det lönar sig: Pays poäng lösas in för presentkort och rabatter.

Nedre raden: Till skillnad från vissa andra shopping belöningar program, innebär detta en inte kräver inköp, så att du kan tjäna pengar medan helt enkelt köra dina ärenden.

Viggle

Typ av program: Loyalty / Rewards-programmet

Tekniska krav: Android och Apple-enheter (inklusive tabletter)

Platser: lagligt bosatta i USA, inklusive Puerto Rico

Så här fungerar det: Använd din smartphone för att logga dina tv-tittar på timmar och få betalt för det. När du loggar in på Viggle registrerar det ljud och identifierar TV-showen. Medan poäng belönas för alla TV-tittande upp till 12 timmar per dag, det är Viggle-sponsrade de som tjänar mest poäng. Användarna får också poäng genom att interagera med vad som finns på TV genom att svara trivia frågor, rösta i omröstningar, etc, och genom att använda sociala medier och värva nya kunder. DirecTV kunder får extra bonus.

Hur det lönar sig: Pays belöning punkter som kan lösas in på företag som Groupon, 1-800-Flowers, Fandango och Foot Locker. Belöningar förfaller om Viggle konto stannar vilande i 12 månader i följd. Värdet av belöningar (exklusive eventuella priser i tävlingar) är begränsad till $ 550, om denna gräns avstår från Viggle.

Nedre raden: Du har förmodligen att titta på en hel del TV att göra denna lön. Soffpotatisar, ta del!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *