Top 10 Work-At-Home jobb för lärare

Posted on

Top 10 Work-At-Home jobb för lärare

När du får upp vid 05:00 för att pendla till arbetet efter stanna uppe halva natten gör klassrummet prep, ett jobb som låter dig arbeta i din pyjamas låter ganska bra. Det kan också låta osannolikt-självklart kan du inte lära från bekvämligheten av ditt eget hem, eller hur? Distansarbete jobb är attraktiv för arbetare i alla typer av yrken, men för lärare framför allt möjligheter att bygga karriär inom digital undervisning växa sig starkare och mer varierande varje år.

Tack vare teknik, är det helt möjligt att kombinera din kärlek av utbildning med heltidsarbete-at-home livsstil. Detta gäller särskilt om du är villig att blanda roller att bygga din nya karriär genom att till exempel blanda pedagogiska rådgivning med vissa online undervisning, etc.

Om du funderar på att göra en stor förändring; du är en före detta lärare eller pensionerade, eller om du letar efter ett jobb utanför det traditionella klassrummet, en eller flera av dessa 10 arbete-at-home jobb för lärare kan passa räkningen.

Online lärare

För lärare som fortfarande älskar jobbet, men vill arbeta hemma, erbjuder online undervisning möjligheter för varje fokus. Vissa virtuella lärare fokuserar på hemma skolelever, till exempel, medan andra kan fokusera på vuxenstuderande eller företags utbildningsprogram.

Information om virtuella undervisnings löner kontra in-klassrumsundervisning löner är svårt att komma med, men att döma av platsannonser och anekdotiska rapporter bör K-12 lärare vara beredd att ta en löneminskning att undervisa hemifrån. Men om du överväger en flytt till en plats med en lägre levnadskostnader eller om du planerar att komplettera din undervisning lön med en annan inriktning eller två, kan detta gig vara för dig.

Online Tutor

Oavsett om din specialitet är ESL, datavetenskap, eller SAT prep, kan online handledning vara ett lukrativt sätt att försörja sig hemifrån eller pad din lön på ditt vanliga jobb. Tekniker som Skype och andra videokonferenser programvara har gjort det enklare än någonsin att replikera en personlig handledning session och klipp ut pendla.

Online adjungerad professor / instruktör

Ordinarie spelningar är svårt att komma med dessa dagar, men en upp för eftergymnasiala lärare är att virtuella professor / instruktör jobb kommer sannolikt att fortsätta växa. Den relativt låga löner för adjungerade professorer är mycket lättare att magen när du kan lära från bekvämligheten av ditt eget hem.

Skriv Coach

I en 2016 PayScale rapport 44 procent av cheferna uppgav att skrivförmåga var de hårda färdigheter mest saknas i nya grads. Du kan bidra till att vända trenden genom att arbeta med elever och företagskunder att borsta upp dessa grundläggande färdigheter. I likhet med handledning har skriva coachning spelningar nytta av teknik som videokonferenser, vilket gör det enklare än någonsin att kommunicera med studenter på distans.

Curriculum Developer

Chegg beskriver läroplanen utvecklare på detta sätt: ”Om klassrummet var en teater, skulle Curriculum Developer vara dramatikern som skapar historien och skriver dialog” Om du har tillbringat mycket tid i klassrummet undervisning eget material, vet du vad fungerar och vad som inte gör det. Sätt denna expertis till god användning, och bygga en andra karriär som en läroplan utvecklare. Stora jobb styrelser har alltid listor för läroplanen utvecklare. Några, som faktiskt låter dig filtrera för hem-baserade möjligheter.

Läromedel Provider

Om du redan har din undervisningsmaterial, finslipat genom år av trial and error i klassrummet, varför inte dela den rikedom av kunskap och göra ditt hårda arbete att löna sig om och om igen, på samma gång? Lärare Pay Lärare gör det möjligt att dela lektionsplaner, aktiviteter, inredning klassrummet och mer-och tjäna pengar på det.

Du har förmodligen inte kommer att göra en förmögenhet från platsen, men du kan göra ett par extra hundra i månaden, vilket kommer väl till pass när du startar en post-klassrum karriär – vissa säljare verkar göra ganska bra.

”Jag gör för närvarande mycket mer säljande pedagogiska resurser än jag skulle ha om jag hade fortsatt undervisning”, skriver Rachel Lynette på Edutopia . ”Enligt TpT har topp säljaren har gjort över $ 2.000.000, har 164 lärare tjänat över $ 50.000 och tusentals andra ta in ett par hundra dollar i månaden, vilket kan göra stor skillnad när du bor på en lärares lön.”

Educational Writer / Editor

Educational publicering är en naturlig plats för lärare som lämnar klassrummet. Frilansskribent / redaktörer kommandot i allmänhet timlön på $ 15-75, beroende på intensiteten i fokus, djup av forskning krävs, och nivån på skrivande / rapportering göras.

Men om frilans livet inte tilltalar inte räkna ut möjligheten att arbeta för ett företag. Allt fler arbetsgivare inom alla branscher omfattar flexibla scheman, inklusive heltid distansarbete roller och uppdrag. Om du är villig att göra några försiktiga jobbsökande, kanske du hittar den perfekta pedagogiska författare / redaktör jobb så att du kan arbeta hemifrån.

testet Scorer

Educational Testing Service (ETS) är alltid på jakt efter på nätet och på plats tester målskyttar för TOEFL, GRE, och andra tester. Detta är vanligtvis en deltidsjobb och cykliska, som behöver varierar under loppet av året.

Blogger / Writer

Som tidigare nämnts, är fasta skrivkunskaper värderas. Om du är redo för något helt nytt, kan du sätta din förmåga att använda som en bloggare eller författare, med fokus på pedagogiska ämnen-eller vilket ämne som helst nära och kära till ditt hjärta som ni har en hel del kunskap. För att komma igång på detta område, förbereder sig för att börja pitching innan du dra i spaken och lämna klassrummet för gott. Heltids skriva karriärer bygger på anslutningar, och du behöver för att bygga upp ditt nätverk innan du begår.

Educational Consultant

Det är en smutsig liten hemlighet av yrkeslivet som konsulter tjänar ofta mer än de anställda för att erbjuda liknande kompetens. Om du har en entreprenörsanda, kan du bygga en coaching lärare och administratörer.

Observera att det här jobbet är inte helt hem-baserade, eftersom du sannolikt att behöva konsultera med kunder direkt. Men att vara din egen chef kommer med en stor flexibilitet (samt ansvar). Om detta låter som något som intresserar dig, erbjuder Angela Watson en bra primer för blivande pedagogiska konsulter på hennes webbplats, The Corner för lärare .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *