Råd om hur man blir en lärare

Posted on

 Råd om hur man blir en lärare

Lärarna hjälper sina elever lära sig och använda begrepp inom en mängd olika ämnen, inklusive matematik, samhällskunskap, konst, musik, språk konst och vetenskap. De arbetar i offentliga och privata skolor att hjälpa barn skaffa sig färdigheter som tillåter dem att lösa problem och utveckla kritiska tankeprocesser.

Har du vad som krävs för att bli lärare? Om du större i utbildning, kommer du examen med de hårda färdigheter du behöver för att instruera barn, men arbetet med att en lärare är komplex. Det kräver färdigheter och egenskaper kommer du inte lära sig i skolan. Dessa kallas mjuka färdigheter. Antingen du är född med dem eller om du måste utveckla dem någonstans på vägen.

För att vara en effektiv lärare, bland dina egenskaper måste vara kreativitet och känslighet för barns behov. Du måste också ha överlägsen organisatoriska, lyssna, och muntlig kommunikation. Dessutom behöver du förmåga att motivera barn, och de och deras föräldrar måste hitta dig pålitlig och patient.

Bedöma om du har dessa mjuka färdigheter, eller om du är villig att göra en samlad insats för att utveckla dem. Om du har de egenskaper som krävs för att lyckas på detta område, är det dags att gå vidare och ta reda på vad du måste göra för att uppfylla de pedagogiska kraven för att bli lärare.

Utbilda lärare

Vilken väg du tar till en lärarkarriär kommer att bero på flera faktorer. De omfattar om du vill undervisa i en offentlig eller privat skola, där du vill arbeta, vilket betyg du föredrar, om du vill lära specialundervisning studenter och ämnesområde där du vill specialisera sig om något. Utbildningsnivån du tidigare uppnåtts, nämligen om du redan har en kandidatexamen, kommer också att göra en skillnad.

  • Offentlig eller privat skola?  Offentliga lärare som arbetar som helst i USA måste ha minst en kandidatexamen. Privata lärare behöver ofta en också. Det brukar ta fyra år att tjäna en.
  • Var vill du jobba?  Den stat där du vill arbeta kan avgöra dina behov, särskilt om du inte vill få en examen i utbildning och i stället stora i en annan subject.Traditionally, en var tvungen att få en kandidatexamen i utbildning för att få tillstånd i någon stat . De flesta stater, nu är lite mer flexibel och har ändrat sina licenskrav för att möjliggöra grader i andra majors. De som går den vägen kan ändå behöva fylla lärarutbildningen kurser.
  • Vad Årskurs Önskar du att undervisa? Du kommer att anmäla dig till ett utbildningsprogram som är specifik för önskad klass nivå: Early Childhood Education (vanligtvis förskola till Grade 3), Elementary Education (dagis genom Grade 6), eller gymnasienivå (betyg 7 till 12) .Elementary lärare täcker ett brett utbud av ämnet i klassrummet och deras utbildning återspeglar detta. Även i college, de lär sig hur man undervisar många ämnen inklusive språk konst, matematik, vetenskap, konst och musik. De som tränar för en karriär inom gymnasieutbildning fokusera på en enda.
  • Vill du att undervisa regelbunden eller specialundervisning studenter? Om du vill arbeta med elever som har särskilda behov, måste du få särskild utbildning. Det är ofta längre än förberedelse för ordinarie lärare.

Förutom att inskrivning i klasser som täcker metoder för att lära ett ämne eller i fallet med blivande grundskola lärare, flera ämnen, studenter i lärarutbildningarna måste också ta professionella kurser. De kan innehålla klasser med titlar som Educational Psychology, det amerikanska utbildningssystemet, Educational Technology och Philosophy of Education.

Fält utbildning är en del av varje lärarprogrammet. Du kanske känner detta som “student undervisning.” Under denna praktiska lärande, kommer du att tillbringa tid i klassrum som arbetar under överinseende av en erfaren lärare.

När du väljer ett program för lärarutbildning, leta efter en som är ackrediterade av antingen nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE) eller lärarutbildning Ackreditering rådet. Att göra detta kommer att bidra till att ett program kommer att förbereda dig att möta din statens licenskrav.

Även om du inte behöver en magisterexamen för att få din undervisning licens, kan du behöva en att behålla den. Vissa stater kräver att du tjänar din examen inom en viss tidsram. Det finns två typer av program master-utbildningen. En är avsedd för certifierade lärare som vill eller behöver en avancerad examen. Den andra typen av program är inriktad mot studenter som inte är certifierade lärare men har kandidatexamen i andra majors.

Hamna i en lärarutbildningen

Du kommer vanligtvis in i en bachelor-nivå lärarutbildningen efter att ha besökt college i två år. De flesta skolor för utbildning kräver studenterna att gälla för dessa program under sin andra år efter att ha avslutat andra college kurser. Vissa föreskriver också att eleverna väljer en andra major. Gymnasieutbildning majors ofta dubbla stora i utbildning och motivets de planerar att undervisa.

Behörighetskrav för forskarutbildning skiljer sig åt beroende på om eleverna är certifierade lärare eller de som inte har någon erfarenhet. De kan innehålla en minimi medeltalet, grund humaniora kurser, referensbrev, ett personligt uttalande, samt en intervju.

Hur man får Licensed

Om du vill undervisa i en kommunal skola som helst i USA, behöver du en licens, som ibland kallas certifiering. Med en inte en bestämmelse för anställning på de flesta privata skolor, dock.

Enskilda stater bestämmer licenskrav, men innehåller ofta, förutom en kandidatexamen, passerar en grundläggande färdigheter examen. Vissa stater administrera sin egen examen, men många använder PRAXIS, som Educational Testing Service (ETS) administrerar.

Även om du inte behöver en magisterexamen att bli licensierad vissa stater kräver en för att upprätthålla licensieringen. Du kan också behöva ta fortbildningskurser för att hålla jämna steg med professionell utveckling.

Licenskrav varierar över hela landet, så du måste undersöka den enskilda statens krav. University of Kentucky College of Education har en state-för-state guide till lärare certifiering .

Det finns ofta ömsesidighet mellan stater så om du uppfyller licenskraven i en, kommer du vanligtvis att kunna få licens i en annan. Återigen, kolla din statens Department of Education.

Få din första lärarjobb: Vad gör du en konkurrenskraftig kandidat

Innan du vet ordet av kommer du att vara redo att leta efter din första lärarjobb. Undrar du vad kvaliteter arbetsgivare vill ha i en lärare? För att ge dig en idé, här är specifikationer som finns i jobbannonser från olika källor:

  • “Demonstrerar kunskap om åldersanpassade metoder för lärande, kompetens, kunskap, intressen och kulturarv”
  • “Djupgående kunskap om begrepp och färdigheter relaterade till specifika innehåll område”
  • “Förmåga att effektivt använda tekniken som en instruktions funktionen”
  • “Visade förmåga att upprätthålla en säker inlärningsmiljö genom välskötta klassrum”
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *