Var man får tag Berättigade Micro jobb

Posted on

Var man får tag Berättigade Micro jobb

När du surfar webbplatser för legitima mikro jobb-små uppgifter som du gör för betal-vara på jakt efter tecken på arbete-at-home bedrägerier. (Till exempel måste man betala för att registrera dig?) Det finns tillförlitliga webbplatser som erbjuder fjärr jobb, även känd som crowdsourcing, och med tiden dessa har visat sig vara pålitliga och enkla sätt att tjäna extra pengar.

Amazon Mechanical Turk

En av de ursprungliga mikrojobb arbetsgivare Amazons Mechanical Turk listar mänsklig intelligens uppgifter (träffar) som distansarbetare väljer och fullständig för en avgift som är satt av beställaren. Tillgängliga uppgifter är bild- och videobearbetning, dataverifiering och sanering, insamling av information, databehandling, och mer.

Appen

Appen är en översättning och språklösningar företag som erbjuder även fjärrmikro jobb, som man kallar “crowdsourcing”. Projekten allt gjort med hjälp av en dator och sträcker sig från transkribera ljud till användarupplevelse forskning till innehåll utvärdering.

Clickworker

Clickworker använder en crowdsourcing plattform för att dela ut uppgifter till avlägsna frilansarbetare. Uppgifter kan göras från en dator eller mobil enhet, och inkludera data kategorisering, kopiera redigering, korrekturläsning, webb forskning, med undersökningar och mycket mer.

ySense

Arbetare på ySense (tidigare känt som ClixSense) tilldelas enkla uppgifter för att slutföra nätet, tillsammans med instruktioner. Dessa uppgifter kan inkludera att utföra Google-sökningar, kategorisera bilder och mycket mer.

Easyshift

Användare kan ladda ner Easyshift app på sin mobila enhet och komplett at-home eller platsbaserade “skift.” De flesta av de skift är att ta bilder av objekt i butiker för konsument varumärken som vill spåra sina produkter, och handläggningstid är vanligtvis 24 timmar.

Figur åtta

Tidigare känd som CrowdFlower, Figure Eight säger dess uppdrag är “ge Data forskare till tåg, testa och trimma deras maskininlärning för en mänsklig värld.” Dess avlägsna bidrags väljer projekt från en uppgift vägg som regelbundet uppdateras. Några exempel på uppgifter är kategorisering av sociala medier inlägg, innehåll måtta, och ljud transkription.

Fiverr

Registrera dig som en “säljare” på Fiverr och bli en del av sin gemenskap av frilansare som erbjuder on-demand tjänster såsom grafisk design, digital marknadsföring, skriva, översättning, videoproduktion, berättarröst artisteri, programmering och mycket mer. Köparna är vanligtvis entreprenörer och små företag som behöver hjälp med att bygga och växande sina företag.

Field Agent

Agenter ladda den mobila app, välj ett jobb som är nära dem, och sedan slutföra det inom två timmar. Jobb kan innehålla pris- och displaykontroller av produkter till butiker, mystery shopping, verifiering av företagsadresser, och undersökningar.

Gigwalk

För att bli en Gigwalker hämtar mobilappen och gäller för spelningar i ditt område som passar dina kunskaper och intressen. De flesta spelningar innebär att kontrollera att produkterna visas och prissatta korrekt hos återförsäljare eller att marknadsföring händelser görs korrekt och i tid.

Quicktate och iDictate

Transkribera ljudfiler som är under fem minuter vardera med Quicktate eller transkribera längre ljudfiler med iDictate; de är båda en del av samma företag. Medicinsk transkription jobb betala mer än allmänna sådana.

Scribie

Scribie är en annan ljud transkription service. Transcribers arbetar på distans på filer som är 6 minuter eller mindre med en 2-timmars handläggningstid.

Skyword

Författare, filmare, designers och fotografer kan gå Skyword pool av innehållsproducenter och ladda upp en portfölj av arbete. Du måste vara antagen till en kanal innan du kan göra anspråk på uppdrag eller skicka idéer. Lönenivåerna bestäms av kanalägare.

Smart Crowd

Tidigare VirtualBee, Smart Crowd från Lionbridge ber potentiella arbetstagare att registrera sig, svara på frågor och ta utvärderingar för att bestämma deras skicklighet set. Kontakterna företag du när arbetet är tillgänglig; du acceptera de uppdrag som du vill, och fylla dem på nätet. Uppgifter inkludera data forskning, datainmatning, testning, och mycket mer.

TaskRabbit

Majoriteten av denna populära uppgift webbplatsens spelningar är i personer aktiviteter såsom att göra leveranser, rengöring och ströjobb. TaskRabbit har en mycket mer omfattande ansökningsprocessen än andra mikro jobb (som vanligtvis har mycket lite), men jobben betala mer.

TryMYUI

TryMYUI testare kolla webbplatser som använder en skärm domare och ge feedback om sina erfarenheter. Varje test, som varar ca 20 minuter, betalar en fast avgift på $ 10. Jobb görs tillgängliga för testarna baserat på deras demografi, och de kan räkna med att få några uppdrag per vecka.

användartest

I likhet med TryMYUI är testare för Användarnamn Testing betalade $ 10 för att tillbringa 10 till 20 minuter att navigera en webbplats och ge feedback med hjälp av en skärm och röstinspelning. Job tillgänglighet är baserad på demografin i testaren.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *